- 25 Temmuz 2013
- 12.829
- 52.575
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #30.801
40 güne yakın sürdü. 40ım çıktığında kesilmişti ve gusül aldım.Kızlar sezaryen sonrası kaç gün sürdü kanamanız? Kaçıncı gün gusül aldınız
Sürüyor biraz ama kişiden kişiye değişiyor olabilir.14. Gündeyim devam ediyor benimki. Bende merak ediyorum ne kadar süreceğini
Bazen sarımsı bir renk alıyor bu normal, rahimdeki yaranın iyileşmeye başladığını gösteriyor ama yeşil bilemedim. Doktora danışmakta fayda var, özellikle koku da varsa beklemeyin gidin.Benim 12.gün ve kesildi. Hatta sanki yeşile çalan bi akıntı geliyor gibi enfeksiyon mu oldu diye korktum
Evet. Benim bir ara sadece süt sağdığım zaman oluyordu. Rahim de uyarılıyor çünkü. Sağım yapar ayağa kalkardım ve bir pedi dolduracak kadar kanama olurdu bazen. Ara ara kesilip devam eder, bir müddet sonra pembemsi bir renk olur sonra sarıya döner ve sonra tamamen biter. Sarıya döndüğünde mukuslu oluyor bu arada.Sezaryen sonrası kanamalar arada kesilip kesilip devam ediyor mu acaba
Amiiin artemiss nasılsınız bebiş nasılOhhh teker teker sağlıkla doğumlar olmuş. Gözümüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize. ❤
.
Çok şükür bugünümüze. Barışım gün geçtikçe büyüyor artık. Düzeltilmiş 10 günlük oldu.Amiiin artemiss nasılsınız bebiş nasıl
Çok sevindimÇok şükür bugünümüze. Barışım gün geçtikçe büyüyor artık. Düzeltilmiş 10 günlük oldu.
Sen nasılsın? Bebeğin nasıl?
Canım benim naptın bebiş iyi mi doktora gidebildin mi merak ettim siziArkadaşlar bebeğim yeşil kaka yapıyor du bugün iyice koyu yeşil oldu bilgisi olan varmı epey de yapıyor mukuslu korkmaya basladim size bu yle bişe oldumu
Ama çok minik kırmızıydı 1damladan bile kucukCanım kan varsa süt alerjisi olabilir sen bi götür doktora mutlaka bunu arkadaşımızdan biliyorum kan olunca alerjik oluyor
Sağlık ocağına doktora gittim olur öyle dedi:)Canım benim naptın bebiş iyi mi doktora gidebildin mi merak ettim sizi
Bnm 30 gün falan sürdü bitince aldımKızlar sezaryen sonrası kaç gün sürdü kanamanız? Kaçıncı gün gusül aldınız
Göğüslerim hassasken sağdığımda iyice kötü olmuştu. İyileşmesini bekledim. İyileştikten sonra sağmaya başladım . Hiç sıkıntı olmadı. Birde ucunuzun kaç mm olduğunu bilip ona göre uç kullanırsanız daha iyi oluyor . Son olarak sağmadan önce lansinoh sürüyorum öyle sağıyorum .Kızlar sütlerinizi sagiyor musunuz. Bende mamajoo marka sagma makinesi var ama bilmiyorum belki göğsüm hassaslastigi içindir canım yandı. Lansinoh kullananlar ağrı olmadığını söylüyor, acaba doğru mu yoksa benim mi biraz dirençli olmam lazim ?
Benim 12. Gün ve bitti. Acaba 13 14te tekrar gelir mi bilemedim. Niye bu kadar kısa sürdü onu da anlamadım. Böyle 1 2 gün kesilip sonra geri devam eden oldu mu. Kesildiği günlerde beyaz ya da sarı akıntı geldi miBnm 30 gün falan sürdü bitince aldım
Canım iyi yerleştirmedin mi acaba ağrı olmaması lazım çünkü tam yerleştirdiğinden emin olKızlar sütlerinizi sagiyor musunuz. Bende mamajoo marka sagma makinesi var ama bilmiyorum belki göğsüm hassaslastigi içindir canım yandı. Lansinoh kullananlar ağrı olmadığını söylüyor, acaba doğru mu yoksa benim mi biraz dirençli olmam lazim ?
İyi bari sen yinede takibe devam et canım bende bakıyorum her defasında bezeSağlık ocağına doktora gittim olur öyle dedi:)
Ya bu gelen adet kanamasi değil boşi kanaması diye geçiyor orda kalan kan boşalıyor herkeste kalan oran farklı olabilir orda kalan kan bitince bitmiş oluyor bı daha gelmez benceBenim 12. Gün ve bitti. Acaba 13 14te tekrar gelir mi bilemedim. Niye bu kadar kısa sürdü onu da anlamadım. Böyle 1 2 gün kesilip sonra geri devam eden oldu mu. Kesildiği günlerde beyaz ya da sarı akıntı geldi mi
Varis çorabınız varsa varis çorabı giyin inanın o süreci daha da kısaltıyor benim 7-8 günde geçmiştiBizzz evimizee geçtikk insanın evi gibisi yokoğluşumda iyi bende iyiyim ama ayak bacak kütük gibi şiştii ödemden yürüyemiyorum ne zaman geçer yaa
Canımm valla benim başımı kaşıyacak vaktim yok maalesef arada girip okuyorum yazdıklarınızı benim bebiş kolik sürekli ağlıyor uyanık kaldığı her dakıka meme reddi yaşıyorum evim misafir dolu gece gündüz annem gitti büyük kızım hasta hersey birbirine girmiş halde üstesinden gelemiyorum resmen güçsüz kaldım. Umarım sizler iyisinizdirYa kizlar bütün bir hamileleik hep burdaydik şimdi kimsecikler kalmadı Eylül ayı grubunu da takip ediyorum ne güzel onlar her daim aktifler bizim grup tirtladi valla @ssver @cnsu93 @Maviokur @Chucky10 @Bebekce92 aklıma gelenler nerdesiniz nasılsınız @saygidegermisafirler P polimo
Benim 1aya yakın sürdü.Bizzz evimizee geçtikk insanın evi gibisi yokoğluşumda iyi bende iyiyim ama ayak bacak kütük gibi şiştii ödemden yürüyemiyorum ne zaman geçer yaa
Ben de 1 haftaya yakın varis çorabı giydim hiç ödem olmadı hastanede giydirmişlerdi kesinlikle tavsiye ederimBizzz evimizee geçtikk insanın evi gibisi yokoğluşumda iyi bende iyiyim ama ayak bacak kütük gibi şiştii ödemden yürüyemiyorum ne zaman geçer yaa