- 1 Şubat 2024
- 859
- 1.570
- 34
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.901
Sağol canım Rabbim hepinize en güzel şekilde duyurmayi nasip etsinGözün aydin canım darısı benim gibi bekleyenlere
Corasprin genelde ilk gebelikte verilmez düşük olduğunda pıhtılaşma olduğunda ya da tüp bebek tedavilerinde iğneyle birlikte verilir. Yani kullan bı zararı olmaz ama iğne fitil ve demir ilacı bilememMerhaba kızlar ben bugün gittim doktora beta 13bin336 çıktı. 4+4 kese göründü. Ama doktor bana hiçbir şey sormadan kan değerlerime de bakmadan fertemir (demir ilacı) progesteron (iğne) Bi de endol(ağrı kesici fitil) verdi. Düşük tehlikesi için falan yazıyor iğnenin üstünde. Bana doktor bir şey demeyince korktum. Özel muayenehane var burada ona gittim böyle böyle oldu diye. Daha bebek görünmüyor kanama yok bir şey yok niye böyle ilaç vermişler dedi çok sinirlendi. 5 gün sonra tekrar çağırdı kontrole. Önceden kalp durması olduğu için coraspirin başladı. İlk vermesi gereken ilacı vermemiş dedi. Coraspirin kullananların 2. Gebelikleri mi?
Canım beta çok yüksek çıkmış senin. Bence çoğul gebelik olma ihtimali var. Doktor o yüzden tedbir almış olabilir.Merhaba kızlar ben bugün gittim doktora beta 13bin336 çıktı. 4+4 kese göründü. Ama doktor bana hiçbir şey sormadan kan değerlerime de bakmadan fertemir (demir ilacı) progesteron (iğne) Bi de endol(ağrı kesici fitil) verdi. Düşük tehlikesi için falan yazıyor iğnenin üstünde. Bana doktor bir şey demeyince korktum. Özel muayenehane var burada ona gittim böyle böyle oldu diye. Daha bebek görünmüyor kanama yok bir şey yok niye böyle ilaç vermişler dedi çok sinirlendi. 5 gün sonra tekrar çağırdı kontrole. Önceden kalp durması olduğu için coraspirin başladı. İlk vermesi gereken ilacı vermemiş dedi. Coraspirin kullananların 2. Gebelikleri mi?
Bende kestim tatlıyı tamamen. Bugün internetten şekersiz unsuz puding tarifi buldum onu yapicamTatlı yi ve ekmeği tamamen kesti Dr ben tatlisiz nasıl yaşarım aklım kurabiyelerde bı tanecik yicem ya
Kalp atışlarını ne zaman duydunuzMerhaba hanımlar bende ocak ayı 20 sinde tüp bebekle ikizlere hamileyim şuan 8+1 olduk doğum tarihi 5 ekim yazıyor ekim annelerine katılabilirim
Bana hiç bu ihtimalden bahsetmediler normal dedi hatta perş:2206 idi pzt:13336 normal bir artış kaç gibi olur ki? Ben zaten bat'a 4 gün kala 695 ile öğrendim hamileliğimCanım beta çok yüksek çıkmış senin. Bence çoğul gebelik olma ihtimali var. Doktor o yüzden tedbir almış olabilir.
Sizin kaç haftalıktıBende de 1 tup bebek kaybi var kaderimiz ayni insallah bugun gittim kalbini bir daha duydum dunyanin en guzel duygusu insallah dedigin gibi hepimiz evlat sahibi oluruz ne guzel seyler yazmissiniz
Benim de ilk kontrolde doktor ileri tarih demisti 2. Kontolde 1 hafta geriye atti. Suan 8+4Benim de şuan öyle ama önceki muayenemde doktor daha ileri tarih demişti.
Kalp atışlarını perşembe günü duymaya gidicez nasipse ama doktor atıyor dedi gördü biz göremedikKalp atışlarını ne zaman duydunuziksinde aynı anda mı duyuldu
Oluyor canımHanımlar ultrason cihazından dolayı ölçümde farklılık olur mu acaba
Sağol canım ya valla içim içimi yedi kaç gündür eve yakın diye başka bir doktora gittim cihazı çok kötüydü bebek bile gözükmüyor verdiği fotoğrafta ölçümde hatalı sanırımOluyor canım
Ne güzel benim diğer kistlerimde inşallah bian önce patlamadan küçülürBenim de hamileliğimi öğrendikten 3 gün sonra kistim patladı ağrıdan şoka girdim, buz gibi terledim ve kustum. Acile kaldırıldım kanamam olmamıştı, bebeğe de bir şey olmadı çok şükür. Hatta 1 tane daha kistim kalmış 4.5 cmdi en son gittiğimde 1.5 cme kadar küçülmüşKist patlama ağrısını yaşayan bilir çok çok geçmiş olsun canım benim
Son adet tarihiniz neydiBenim de ilk kontrolde doktor ileri tarih demisti 2. Kontolde 1 hafta geriye atti. Suan 8+4
Bana Bi doktor 7+2 demişti iki gün arayla diğeri 7+5 aynı gün içinde diğeri de 8+0 olabiliyor böyle şeylerSağol canım ya valla içim içimi yedi kaç gündür eve yakın diye başka bir doktora gittim cihazı çok kötüydü bebek bile gözükmüyor verdiği fotoğrafta ölçümde hatalı sanırım
Anladım farklılık olabilir o zaman en iyisi kendi doktoruma gitmekBana Bi doktor 7+2 demişti iki gün arayla diğeri 7+5 aynı gün içinde diğeri de 8+0 olabiliyor böyle şeyler
Ben de aynı şekilde yapıyorum, bir de haftada bir Progestan iğne oluyorum, üç günde bir yaptırıyorken haftada bire düştü, kurtulamadımBen günde iki kez kendim göbekten yapıyorum ignemi sabah ve akşam