- 4 Ağustos 2017
- 2.260
- 9.026
- 27
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.121
Hiç anlamadım ya o günden beri sütüm azaldı sankiBen de bugün fark ettim su içinde kalmışım. Bende de kızarıklık yok ama lohusalıktan mı terledin acaba diye düşündüm
Ben de hiç file kullanmadım, banyo yaptırırken bebeği ters tutmayı deneyin suyu sevmemesi imkansız sudan çıktı çünkü :) karnı kolunuza gelecek şekilde kolunuza yatırın, küvete çok su koymaya gerek yok ayakları suya değsin yeter. Öbür elle de kovadan su dökün üstüne. Kova banyosunu da deneyin mutlaka sıkışık olacağı için mutlaka sevecektirBizim suyla sorunumux var galiba çünkü ben banyosunu file ile yaptırmıyorum üşümesin diye küveti dolduruyorum içine sokuyorum işte ama ağlıyor su buz gibi olunca bi ağlamıyor o da imkansız yani hasta olur çözemedim bu işi
Ben banyosunu kucağımda yaptırdım. Ben girdim oğlumu da kucağıma aldım. Çok sevdi suyu. Korunaklı hissederse sever. File havada durduğu için güven vermiyor bebeklereBizim suyla sorunumux var galiba çünkü ben banyosunu file ile yaptırmıyorum üşümesin diye küveti dolduruyorum içine sokuyorum işte ama ağlıyor su buz gibi olunca bi ağlamıyor o da imkansız yani hasta olur çözemedim bu işi
Ayy canım bebekle uğraşmaktan zor bakınıyorum buralara bebeğim 1 ayı geçti koşturmaca şeklinde ilerliyoruzYa kizlar bütün bir hamileleik hep burdaydik şimdi kimsecikler kalmadı Eylül ayı grubunu da takip ediyorum ne güzel onlar her daim aktifler bizim grup tirtladi valla @ssvercnsu93 @Maviokur @Chucky10 @Bebekce92 aklıma gelenler nerdesiniz nasılsınız @saygidegermisafirler @polimo
benim 45. gün çok çok minik kahverengi akıntı oluyor bazen normal dedi doktorKızlar 43. Günüm bugün kanamam bitti dedim dün yine kahverengi akıntı oldu aranızda uzun süren oldu mu acaba ne kadar sürecek bu durum bilgisi olan var mı
Zeytinyağını ısıtıp soğuyunca sürüyorum benKızlar bizim bebişin boynu katlanan yeri kızarmis ilerleyip sulanır diye korkuyorum var mı başına gelen
Boynunu sil arada sırada havasız kalıyo kızarıklık yapar tabiiKızlar bizim bebişin boynu katlanan yeri kızarmis ilerleyip sulanır diye korkuyorum var mı başına gelen
Terlememesi daha iyi değil mi demek ki ortam sıcaklığına uygun giydiriyosunuzKizlar annemler surekli bu bebek neden terlemiyor diyip duruyor bebegim 1 aylik sizinkilerde durum nedir
Teşekkür ederim canim denerimZeytinyağını ısıtıp soğuyunca sürüyorum ben
Kızlar selam, yavrusu benim gibi hırıltılı ses çıkaran var mı? Uyku vaktinde bir de kendi kendine ses çıkarıyorkedi gibi.
Ben kaşık biberon kullanmıştım onu kullanabilirsiniz meme reddi yapmıyorKizlar bebegim 4 gunluk sarilik tehlikesi icin her emzirmeden sonra bir de 30ml mama veriyorum ama siringayla vermemi istedi doktor. Siz de bu sekildemi yaptiniz? Biberon kullanan var mi?
Kaşık biberon dediğiniz şey nedir acaba?Ben kaşık biberon kullanmıştım onu kullanabilirsiniz meme reddi yapmıyor
Şimdi baktım internetten ilk defa gördüm böyle bir şeyi , bebek için alışverişe gideceğim görürsem alayım. Çok teşekkür ederimBen kaşık biberon kullanmıştım onu kullanabilirsiniz meme reddi yapmıyor
Benim bebeğim çok terliyor emzirirken ama onun dışında teri pek yok. Çok çok derin uyursa o zaman terliyor bir de saçları falanTerlememesi daha iyi değil mi demek ki ortam sıcaklığına uygun giydiriyosunuz