2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Canım ben siringayla denedim ama pek verimli olmadi. Göğsüme akittim mamanin yarısı döküldü boynuna. Ağzına akittim bu sefer de çok yavaş ve yorucu oldu. En son biberon kullandım
Evet bende hep bosa goturuyorum icirmeye calisirken. Meme reddi olacak diye biberon kullanamiyorum. Sen sansliymissin olmamis .

İnsallah güzel gelişir şuan ki kilosu nedir gelişmesi güzel ilerliyormu. Benim bebeğim 21 gün kuvezde kaldı yüzünden dolayı ve ememiyordu ayrı kaldığımız bu günlerde malesef meme reddi yaşıyoruz şuan kendi sutumde sitresten olsa gerek iyice azaldı mamaya başladık çünkü 36 günlük olmamıza rağmen kilosu malesef yeni 3 kiloya ulaştık ve doktorum bu kilodan hiç memnun olmadığıni söyledi gebe okuluna gittim bebegimj merakla kontrol etti ve yüzünden dolayı emme refleksi düşük kilo alamamasinin sebebi bu olabilir dedi fizik tedaviye başladık ve hala çok küçük bazan çok ağlıyor ve çok yıprandım ruhsal anlamda bedenen çok çöktüm psikiyatriye bile gittim sağolsun destek olacaklarını söylediler pes etmemeye çalışıyorum ama malesef elimde olmadan çok sitres yapıyorum altından kalkabilirmiyim yapabilirmiyim bebeğim buyuyecekmi yada keşke göğsünü tutsa sütüm gelse bir sürü şey dolanıyor kafamda hergunum hastaneye gitgele geçiyor ne uyuyacak vakit nede evimin işini gorecek vakit bulabiliyorum hiç bişey önemli değil keşke bebeğim her bebek gibi ağlasa gogsumu tutsa sağlığı yerinde olsa diyorum herşeye katlanirim zor bir süreç Cidden birde hem bu durumda olması hem kolik olması bu küçücük bedeniyle sürekli tedavi görmesi acaba acı çekiyormu düşüncesi beni bitirdi resmen offf aglamicam güçlüyüz biz kbyn çok uzun yazdım ama yanımda kimse yok ve bayaa içimde birikmisler var

Uzun bi aradan sonra tekrardan merhaba herkese 24.09 tarihinde tansiyon yüksekliğinde 37 haftada kızımı kucağıma aldım 3570 gram doğru ama 2900e kadar düştü şuan 5 kiloya yakınız mamaya besleniyoruz herkes iyidir inşallah Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasın hepinizin gözü aydın bu arada instagramdan grup açılmıştı gruptan anlamadığım bi şekilde cikarildim benden öncede çıkarılanlar olmuş madem öyleydi herkesi kabul etmeseydiniz lohusa halimle çok üzdü kirdi beni küçük Dr bi sitem ediyim

Burdan devam ediyorum yani cam sakuradan 4. Aydan sonra ameliyat olacak şimdilik aylık takip ediliyor

Merhaba bebeğim şuan 1 ay 3 günlük oldu kilosu 3.500 normal bebek ebatına ulaşmış dedi doktorum. Tavsiye edilen normalde her ay 1 kg almasıymış ama tabi az ya da fazla bebekten bebeğe değişiklik gösterebilir dedi doktorum. Ben önce sütümü emzirdim ardından mama takviyesi yaptım. Mama takviyesine de devam etmeyi düşünüyorum açıkçası. Kafamda sütüm yetmiyosa ya diye soru işaretiyle yaşamak istemiyorum çünkü. Lütfen üzülmeyin.. doktorum hiç unutmam şunu demişti hiç açlıktan ölen bebek oluyo mu anne sütü yetmiyor diye? Olmuyo. Kendini boşuna üzme anne sütü + 60 cc mama takviyesi ile devam et dedi. Ben de ağlıyodum kilo alımı zayıf dediğinde doktorum. Aslında kilo çok da önemli değil organları gelişimi sağlıklı olsun en önemlisi bunlar. Stres sütü gerçekten azaltıyo benim de o dönem azalmıştı sütüm. Günde 1-2 kere sağmaya çalıştım sağdıkça bi tık daha arttı sanki. Yalnız değilsiniz geçecek hepsi bunların. Bu bir süreç ve zamanla düzene oturacak her şey öyle düşünün

Kızlar bebeğinizin kakası rahatsız edici şekilde kokuyor mu bizim aynen öyle kokuyorda anne sütü alıyor mamayıda günde 1 defa veriyorum
Ay evet cok fena kokuyor ben de anne sütü veriyorum ama mamayı da günde 4-5 kere veriyorum . Ek gıdaya geçmeden böyle kokuyosa geçince nasıl kokcak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…