-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #30.741
Aynı sizin gibi gaz süt emzirme vs oyle geçiyor günlerCanısı çok teşekkür ederim düşündüğün için. İyim emir bebek ile uğraşıyorum gaz sancıları malumsürekli meme de ağrı kesici gibiyim Bi bakıyorum akşam olmuş siz nasılsınız iyi misiniz
Bizimde bugün 40 imiz cikti bakalım 40 banyosu yaptircam siz neler yapcaksinizKızlar bizim bugün 40imiz çıktı
Biz dün yaptık sana bi görsel ekleyim canım bakBizimde bugün 40 imiz cikti bakalım 40 banyosu yaptircam siz neler yapcaksiniz
Canım listede adın yok önce bilgilerini yaz seni listeye ekleyelim.
Evet ya zaman müthiş hızlı akıyorMaşallah ne çabuk zaman geçmiş dedim okurken aa benimki ne kadar oldu dedim bizde 25 günlük olmuşuz cidden hızlı geçiyor zamanAğustos doğumu olanlar maşallah onlar daha da büyümüşlerdir
Ay merhaba araştırırken sizin sorunuzu gördüm bugün ben de sağlık ocağına gitmiştim idrar yolu enfeksiyonu ve protein kaçağı var dedi sizin süreç nasıl ilerledi acaba bi korkmadım değilKızlar selam, idrar yolu enfeksiyonu yaşayıp aynı anda idrarda protein kaçağı gözüken var mıydı aramızda? Bu idrar yolu enfeksiyonu sanırım protein yüksek çıkmasına sebep oluyormuş yaşayan olmuş muydu diye merak ettim
Benim de 2 kere üst üste kusunca araştırdım da emme sonrası hemen yatırma ya da kaldırma. 45 derecelik açıda bi süre yatsın. Gazını ve altını hemen değiştirmeye çalışma biraz mideye ulaşsın sindirim başlasın diyorKızlar bebişden yazmak zor oluyor fırsat buldukça okuyorum şuana kadar kimse kusmadan şikayetlenmemiş sanırım bebeğimin reflüyü var kusuyor genelde sizlerde de yaşayan önerisi olan vsrmı mama destekli gidiyoruz hipp marka
Canım ben 3. Çocuk olmasına rağmen çok bocaladim tek başıma çok yoruldum ama bebeğim için değerYa kizlar bütün bir hamileleik hep burdaydik şimdi kimsecikler kalmadı Eylül ayı grubunu da takip ediyorum ne güzel onlar her daim aktifler bizim grup tirtladi valla @ssver @cnsu93 @Maviokur @Chucky10 @Bebekce92 aklıma gelenler nerdesiniz nasılsınızsaygidegermisafirler P polimo
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsünHanımlar benimde sabah doğum gerçekleşti bebek baya aşağıdaymış ittirmeyle yaptılar.çok şükür bebeğim iyi emzirdim kilo 3.100 52 santimgenel anestesi aldım sonda biraz yakıyo çiş yaparken ağrılarım da var dua edin
Bizde yaptık ama dolar ve Euro koymadıkBiz dün yaptık sana bi görsel ekleyim canım bak
Bende hipp kullanıyorum benimkide kusuyor süt kesigi gibi benimki kolik bebek gazi çok maması bitince Bebelac Gold denicem o daha az gaz yapiyolar diyolarKızlar bebişden yazmak zor oluyor fırsat buldukça okuyorum şuana kadar kimse kusmadan şikayetlenmemiş sanırım bebeğimin reflüyü var kusuyor genelde sizlerde de yaşayan önerisi olan vsrmı mama destekli gidiyoruz hipp marka
Ay hayırlı uğurlu olsun massallah Allah yardımcın olsun tez vakitte iyiles insallahHanımlar benimde sabah doğum gerçekleşti bebek baya aşağıdaymış ittirmeyle yaptılar.çok şükür bebeğim iyi emzirdim kilo 3.100 52 santimgenel anestesi aldım sonda biraz yakıyo çiş yaparken ağrılarım da var dua edin
Benim de mukuslu yaptı hatta bazen yeşil kolik bebek dediler gaz problemleriyle geçiyor günümüz onun dışında 40ucirduk bugün iyiyiz çok şükür bugunlereCanım ben 3. Çocuk olmasına rağmen çok bocaladim tek başıma çok yoruldum ama bebeğim için değersanrım lohusa depresyonun girdim surekli panik atak halindeyim bebegi kontrol ediyorum mukusli kaka yapıyor onu kafaya taktım. Siz napiyirsunuz bebis nasıl
Çok güzelmiş benim de yapacağım sadece çiçekler. Hıdırellez’de de yaparım, 40 çeşit çiçek toplayıp suya atarım, sevdiğim bi ritüel. 40’ta da banyo suyuna 40 tane çiçek/bitki toplayıp atacağım yalnızcaBizde yaptık ama dolar ve Euro koymadıksuyuna altın gümüş tesbih bozukpara 41 tane okunmuş buğday nazar boncuğu gülsuyu tuz şeker koyduk