- 7 Ağustos 2024
- 512
- 747
- 18
- 39
Evet cnm; iki hafta önce yaptırdım ben su an 24+0 dayımKızlar detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda ? Şu meşhur bebeğin yüzünü üç boyutlu gösterdikleri ultrason mu bu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm; iki hafta önce yaptırdım ben su an 24+0 dayımKızlar detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda ? Şu meşhur bebeğin yüzünü üç boyutlu gösterdikleri ultrason mu bu![]()
Siyah beyaz gördük hep bişey anlaşılmıyordu onda yarın ilk defa görcez heyecan sardıEvet ama üç boyutlu ultrason dada görüyorsun yüzünü ben her gittiğimde görüyorum renkli net şekilde
Evet çok şükür geçti rahim büyüyor ve gerildikçe göbeğimizde ağrı olabiliyormuş. Korkulacak bişey yokmuş.Merhabalove_story , ağrılarınız geçti mi doktorunuz ne dedi? Ben de bu sabah uyandım göbek deliğimin hemen sağ tarafı ağrıyor dokununca sanki çürümüş gibi acıyor ayakta kalınca yürüyünce artıyor. Apandisit bölgesi değil hemen göbek deliğimin sağ bitişiği 2 cmlik yer
Çok geçmiş oksun sağ salim alın kucağınızaEvet çok şükür geçti rahim büyüyor ve gerildikçe göbeğimizde ağrı olabiliyormuş. Korkulacak bişey yokmuş.![]()
Kızlar detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda ? Şu meşhur bebeğin yüzünü üç boyutlu gösterdikleri ultrason mu bu![]()
Cuma günü bizim detaylımız nasipse ama bugünkü kontrolde de 3 boyutlu baktı doktorum. Bizim minik yüzünü plasentaya dayamış net görüntü alamadık. Siz de iyi haberler ve güzel görüntüler alırsınız inşallah.Kızlar detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda ? Şu meşhur bebeğin yüzünü üç boyutlu gösterdikleri ultrason mu bu![]()
Evet 4 gün önce yaptırdık biz. Hatta kime benzediğini bile gördük. 2,5 yaşındaki abisine benziyorKızlar detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda ? Şu meşhur bebeğin yüzünü üç boyutlu gösterdikleri ultrason mu bu![]()
Ben yaptırdım yaptıralı biraz oldu da aslında genel olarak siyah beyaz bakıyorlar tüm organları vs inceledikten sonra üç boyutlu şekilde gösterdi bir iki şeye daha baktı ve bitti. 3 boyutlu ultrason görselini de verdiKızlar detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda ? Şu meşhur bebeğin yüzünü üç boyutlu gösterdikleri ultrason mu bu![]()
Vajinal doğumda doğum sonrası vajinada sarkma genişleme vs oluyor diyenler var. kimisinin eski haline geliyormuş ama kimisi gelmiyormuş. beni biraz bu da düşündürüyor açıkçası. insanlar bu sefer estetik ameliyatı oluyormuş.Merhaba,
Nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun öncelikle, vajinanın sezaryeni çok da önemli değil aslında, önemli olan anne ve bebeğin sağlığı.
Benim bir vajinal bir sezaryen doğumum var, merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim.
Benim ki hiçbir şey söylemedi açıkçası. Ben de çok merak ediyorum doktorun ne istediğini.... ama erken daha diye soradım. bazen instagramında doğum anlarını paylaşıyor ama genelde sezaryen görüyorum.Merhabalar aranızda doktoru vajinal ve sezeryan doğum hakkında bilgi veren var mı benim ki biraz bilgilendirdi ilerleyen zamanlarda detaylı konuşuruz dedi ama sanki sezaryene daha sıcak bakıyor gibi geldi bana
Benim doktorum son gidişimde beni şaşırttı açıkçası. “Sezeryanci” diyolar zaten herkese o da o lakaba sahip biriydi zaten biliyordumVajinal doğumda doğum sonrası vajinada sarkma genişleme vs oluyor diyenler var. kimisinin eski haline geliyormuş ama kimisi gelmiyormuş. beni biraz bu da düşündürüyor açıkçası. insanlar bu sefer estetik ameliyatı oluyormuş.
böyle bir şey var mı acaba![]()
Vajinal doğumda doğum sonrası vajinada sarkma genişleme vs oluyor diyenler var. kimisinin eski haline geliyormuş ama kimisi gelmiyormuş. beni biraz bu da düşündürüyor açıkçası. insanlar bu sefer estetik ameliyatı oluyormuş.
