-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #30.841
Bence şu anne çayı iyi geldi dut kurusu hurma yeşil sebzeler ve bol suKızlar sol göğsümden çok çok az süt geliyor. Sagmaya calistim 3 cc falan ancak çıktı öyle diyimsüt artırmak için ne yapmam lazım benim. Bir de sürekli sagarsam az gelmesine rağmen, artar mı süt ?
Bizde aldık ama o sancı geldimi fayda yok gibi ben kimyon çayı veriyorum bide aklında olsun kovaya sıcak suyun içine sokuyorum boynuna kadar o da rahatlatıyor bı nebzeO zaman bizimde öyle ben anladım zaten gazamız mübarek olsunbize doktorumuz probiyotik yazdı 3 ay düzenli onu kullanın dedi
Bende ablamdan kalma bir lansinoh süt sağma cihazı var ama benden de gelmiyor doğru düzgün. Elimle sıkıp sağınca bi kaşık falan anca çıkıyor bugün doğumdan sonra 4. GünümKızlar sütlerinizi sagiyor musunuz. Bende mamajoo marka sagma makinesi var ama bilmiyorum belki göğsüm hassaslastigi içindir canım yandı. Lansinoh kullananlar ağrı olmadığını söylüyor, acaba doğru mu yoksa benim mi biraz dirençli olmam lazim ?
Of okurken ağladım kendimi tutamadımKızlaar siteye giremeyenleri o kadar iyi anlıyorum kisüreç benim için çok zor geçiyor diyebilirim.
Sezaryen olduğu için ameliyat acısı+ emzirmeyi bilmediğim için göğüs ucu yarası+ son haftalarda aşırı şiddetlenen kabızlıktan dolayı öyle kötü hemoroid olmuşum ki.. Bir de üstüne spinal in yan etkisi olan baş ağrısı eklendi..
Bunlara ek olarak hepimizin yaşadığı duygu durum değişiklikleri+uykusuzluk +yetememe+herkesin her şeye konuşması falan derken iyiden iyiye depresyona girmek üzereyim.
Resmen popomun üstüne oturamıyorum ama emzirmek için oturmak zorundayım. Bebek ayrılmak istemiyor. Dün gece hiç aralıksız emzirdim diyebilirim.. Çok oturunca dikişlerim de acıyor. Ne uyuyabiliyorum ne dinlenebiliyorum.
Bütün bu zorluklar yüzünden bebeğimle bağ kuramıyoruz gibi hissediyorum. Bir de bunun sıkıntısı ekleniyor. Umarım tez zamanda her şey yoluna girer
Benim de öyle senin doğumdan sonraki kaçıncı günün oldu canımKızlar sol göğsümden çok çok az süt geliyor. Sagmaya calistim 3 cc falan ancak çıktı öyle diyimsüt artırmak için ne yapmam lazım benim. Bir de sürekli sagarsam az gelmesine rağmen, artar mı süt ?
Tuzlu yememeye calısıyorum dikkat ediyorum. ayakta cok yürüdüm hastanede ayaklarımı uzatamadım felan ondan olmuş dedi hemşire oturdugun yerde ayakların yüksek olsun dedi biraz daha iyi gibiyimCanım ben odemden çok çektim odem yüzünden hamilelikte olmayan tansiyonum bile çıktı acile gittim. 2 şey ile hemen bitti 1.si asla tuzlu yemedim odem bitene kadar 0 tuz
2.si çok fazla yürüdüm merdiven indim çıktım ve odem bitti imkanin varsa yapmanı tavsiye ederim
Ameliyattan cıktım çok su içtim halada içiyorum içim dışım su olduu vallaBenim 10gunu buldu resmen bol su başka çare yok
Ben de dün senin yorumunu görmüştüm. Nasıl oldu senin hemoroid? Düzeldin mi?Bende ablamdan kalma bir lansinoh süt sağma cihazı var ama benden de gelmiyor doğru düzgün. Elimle sıkıp sağınca bi kaşık falan anca çıkıyor bugün doğumdan sonra 4. Günüm
Of okurken ağladım kendimi tutamadımhepimiz aynı durumdayız çok hassas bir dönem
Benim de öyle senin doğumdan sonraki kaçıncı günün oldu canım
Valla hemoroid aynı, ona rağmen normal doğum yaptım. Şuan oturup kalkarken dikişlerle birlikte hemoroid memeleri de acıtıyor tabi o kadar güçlü bi ıkınma oluyor ki bekliyordum bu durumu. Anestol krem verdi doktorum ve duphalac içiyorum kendimi zorlamamak adınaBen de dün senin yorumunu görmüştüm. Nasıl oldu senin hemoroid? Düzeldin mi?
