-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #30.821
Normal canım ıslak pamukla temizle orayıKizlar bebegimin kordonu bi kac gun once düşmüştü bu sabah hafif kurumus kan kalintilari vardi yasayan var mi aranizda boyle bi durumEki Görüntüle 3497968
Yaa teşekkür ederim canım ben Allah razı olsungözün aydınnnsana bakmaya girdim valla siteye doğrudun mu diye. çok şükür gelmiş minnak sağlıkla güle güle büyüsün.
Çok iyi anlıyorum ilk 2 hafta çok çok zorlandım. Bugün 5 haftalık oldu kızım her gün daha iyi gidiyor ve bağlanıyoruz, geçiyorKızlaar siteye giremeyenleri o kadar iyi anlıyorum kisüreç benim için çok zor geçiyor diyebilirim.
Sezaryen olduğu için ameliyat acısı+ emzirmeyi bilmediğim için göğüs ucu yarası+ son haftalarda aşırı şiddetlenen kabızlıktan dolayı öyle kötü hemoroid olmuşum ki.. Bir de üstüne spinal in yan etkisi olan baş ağrısı eklendi..
Bunlara ek olarak hepimizin yaşadığı duygu durum değişiklikleri+uykusuzluk +yetememe+herkesin her şeye konuşması falan derken iyiden iyiye depresyona girmek üzereyim.
Resmen popomun üstüne oturamıyorum ama emzirmek için oturmak zorundayım. Bebek ayrılmak istemiyor. Dün gece hiç aralıksız emzirdim diyebilirim.. Çok oturunca dikişlerim de acıyor. Ne uyuyabiliyorum ne dinlenebiliyorum.
Bütün bu zorluklar yüzünden bebeğimle bağ kuramıyoruz gibi hissediyorum. Bir de bunun sıkıntısı ekleniyor. Umarım tez zamanda her şey yoluna girer
Canım daha ilerisini bilmiyorum ama 20. günden bildiriyorum o sudan çıkmış balık gibi hissetme durumunu 10. günden sonra yavaş yavaş atmaya başladım üstümden, yine zorlanıyorum tabi ama en azından benim vücudum toparladı biraz daha. Dikislerden dolayı oturamama, emzirirken acı çekme, doğumda mecburen üstüme abanıldığı için kemiklerimin acımasıKızlaar siteye giremeyenleri o kadar iyi anlıyorum kisüreç benim için çok zor geçiyor diyebilirim.
Sezaryen olduğu için ameliyat acısı+ emzirmeyi bilmediğim için göğüs ucu yarası+ son haftalarda aşırı şiddetlenen kabızlıktan dolayı öyle kötü hemoroid olmuşum ki.. Bir de üstüne spinal in yan etkisi olan baş ağrısı eklendi..
Bunlara ek olarak hepimizin yaşadığı duygu durum değişiklikleri+uykusuzluk +yetememe+herkesin her şeye konuşması falan derken iyiden iyiye depresyona girmek üzereyim.
Resmen popomun üstüne oturamıyorum ama emzirmek için oturmak zorundayım. Bebek ayrılmak istemiyor. Dün gece hiç aralıksız emzirdim diyebilirim.. Çok oturunca dikişlerim de acıyor. Ne uyuyabiliyorum ne dinlenebiliyorum.
Bütün bu zorluklar yüzünden bebeğimle bağ kuramıyoruz gibi hissediyorum. Bir de bunun sıkıntısı ekleniyor. Umarım tez zamanda her şey yoluna girer
Banada dediler ameliyat öncesi varis corabı giydirceklerdi ama giydirmediler ne bilim bu kadar olcağını resmen ayak üstüm bıngıl bıngıl su varmış gibi sallanıyoBen de 1 haftaya yakın varis çorabı giydim hiç ödem olmadı hastanede giydirmişlerdi kesinlikle tavsiye ederim
Varis corabım yok olmadı alayım dogum ağrısı var bide ödem ağrısı eklenince felaketVaris çorabınız varsa varis çorabı giyin inanın o süreci daha da kısaltıyor benim 7-8 günde geçmişti
O zaman bizimde öyle ben anladım zaten gazamız mübarek olsunEvet benim kide sürekli ikiniyor du mukuslu ve yeşil yapmaya başladı kolik dediler kolik 5 .hafta itibari bariyle başlıyormuş
Canımm hepsi gececek zor bir süreç kimseyi kabul etmeyin evinize.dün benimde kaynana kp eve bırakana kadar başımızın etini yediler annemle hastanede perişan olmuşuz dırdır vırvır ayy neyseki cok durmadılar onlar gidince rahatladık. şuan annem eşim cocuklarım sessizlik ıcınde ohh missKızlaar siteye giremeyenleri o kadar iyi anlıyorum kisüreç benim için çok zor geçiyor diyebilirim.