Başta bana müsait değilsin vücut olarak sezaryen olacaksın dedi sezaryenci doktorum Kimseyi endişelendirmek istemem bebekten bebeğe de değişir tabiki ama benim normal doğan bebeğim sezaryen olan bebeklere göre daha güzel gelişip daha az hastalandıBenim doktorum son gidişimde beni şaşırttı açıkçası. “Sezeryanci” diyolar zaten herkese o da o lakaba sahip biriydi zaten biliyordumsezeryan doktorun çok işine geliyor parası yüksek doğum saati günü belli kendi de dikmiyor bebeği alıp çıkıyor çok rahat. O nedenle beni sezeryane ikna eder gibi bi hali vardı üstelk kendisinde de doğurmayacağım ona rağmen çok övdü sezeryani. Rahat olur bebek için, 40larında çiş kaçırma yaşayabilirsin normal yaparsan, sarkabilir çirkinleşebilir vsvs çok şey saydı ama olmayadabilir yani
avantajı da çok normal doğumun ama kimse saymıyor. İkisi için de fiziken uygun olduğumu söyledi tabi ama çok yönlendirme yaptı. Normal doğum için müsaitsem neden sezeryane yönlendiriyor kendisi için yönlendiriyor gibi düşündüm
Ay benim aklım almıyor açıkçası ya. Elbette en iyisi neyse o olsun fakat yıllardır atalarımız sezaryen bilmezmiş çatır çatır doğurmuş. Teknoloji ilerledi her alanda her şey kolaylaştı. Sezaryen de böyle bir kolaylık mı yoksa aslında işin içine sağlık girdiği için yine de soru işaretleri olan bir konu mu? Normal doğurabilecekken ileride ya bir sorunum olursa diye düşünüp sezaryen olup en azından ileride bir problem olmayacak diyebiliyor muyuz? Bu daha mı iyi bir seçenek oluyor? Yoksa aslında ikisinin de risk olasılıkları aynı ama doktorlar için sezaryen daha kolay olduğu için de zorlamaya gerek yok mu oluyor? ikisi de zor (doğum öncesi doğum anı ve doğum sonrasını düşündüğümüzde) ama en azından sezaryen hızlıca bitiyor gibi mi? hahahah deli sorularrBenim doktorum son gidişimde beni şaşırttı açıkçası. “Sezeryanci” diyolar zaten herkese o da o lakaba sahip biriydi zaten biliyordumsezeryan doktorun çok işine geliyor parası yüksek doğum saati günü belli kendi de dikmiyor bebeği alıp çıkıyor çok rahat. O nedenle beni sezeryane ikna eder gibi bi hali vardı üstelk kendisinde de doğurmayacağım ona rağmen çok övdü sezeryani. Rahat olur bebek için, 40larında çiş kaçırma yaşayabilirsin normal yaparsan, sarkabilir çirkinleşebilir vsvs çok şey saydı ama olmayadabilir yani
avantajı da çok normal doğumun ama kimse saymıyor. İkisi için de fiziken uygun olduğumu söyledi tabi ama çok yönlendirme yaptı. Normal doğum için müsaitsem neden sezeryane yönlendiriyor kendisi için yönlendiriyor gibi düşündüm
"manken gibi dolaşıyordum" demenize eridim şu an hahaha kendimi hayal ettim bi an hshshshBaşta bana müsait değilsin vücut olarak sezaryen olacaksın dedi sezaryenci doktorum Kimseyi endişelendirmek istemem bebekten bebeğe de değişir tabiki ama benim normal doğan bebeğim sezaryen olan bebeklere göre daha güzel gelişip daha az hastalandı
Sezaryenlilerin her birinde bir problem vardı
çevremde aynı anda doğum yaptığım arkadaşlarda
Vajinismustum ben doğumdan sonrada geçmiş sayılmaz hiçbir değişiklik yaşamadım ne görüntüde ne iç kısımda genişleme sarkma vs doğum bittikten sonra manken gibi dolaşıyordum tüm ağrılarım son buldu karnım indi hareket kısıtlılığı yok dikişler var ama idare edilir düzeyde
Okadar rahatladımki ve iyiki normal doğurdum dedim ki neden doktorlar illa sezaryenci anlamıyorum bende normal doğum yanlısı değildim mecburiyetten doğurdum geç kaldık sezaryen e ama sağlığınız el veriyorsa denemenizi tavsiye ederim
Bilemiyorum, ilerde böyle bir şey olur mu ama benim de aklımda. Ben de doktoruma soracağım. Son zamanlarda çok yaygın bu genital estetik. Para tuzağı mı gerekli mi emin olamıyor insan ne yazık ki güven yerlerde artık.Vajinal doğumda doğum sonrası vajinada sarkma genişleme vs oluyor diyenler var. kimisinin eski haline geliyormuş ama kimisi gelmiyormuş. beni biraz bu da düşündürüyor açıkçası. insanlar bu sefer estetik ameliyatı oluyormuş.