Kokmazzz o anasıı oyyyKızlar bebeğimin göbeği 5. Gün düştü. 8. Gün doktor kontrolünde daha tam kurumamış sarı sızıntı var birkaç gün banyo yaptırmayın dedi doktor. Alkollü tek kullanımlık bezler verdi. Her alt açmada 10 saniye falan göbek deliğin içinde tutun dedi. Neyse 5 gündür falan da öyle yapıyorum. Hala banyo yaptırmadım. Hala da her alkollü pamukla sildiğimde hafif sarı akıntı oluyor. Sizde böyle bi durum oldu mu buna rağmen banyo yaptırdınız mı? 13 günlük oldu koktu bebeğim
Maşallah hayırlı olsunn bizimde kız bebiş olcak neler aldınız siz acaba alışverişe başladım anca
Mastit olmasın dikkat edin. Sıcak duş alıp hemen sağım yapın. Bebeğiniz tam boşaltamıyorsa ondan olabilir. Duş ve sağım çözüm olmazsa bir doktora görünmenizde fayda var.Kizlar sinirim çok bozuk ağlıyorum halsizim ateşim var bebeğe zor bakıyorum yatmak istiyorum üşüyorum memelerim ateş gibi ve agriyo eşimde böyleyim diye ağladım trip atıp defolup gitti
Kanlı idrar mı acaba? Yakınlarda doktor kontrolünüz var mı? Yoksa bir randevu alın bence.Kızlar çişli bezi bu şekildeydi 5.günlük şuann oğluşumm böyle bir durumda karşılaşan var mı
Selam benim doğumum normalde kasımda tam olarak aynı dertten muzdaribimYani hamilelik sebebiyle hemorroid olup normal doğumdan çekinenler varsa çekinmeyin kızlar bende o ıkınma konusu biraz korku olmuştu bu sebepten
Anestol kullanılıyor muymuş yaa çok sevindim. Ben de duphalac içiyorum ama çok şişmiş benimkiler. İnşallah hemen iyileşirizValla hemoroid aynı, ona rağmen normal doğum yaptım. Şuan oturup kalkarken dikişlerle birlikte hemoroid memeleri de acıtıyor tabi o kadar güçlü bi ıkınma oluyor ki bekliyordum bu durumu. Anestol krem verdi doktorum ve duphalac içiyorum kendimi zorlamamak adına
Emzirmeden önce parmaklarınızla ucunu ovuşturun dışarı çıkıyor çıkmaz ise, sağım makinaniz varsa 1-2 dk onda sağım yapın bu şekilde ucu dışarı doğru çıkar ve bebiş daha rahat tutarKızlar silikon göğüs ucuyla emziren var mı bebişini ? Benim bebek ilk günler tutamıyodu göğüs ucumu silikonla çok güzel emiyordu onla emzirmek zorunda kaldım. bugün 24. Gündeyiz silikonsuz deniyorum almıyor alıştı iyice göğüs ucuna. Bu şekilde devam etsek bi zararı olur mu ki?
Kanlı idrar deil gibi geldi bana acık turuncu renginde persembe randevum var bakayım tekrarlanırsa yarın giderim.5. günlük şuan yazmışım 5 günlük yazacağım yerde kafalar leylaaKanlı idrar mı acaba? Yakınlarda doktor kontrolünüz var mı? Yoksa bir randevu alın bence.