2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bende anlamadım korkudan bakamıyorum dokununca hissediyorum Şuan
Dr dönünce bana da yazar mısın

Süper, zorlayıcı birşey mi ? Siz nasılsınız mastitiniz rahatladımı eşinizin anlayışsızlığı beni çok üzmüştü hala aklımdasınız
Yok pek kolay oldu devlet hastanesi çocuk bölümüne randevu aldım ordan ultrason yönlendirdi bebek diye hemen çektiler ultrason u gönderdiler mastit geçti kitleler açıldı ama gece süt biriktigi gibi hemen sıtma oluyo bana bugün pek halsizim emzirmek falan bütün vitamin depoları gidiyor tabi takviye alıyorum ama yetmiyor sanırım eşim aynı onun ev temizliği ve yemek takıntısı hep aynı sofrası bol olsun istiyor alkol aldığı için meze falan cesitlik istiyor yetistiremiyorum ya da bıktım galiba yapmak istemiyorum bende sıkıldım galiba

Benim bebişim de bugün 18 günlük oldu ama hala doğum kilosuna ulaşamadı. Biz de anne sütü + 4 kez 60 cc ile ilerliyoruz. Umarım tez zamanda hem sütümüz yeter hem de toparlar bıdıklar. Ben de çok üzülüyorum. Özellikle emdikten sonra mamayı içerkenki o iştahını görmek üzüyor beni. Ben vermemeye çalışıyorum eşim veriyor mamayı.

Üzülme sarılık olmasından iyidir bence sen nasılsın toparlayabildin mi

Oh iyi bari darısı şu aşıları atlatmaya , benimde sıtma tutmuyo artık sertlik var geçmiyor çocuğu emziriyorum ama yok , hımm anladım Allah onada merhamet duygusu nasip etsin inşallah Rabbim zorunu kolaylaştırsın çok normal bıkman bebeğe zor yetişiyoruz zaten ev desen çingen çadırı

şimdi daha iyi ya sağolun ama gece korkuttu beni baya :/

Şuan ne versen luk luk içiyolar valla doydugunu anlamıyolar sonra kusuyolarbizimkide ağzı boş dursun istemiyo sürekli aranıyo memede olayım istiyo emmiyoda.. bende bazen çok durmuyosa 30ml veriyorum gece yetiyo.doğum yaptım oğlumun kilosunu öğrenemedik tartıları bozukmuş meğer ilk gun 3.100 3.35 2.gün 2850 cıkarkende acildeki sağlam tartıda tartıldı 2765ti 7.gün kontrole gittik kilosu 2850cıktı doktorların bızım kafalar yandı karıştışuan 16 gunluğuz 3kilo olmuş çok şükürr saglık ocagındakı ebede şaşırdı kılo kaybı olurda bu kadar olmaz yanlışlık yapılmıştır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…