Benim.bitti sandım sarı akıntı geldi 2 gün sonra tekrar devam etti bugün 1 ay oldu arada kırmızı geliyor ama genelde kahveye döndü tam bitmediBenim 12. Gün ve bitti. Acaba 13 14te tekrar gelir mi bilemedim. Niye bu kadar kısa sürdü onu da anlamadım. Böyle 1 2 gün kesilip sonra geri devam eden oldu mu. Kesildiği günlerde beyaz ya da sarı akıntı geldi mi
Canım ben odemden çok çektim odem yüzünden hamilelikte olmayan tansiyonum bile çıktı acile gittim. 2 şey ile hemen bitti 1.si asla tuzlu yemedim odem bitene kadar 0 tuzVaris corabım yok olmadı alayım dogum ağrısı var bide ödem ağrısı eklenince felaket
Ben bir gün çıkardım o çorabı, öyle bir şişti ki bacaklarım inanamadımVaris corabım yok olmadı alayım dogum ağrısı var bide ödem ağrısı eklenince felaket
Mrb cnm aynı sorun bızdede vardı çocuk doktoruna götür k asısı vursunlar tekrar önce kan alıp değerlerine bakıp asıyı tazelıyolar asıdan bır gün sonra duzelıyor endıse etmeKizlar bebegimin kordonu bi kac gun once düşmüştü bu sabah hafif kurumus kan kalintilari vardi yasayan var mi aranizda boyle bi durumEki Görüntüle 3497968
Sürekli emzirmeye çalış yada sağ canım emzirme daha etkili sütünü artırmak için Lactamil var ben cok faydasını gördüm gece 1 bardak içiyorum yatmadan migrosta oluyor mutlaka dene süt gibi tadıda cok güzelKızlar sol göğsümden çok çok az süt geliyor. Sagmaya calistim 3 cc falan ancak çıktı öyle diyimsüt artırmak için ne yapmam lazım benim. Bir de sürekli sagarsam az gelmesine rağmen, artar mı süt ?
Benim 10gunu buldu resmen bol su başka çare yokBizzz evimizee geçtikk insanın evi gibisi yokoğluşumda iyi bende iyiyim ama ayak bacak kütük gibi şiştii ödemden yürüyemiyorum ne zaman geçer yaa
Al benden de okadar benim ki de kolik perisaniz sabah 7den beri uğraşıyorum sıcak su torbası şimdi sıcak su kovasina soktum az rahat etti bende çok zor emziriyorum sürekli itiyor almiyor süt sagip veriyorum okdar süt gelmiyor doktor mamayida kesti bı yandan ev işleri bı yandan sürekli tam ağzına layık sofra isteyen kocam bende bitik durumdayım dün epey ağladımCanımm valla benim başımı kaşıyacak vaktim yok maalesef arada girip okuyorum yazdıklarınızı benim bebiş kolik sürekli ağlıyor uyanık kaldığı her dakıka meme reddi yaşıyorum evim misafir dolu gece gündüz annem gitti büyük kızım hasta hersey birbirine girmiş halde üstesinden gelemiyorum resmen güçsüz kaldım. Umarım sizler iyisinizdir
Allah yardımcımız olsun cidden zor bir sürec hele baş ağrısı da eklendiyse Allah yardım etsinKızlaar siteye giremeyenleri o kadar iyi anlıyorum kisüreç benim için çok zor geçiyor diyebilirim.