Sezeryanda dikiş yerinin izi belli oluyor mu ve dikiş yerinde sızlama oluyor mu benim vajinal doğum da epizyotomi ve yırtığım var ikisi de sağlıklı bir şekilde çabuk kapandı epizyotomi üşüttükçe 1 sene boyunca sızladıMerhaba,
Nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun öncelikle, vajinanın sezaryeni çok da önemli değil aslında, önemli olan anne ve bebeğin sağlığı.
Benim bir vajinal bir sezaryen doğumum var, merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim.
Bizim ufaklığında yüzü ablasına benziyor o da babasına benziyor hepsi aynı ben farklı diye bir üzüldüm başta ama babayı da ben beğendim sonuçtaEvet 4 gün önce yaptırdık biz. Hatta kime benzediğini bile gördük. 2,5 yaşındaki abisine benziyor![]()
Ya işte avantajları say say bitmiyor vajinadan çıkarkenki bakteriler çocuğa geçtiği için muhtemelen çocuğunuz daha az hastalanmış bu da büyük bi avantaj psikologlar bile vajinal doğumla mı sezaryen doğumla mı doğdunuz diye ilk başta soruyormuş hastalarına. Tabiiki sınırları zorlamak istemiyorum sağlıklısı neyse o ama bi anne fiziken de müsaitse sezaryen daha iyi yaaa demenin altında başka anlam aradım açıkçasıBaşta bana müsait değilsin vücut olarak sezaryen olacaksın dedi sezaryenci doktorum Kimseyi endişelendirmek istemem bebekten bebeğe de değişir tabiki ama benim normal doğan bebeğim sezaryen olan bebeklere göre daha güzel gelişip daha az hastalandı
Sezaryenlilerin her birinde bir problem vardı
çevremde aynı anda doğum yaptığım arkadaşlarda
Vajinismustum ben doğumdan sonrada geçmiş sayılmaz hiçbir değişiklik yaşamadım ne görüntüde ne iç kısımda genişleme sarkma vs doğum bittikten sonra manken gibi dolaşıyordum tüm ağrılarım son buldu karnım indi hareket kısıtlılığı yok dikişler var ama idare edilir düzeyde
Okadar rahatladımki ve iyiki normal doğurdum dedim ki neden doktorlar illa sezaryenci anlamıyorum bende normal doğum yanlısı değildim mecburiyetten doğurdum geç kaldık sezaryen e ama sağlığınız el veriyorsa denemenizi tavsiye ederim
İşte epizyotomiden büyüüüük bi çekincem vardı ama orası vücutta en hızlı kendini onaran yer zaten 40 gün yatacağız mecburen o sırada o yaralarımız da kapanır diye düşünüyorum. Tabi sezeryande de aynısı geçerli 40 güm içerisinde o da iyileşir komsum 1 sene önce doğurdu neredeyse iz bile kalmamış. Kafaya takmamak lazım bebeğim en sağlıklı şekilde gelsin inşallah diye dua ediyorumSezeryanda dikiş yerinin izi belli oluyor mu ve dikiş yerinde sızlama oluyor mu benim vajinal doğum da epizyotomi ve yırtığım var ikisi de sağlıklı bir şekilde çabuk kapandı epizyotomi üşüttükçe 1 sene boyunca sızladı
2. vajinal doğumda epizyotomi yapmıyorlar aynı yerden yırtılıyormuş diye duydum bilgisi olan var mı?
Bizim ufaklığında yüzü ablasına benziyor o da babasına benziyor hepsi aynı ben farklı diye bir üzüldüm başta ama babayı da ben beğendim sonuçta![]()
Sezeryanda dikiş yerinin izi belli oluyor mu ve dikiş yerinde sızlama oluyor mu benim vajinal doğum da epizyotomi ve yırtığım var ikisi de sağlıklı bir şekilde çabuk kapandı epizyotomi üşüttükçe 1 sene boyunca sızladı
2. vajinal doğumda epizyotomi yapmıyorlar aynı yerden yırtılıyormuş diye duydum bilgisi olan var mı?
Bizim ufaklığında yüzü ablasına benziyor o da babasına benziyor hepsi aynı ben farklı diye bir üzüldüm başta ama babayı da ben beğendim son