2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Corasprin genelde ilk gebelikte verilmez düşük olduğunda pıhtılaşma olduğunda ya da tüp bebek tedavilerinde iğneyle birlikte verilir. Yani kullan bı zararı olmaz ama iğne fitil ve demir ilacı bilemem

Canım beta çok yüksek çıkmış senin. Bence çoğul gebelik olma ihtimali var. Doktor o yüzden tedbir almış olabilir.

Canım beta çok yüksek çıkmış senin. Bence çoğul gebelik olma ihtimali var. Doktor o yüzden tedbir almış olabilir.
Bana hiç bu ihtimalden bahsetmediler normal dedi hatta perş:2206 idi pzt:13336 normal bir artış kaç gibi olur ki? Ben zaten bat'a 4 gün kala 695 ile öğrendim hamileliğim

Ne güzel benim diğer kistlerimde inşallah bian önce patlamadan küçülür ah Allah razı olsun ağrım sızım aşırı olmadı ama kan boşaldı resmen içimden o anki korku panik cok kötüydü bebeğimi kaybettiğimi düşünerek bende kendimi kaybettim cok zordu Allah kımseyi evladıyla sınamasın size de çook geçmiş olsunnnn cevabınız için tekrardan teşekkür ederim

Sağol canım ya valla içim içimi yedi kaç gündür eve yakın diye başka bir doktora gittim cihazı çok kötüydü bebek bile gözükmüyor verdiği fotoğrafta ölçümde hatalı sanırım
Bana Bi doktor 7+2 demişti iki gün arayla diğeri 7+5 aynı gün içinde diğeri de 8+0 olabiliyor böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…