-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.021
Zamanlarımız aynı gibi canım benim sat 25 ocak bat 21 şubatSelamlar , Bende geçen temmuzda kürtaj oldum bebeğin kalbi durdu .
Sat 26.01.2024 , Bat 24.02.2024 . Bir hafta önce alerji nedeniyle kan verdim doktorum sonuçlara göre , hormonların yüksek kan testi yapalım hamilelik şüphesi var ise ilaçları kullanma dedi.19.02.2024 Pazartesi Beta hcg 80, 21 şubat Çarşamba 240 çıktı . umarım her şey güzel olur . Kafamda bir sürü korku var, cumartesi Kontrole gideceğim, ekim mi kasım mı hangi gruba dahil olacağım bilmiyorum :)
Aynen öyle kuzum bende bu konuyla ilgili böyle bir yorum yapacaktım sana katılıyorumKızlar bir de şahsi fikrim, eğer çok kilolu değilseniz şeker tansiyon vb sorununuz yoksa tahlilleriniz normalse, bu kadar ne yememeliyim ne yemeliyim diye strese sokmayın kendinizi. Ben de öyleydim. 3 kayıp yaşadım, heran birşey olursa korkum var. Ama doktorunun bana dediği herşeyin fazlası zarar portakalın da şekerin de dedi. Düzenli beslen bol şu iç kafeini azalt yürüyüş yapmaya çalış, hiç birşey olmaz dedi. Stres çok daha zararlı dedi. O an rahatladım aslında. Zaten çok yemem normalde de tatlı falan ama canım mı istedi tadına bakıp gerisini kocama yediriyorumben alırken o zayıf mı kalsın Canınız birşey isterse Aşerirseniz yiyin içiniz kalmasın. Ama tabi bi değeriniz yüksektir bir sorun vardır. Ona asla birşey demiyorum. Doktorunuza danışın. Çok güzel duygular bunlar tadını çıkarın. Naçizane fikrim, umarım herkes için herşey çok güzel gider
Süper çok sevindim <3 Ekim mi Kasım mı muallaktayızZamanlarımız aynı gibi canım benim sat 25 ocak bat 21 şubat
Bana 31 ekim gösteriyor amaSüper çok sevindim <3 Ekim mi Kasım mı muallaktayız
Bana 2 kasımBana 31 ekim gösteriyor ama
Canim ben yasadim ilk tup bebekte tecrubeliyim saglikli olsun yeter modumdayim o agrilar morartilari takmadim hic onemli olan saglikli olsun modumdayim iste benden ondan merak ettim doktorumdan eminim ilki tup bebekti herseyi dusunuyorlardi buda dogal yolla olsa bile ayni islem gerekmiyor mu ona kafam karisti ondan sordum bu igneyi neye gore veriyorlar doktorlar bebek icin ne iyi geliyorsa raziyimBir doktor tavsiyesi almadan başlama, doktorundan emin değilsen başka bir doktora danış. Kan tahliliyle belli oluyor zaten. Ya kan değerlerin güzelse ve sulandırıcı kullanırsan ne olacak. Aman dikkat et. Ben iğne ve hap birlikte kullanıyorum başından beri geçen gün kontrol edildi hala kanda koyuluk var ama riskli derecede olmadığı için arttırmadı doktorum. Öyle bir sorunun olsaydı mutlaka belirtirdi.sorunun yoksa sende bu sorun yok demez ki doktorlar. Umarım sağlıklı bir gebeliğin olur. Ayrıca göbeğim mosmor görsen istemezdinStres daha zararlı unutma ve dinlenmeye bak
Ben de öyle ki alışığımdır açlığa genelde diyet modda olduğumdan. İlk kez gece açlıktan uyandımYa kızlar bı şey diycem ben doymuyorumBu gidişle Kapadokya balonu gibi olucam. Hürrem Sultan a döndüm sürekli açım ben diye geziyorum ortada
ben de senin gibiyim. ağzımın tadı gayet yerinde :) canım birşeyler isteyip duruyor. Sadece bir sonraki öğün ne yesem diye düşünüyorum.Ya yorumlara sonradan baktım da millet hep yiyemiyorum ağzımın tadı yok yazmış ben çok açım ben mi tuhafım
Ohh içim rahatladıben de senin gibiyim. ağzımın tadı gayet yerinde :) canım birşeyler isteyip duruyor. Sadece bir sonraki öğün ne yesem diye düşünüyorum.
Ben de aynı şekilde öyleleri okuyup kıskanıyorum ahahah. Mide bulantıma bile bir şeyler yemek iyi geliyoben de senin gibiyim. ağzımın tadı gayet yerinde :) canım birşeyler isteyip duruyor. Sadece bir sonraki öğün ne yesem diye düşünüyorum.
şu ana dek midem de bulanmadı. hamile olduğumu bilmediğim ama hamile olduğum günlerde, ilk oluşurken sanırım 2 sabah oldu sadeceBen de aynı şekilde öyleleri okuyup kıskanıyorum ahahah. Mide bulantıma bile bir şeyler yemek iyi geliyo
Benim ilk doktorum vermemişti. Şimdi başka doktora gittim o verdi. Hatta hemen başlaman gerekirdi dedi. Bebeğimin kalbi durmuştu. Önlem amaçlı başlayalım dedi. Yani ya yaş faktörü olması lazım ya pıhtı ya da bebek kaybıBana da vermedi hicbisey ya bende sordum hocam.kan sulandirjci cogu hasta kullaniyor oda cok kayiplarda veriyoruz dedi buda uzucu bisey bir suru aci tecrube bastan vermeleri gerekmezmi
Bende Dün gittim kontrole, hani birinin duydum digerini duyamadım dedim ya. Bu sefer ikisinide duyduk ama diger kese öbürkinden kücükdü 7+4 biri digeride 6+2, kücük olanın kalp atışları daha yeni yeni oluşmaya başlamışdı cok zayıf duyuluyordu ama digeri MaşallahBenimde 5+4de iki keseydi bende Pers kalp atışlarinı duymak için gidicem inşallah ikisininde duyarım ve sende duyarsın
Bende dün 6+1 de duydum hafif zayıftı başta çok endişelendim yeni oluşmaya başlamış ondan zayıftır dedi dua edelimBende Dün gittim kontrole, hani birinin duydum digerini duyamadım dedim ya. Bu sefer ikisinide duyduk ama diger kese öbürkinden kücükdü 7+4 biri digeride 6+2, kücük olanın kalp atışları daha yeni yeni oluşmaya başlamışdı cok zayıf duyuluyordu ama digeri Maşallah
+1 bende istahim hiç olmadığı kadar açık:)Ya yorumlara sonradan baktım da millet hep yiyemiyorum ağzımın tadı yok yazmış ben çok açım ben mi tuhafım