• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Yok normal düz olan sleepy natürel sadece berbat bı bez sızdırıyor o bez yüzünden günde 5 kere üst değiştiriyorum almisda bulundum ve pisikde yapıyor 2numara olarak baby turko aldım oda pek iyi değil
Ben yeni doğanını 3 paket kullandım hiç bisi olmadı 2 numaraya geçtim pişik oldu gerçekten . Ve sızdırdığı doğru. Şimdi bionaturali aldım çok daha iyi tavsiye ederim . Hem daha hava alıyor ve geniş rahst ettik pisigi de düne göre daha iyi

Yok normal düz olan sleepy natürel sadece berbat bı bez sızdırıyor o bez yüzünden günde 5 kere üst değiştiriyorum almisda bulundum ve pisikde yapıyor 2numara olarak baby turko aldım oda pek iyi değil
Ben Molfix pure &soft kullanıyorum çok memnunum hiç sizdirmiyor

Ben de ikisinden de memnun kalmadım. Sleepy bionatural güzel ondan devam ediyorum

Maşallah yaa siz 1 aylık oldunuz ben daha doğuramadım ☺️
Biz sen bir ben. Senin de tünelin ucu görünmüş ama maşallah. Ben hala beklemedeyim. Bugün gittim kontrole 38+1 dim. 3500 gr 51 cm olmuş. Haftaya doğarsa güzel olur yoksa sezaryen olur dedi. Nstde düzensiz sancı çıktı ama bakalım. Umarım normal ve yakın zamanda kolaylıkla doğururum 😅

Kizlarr nasılsınız nasıl gidiyor biz yarın 1 aylık oluyoruz 🥹 Zaman çok hızlı geçiyor sizleri merak ettim hersey yolunda mı herkes iyi mi ?
Biz de 5 gün sonra 1 aylık oluyoruz 💙 evet günler den bişi anlamıyorum hatta. Bi bakıyorum akşam olmuş 🥹 kızlar inşallah herkes iyidir sık sık yazamıyorum ama geceleri emzirirken okuyorum yazılanları.
Doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum yapacak olan arkadaşlarımı da sağ salim kavuşun inşallah yavrularınıza 🙏😊

Biz sen bir ben. Senin de tünelin ucu görünmüş ama maşallah. Ben hala beklemedeyim. Bugün gittim kontrole 38+1 dim. 3500 gr 51 cm olmuş. Haftaya doğarsa güzel olur yoksa sezaryen olur dedi. Nstde düzensiz sancı çıktı ama bakalım. Umarım normal ve yakın zamanda kolaylıkla doğururum 😅
Ben de varım 40 bitiyor 😂😂😂😂 benim de 34 ten beri sancılarım var ama bir şeye yaramadı. Umarım biz de rahatlıkla ve sağlıkla bebelerimize kavuşuruz. İnanır mısınız artık hamile olduğumu unutuyorum

Benimde 37+4 oldu. En son kontrolde 3200 çıkmıştı. Daha da kilo alırsa normal doğum zor olur dedi. Burda balon yöntemiyle başlatıyorlarmis doğumu. Türkiye'de de varmı bilmiyorum. Pazar günü onu yapacak, pazartesi de suni sancı verecekler. Baktık olmuyor mecbur sezeryan olacak. Ilki sezeryandı zaten benim. Ama normal olmasını çok istiyorum, hızlıca iyilesirim hiç olmazsa, öbür türlü zor olacak gurbet ellerde 🥲

Gözün aydın sağlıkla büyütün inşallah canm doğum ne zaman oldu benimde aynı kiloda ve boyda doğdu ve 4. Gününde odemlerini atmıştı sanırsam 2260 olmuştu bugün 11. Günümüzde 2500 gram oldu tekrardan inşallah devamida gelir bu kilo düşüklüğü biraz korkutuyor insanı çok küçük olduğu için ele bile almaya korkuyor insan
Teşekkür ederim canım 11 ekimde sabah 08.55’te oldu doğumum 9. Gündeyiz ben bebeğim doğduğunda 2.500 dediklerinde çok şaşırdım çünkü doktor ultrasonda en son kilosuna 3.150 falan demişti yanılma payı olabilir demişti ama bu kadar yanılma payı beklemiyoduum bizimki 2.410 a düştü ödemi atınca ama şimdi 2.550 oldu tekrar. Evet ya dokunmaya korkuyor insan kıyafetini değiştirirken falan 🥹

4 5 gün oldu geleli ya sancıyla gelcek yada dr.dediği tarihi beklicem ayın sonu gözüküyor bakalımmm sen kaç haftandasın belirti vs.yokmu
3 gündür sancım var nişan geliyor ara ara sancım fdünden beri 10 dkda bir çok fena giriyor sabah gittim açılma 1 cm asla ilerlemiyor akşama kadar da beklicez akşam sezeryan olacaksın mecbur dedi 40+2 ve 3 gündür nişan sancı öldüm geberdim nasıl açılmıyor anlamadım

3 gündür sancım var nişan geliyor ara ara sancım fdünden beri 10 dkda bir çok fena giriyor sabah gittim açılma 1 cm asla ilerlemiyor akşama kadar da beklicez akşam sezeryan olacaksın mecbur dedi 40+2 ve 3 gündür nişan sancı öldüm geberdim nasıl açılmıyor anlamadım
Suni sancı verilmedi mi hızlanması için belki acılırdı Allah yardımcın olsun🤲

Ben de 36. Haftamdayım ama bebek bir hafta geriden geliyor. Ara ara kanlı akıntım var sanırım bu nişan oluyor değil mi. Gece sancım vardı geliyor heralde dedim ama şimdi sancım yok yatıyorum sürekli.beklemelimiyim sancıyı doktora gitmek için sizce

Ben de 36. Haftamdayım ama bebek bir hafta geriden geliyor. Ara ara kanlı akıntım var sanırım bu nişan oluyor değil mi. Gece sancım vardı geliyor heralde dedim ama şimdi sancım yok yatıyorum sürekli.beklemelimiyim sancıyı doktora gitmek için sizce
Haftan erken canım bence gitmelisin. Ne olur ne olmaz.

kırmızı pembe şeklinde kanlı akıntı ara ara geliyosa mutlaka git yada ulaşabiliyosan sor dr.

Back