Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba love_story , ağrılarınız geçti mi doktorunuz ne dedi? Ben de bu sabah uyandım göbek deliğimin hemen sağ tarafı ağrıyor dokununca sanki çürümüş gibi acıyor ayakta kalınca yürüyünce artıyor. Apandisit bölgesi değil hemen göbek deliğimin sağ bitişiği 2 cmlik yer
Cuma günü bizim detaylımız nasipse ama bugünkü kontrolde de 3 boyutlu baktı doktorum. Bizim minik yüzünü plasentaya dayamış net görüntü alamadık. Siz de iyi haberler ve güzel görüntüler alırsınız inşallah.
Ben yaptırdım yaptıralı biraz oldu da aslında genel olarak siyah beyaz bakıyorlar tüm organları vs inceledikten sonra üç boyutlu şekilde gösterdi bir iki şeye daha baktı ve bitti. 3 boyutlu ultrason görselini de verdi Gitmeden önce çikolata yiyin bebeğin hareket etmesi önemli çünkü her organ için doğru açı gerekiyor twk tek hepsine bakıyorlar bir kez de özelde kontrole gittiğimde en son 3 boyutlu şekilde ultrason fotoğrafı verdiler.