-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #30.781
Benim doktor ayda en az 600 ile 1kg normal dedi bence seninki normal 20gune 400 Gr daha 10 gün var üzülme toparlarToplamda 200 gr eksiğimiz var 3100 olması gerekirken 2.900 şuan
Evet benim kide sürekli ikiniyor du mukuslu ve yeşil yapmaya başladı kolik dediler kolik 5 .hafta itibari bariyle başlıyormuşHayırlı olsun darısı bize 40 ucurmalara inşallahmukuslu kolikten mi oluyormuş? Surekli ıkıldıyor kızarıyor hep bir ıkinma halinde ya
Evet ama fos kilo diyolarKilo almasını etkiliyor mu peki, reflüsü olan bebekler için golden goat ı önermişti birisi ama kendim denemedim henüz biraz bebeğim minnak kilo alsın diye aptamil mi alsam güzel kilo aldırıyor diyorlar
Valla ne yapacağımı şaşırdım inşallah 2 ay kontrolünde güzel kilo almış olur içim rahatlarEvet ama fos kilo diyolar
Kolik 5 .hafta itibariyle zirveye çıkıyormuş benimkisi sürekli ikiniyor du kakasini ve gazını çok basınçlı yapıyor ayaklarını kasıyor karnına çekiyor bı nevi kaka ve gaz yaparken acı çekiyor ve sancı çekiyor ağlıyor morariyor bazen acaip basınçlı yapıyor kakasınıya bende de bunların hepsi var aslında ama bana doktor kolik demedi yeşil kakasına da çok beslenmiş o yüzden dedikolik bebek hergün mü huzursuz bizimkide yani öyle emip uyutmak susturmakla geçiyor ben herkesin bebeği böyledir sanıyordum yani henüz yenidoğan oldukları için
Bizde 5. Haftaya girdik ağlarken morarma hariç hepsi var derin uykuya dalmıyor birde uyuyor diye koyuyorum hemen kalkıyor Allah yardımcımız olsun bu günlerde geçer inşallahKolik 5 .hafta itibariyle zirveye çıkıyormuş benimkisi sürekli ikiniyor du kakasini ve gazını çok basınçlı yapıyor ayaklarını kasıyor karnına çekiyor bı nevi kaka ve gaz yaparken acı çekiyor ve sancı çekiyor ağlıyor morariyor bazen acaip basınçlı yapıyor kakasını
Ben kovayı sıcak suyla doldurup boynuna kadar içine sokuyorum sakinlesiyor gazi daha rahat çıkarıyor birde kimyon çayı veriyorum 2cay kaşığı kimyonunsicak suyla demliyorum sonra gazi daha rahat çıkıyor harincinde günde 4 kere Şub simplex veriyorum 1 kerede bigaia damla çok sancısı oldu mu karnina sıcak su torbasi koyuyorum böyle şeylerle baş etmeye calisiyorumKızlar bebeğim geceleri sabaha kadar uyumuyor. Gaz sancilarimiz var. Sizler eger yasiyorsaniz gaz sancisiyla nasıl başa çıkıyorsunuz ? Bir de 3 gündür büyük tuvaletini yapamiyor bebisim
Çok zor gerçekten gazla baş etmek benimkisi de derin uyumuyor tam uyuyor diyorum uyanıyor ağlıyor çünkü sancısı oluyor hergun akşam 9da banyo yaptırıyorum snra emzirip yatırıyorum böyle bir rutin oluşturdum gece uyuyor en azından bu şekilde banyo yapınca rahatlıyor cunkuBizde 5. Haftaya girdik ağlarken morarma hariç hepsi var derin uykuya dalmıyor birde uyuyor diye koyuyorum hemen kalkıyor Allah yardımcımız olsun bu günlerde geçer inşallah
Ya alırlar dünyaya gelen büyüyor belki alk ay az alır diğer ay daha çok alır uzulme YouTube den gaz masajina bak yağla karın masajlarini yap çok gaz birikmesin bende orda gördüm başka da çare yok ama kimyon çayı i dene neticede gaz damlalarının çoğunda kimyon var mesela eskiden anason çayı rezene bile verirlermis kabızlığı varsa 1cay kaşığı zeytinyağı verebilirsinValla ne yapacağımı şaşırdım inşallah 2 ay kontrolünde güzel kilo almış olur içim rahatlar
Aynen bende banyo yaptırıyorum bi öyle rahatlıyoÇok zor gerçekten gazla baş etmek benimkisi de derin uyumuyor tam uyuyor diyorum uyanıyor ağlıyor çünkü sancısı oluyor hergun akşam 9da banyo yaptırıyorum snra emzirip yatırıyorum böyle bir rutin oluşturdum gece uyuyor en azından bu şekilde banyo yapınca rahatlıyor cunku
Gerçekten artık şaşırdım ne yapacağımı 6. Ay gibi bitiyor genelde dedi doktor çok uzun yolumuz var anlaşılan, aynen masajı uygulamalı gösterdi doktor kimyon çayını mutlaka deniycemYa alırlar dünyaya gelen büyüyor belki alk ay az alır diğer ay daha çok alır uzulme YouTube den gaz masajina bak yağla karın masajlarini yap çok gaz birikmesin bende orda gördüm başka da çare yok ama kimyon çayı i dene neticede gaz damlalarının çoğunda kimyon var mesela eskiden anason çayı rezene bile verirlermis kabızlığı varsa 1cay kaşığı zeytinyağı verebilirsin
Kovaya sokun sancisi olunca boğazına kadar bide sicaksu torbası sancısına iyi geliyorAynen bende banyo yaptırıyorum bi öyle rahatlıyo
Kanda varmı acaba besin alerjisiyle işişkilendiriyolsr genelde süt ve süt ürünleri , ben yeşil gösterince çok beslenmiş ağladıkça emzirdin mi demişti. Çok emzirince bağrsaltan sindirilmeden çıkış oluyormuşArkadaşlar bebeğim yeşil kaka yapıyor du bugün iyice koyu yeşil oldu bilgisi olan varmı epey de yapıyor mukuslu korkmaya basladim size bu yle bişe oldumu
Sabah minicik bı kırmızılık vardı kakada ama çok miniKanda varmı acaba besin alerjisiyle işişkilendiriyolsr genelde süt ve süt ürünleri , ben yeşil gösterince çok beslenmiş ağladıkça emzirdin mi demişti. Çok emzirince bağrsaltan sindirilmeden çıkış oluyormuş
Ben internette ön süt alıp son süt alamayan bebeklerin kakası yeşil olur diye okumuştum aynı memeden birkaç defa emzirin bence ki oradaki tüm besini alsın sonra diğer memeye geçinArkadaşlar bebeğim yeşil kaka yapıyor du bugün iyice koyu yeşil oldu bilgisi olan varmı epey de yapıyor mukuslu korkmaya basladim size bu yle bişe oldumu
Canım doktoruna bi sor bunu koyu yeşil bilemiyorum fıstık yeşili on süt alınca olurmuş sadece onu biliyorumArkadaşlar bebeğim yeşil kaka yapıyor du bugün iyice koyu yeşil oldu bilgisi olan varmı epey de yapıyor mukuslu korkmaya basladim size bu yle bişe oldumu
Canım kan varsa süt alerjisi olabilir sen bi götür doktora mutlaka bunu arkadaşımızdan biliyorum kan olunca alerjik oluyorSabah minicik bı kırmızılık vardı kakada ama çok mini