2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Bende ablamdan kalma bir lansinoh süt sağma cihazı var ama benden de gelmiyor doğru düzgün. Elimle sıkıp sağınca bi kaşık falan anca çıkıyor bugün doğumdan sonra 4. Günüm
Of okurken ağladım kendimi tutamadım hepimiz aynı durumdayız çok hassas bir dönem
Benim de öyle senin doğumdan sonraki kaçıncı günün oldu canım

Tuzlu yememeye calısıyorum dikkat ediyorum. ayakta cok yürüdüm hastanede ayaklarımı uzatamadım felan ondan olmuş dedi hemşire oturdugun yerde ayakların yüksek olsun dedi biraz daha iyi gibiyim

Ben de dün senin yorumunu görmüştüm. Nasıl oldu senin hemoroid? Düzeldin mi?

Ben de dün senin yorumunu görmüştüm. Nasıl oldu senin hemoroid? Düzeldin mi?
Valla hemoroid aynı, ona rağmen normal doğum yaptım. Şuan oturup kalkarken dikişlerle birlikte hemoroid memeleri de acıtıyor tabi o kadar güçlü bi ıkınma oluyor ki bekliyordum bu durumu. Anestol krem verdi doktorum ve duphalac içiyorum kendimi zorlamamak adına

Yani hamilelik sebebiyle hemorroid olup normal doğumdan çekinenler varsa çekinmeyin kızlar bende o ıkınma konusu biraz korku olmuştu bu sebepten

Kızlar çişli bezi bu şekildeydi 5.günlük şuann oğluşumm böyle bir durumda karşılaşan var mı

Eklentiler

• IMG20241103144416.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 60
Kokmazzz o anasıı oyyy dr.yaptır dedı mi banyo için silme bezleri var onlarla sil temizle veya alkollu bezin üstüne su geçirmeyen bantlar var orayı kapatıp yaptırabilirsin

Kizlar sinirim çok bozuk ağlıyorum halsizim ateşim var bebeğe zor bakıyorum yatmak istiyorum üşüyorum memelerim ateş gibi ve agriyo eşimde böyleyim diye ağladım trip atıp defolup gitti

Kizlar sinirim çok bozuk ağlıyorum halsizim ateşim var bebeğe zor bakıyorum yatmak istiyorum üşüyorum memelerim ateş gibi ve agriyo eşimde böyleyim diye ağladım trip atıp defolup gitti
Mastit olmasın dikkat edin. Sıcak duş alıp hemen sağım yapın. Bebeğiniz tam boşaltamıyorsa ondan olabilir. Duş ve sağım çözüm olmazsa bir doktora görünmenizde fayda var.
Eşiniz zaten hamileliğinizde de falsoluydu, muhtemelen hep böyle bir adamdı, ona bir şey diyemeyeceğim.

Yani hamilelik sebebiyle hemorroid olup normal doğumdan çekinenler varsa çekinmeyin kızlar bende o ıkınma konusu biraz korku olmuştu bu sebepten
Selam benim doğumum normalde kasımda tam olarak aynı dertten muzdaribim şu an hemoroid yüzünden ayağa kalkarken bile zorlanıyorum doğumda ıkınırken falan sorun olmuyor mu gerçekten? O kasılmalar sırasında nasıl hareket edicem nasıl ıkınıcam diye şimdiden stres oluyorum bir de bebek için de iri dedi doktor o da korkutuyor. Hemoroid için tavsiye edebileceğiniz bişi var mı?

Kızlar silikon göğüs ucuyla emziren var mı bebişini ? Benim bebek ilk günler tutamıyodu göğüs ucumu silikonla çok güzel emiyordu onla emzirmek zorunda kaldım. bugün 24. Gündeyiz silikonsuz deniyorum almıyor alıştı iyice göğüs ucuna. Bu şekilde devam etsek bi zararı olur mu ki?

Anestol kullanılıyor muymuş yaa çok sevindim. Ben de duphalac içiyorum ama çok şişmiş benimkiler. İnşallah hemen iyileşiriz

Emzirmeden önce parmaklarınızla ucunu ovuşturun dışarı çıkıyor çıkmaz ise, sağım makinaniz varsa 1-2 dk onda sağım yapın bu şekilde ucu dışarı doğru çıkar ve bebiş daha rahat tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…