2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Benim de 2. Gebeliğim ve ilk gebeliğe göre her şeyi çok fazla hissediyorum sanki her an çıkacak gibi. Hatta bazen tekmelediğinde hareket edemiyorum aşırı ağrı hissediyorum. Hepsinin tecrübesi farklı oluyor

Benim de 2. Gebeliğim ve ilk gebeliğe göre her şeyi çok fazla hissediyorum sanki her an çıkacak gibi. Hatta bazen tekmelediğinde hareket edemiyorum aşırı ağrı hissediyorum. Hepsinin tecrübesi farklı oluyor
Aynen öyle hiç anlayamıyorum ne olduğunu çok aşağıda zaten 1 haftadır böyle doktora da sorucam

Geçmiş olsun düşer yakinda inşallah benimkide 11.5 da sarılığı sende iyisindir insallah

Evett kasıklarda batmalar başladı sancı girer gibi benimkisinin kafası tam aşağıda kasılma oluyo itiyo gibi makat kısmım da tuvaletım varmıs hissiyatı ıkınma oluyo

Arkadaşlar bu emzirme işi ni napicam ben ya 1hafta oldu hep sagip verdim biberonla şimdi silikon meme ucuyla emiyor çok şükür ama derdim şu ki şimdide benim memeler çok ağrıyor emerken açıyor gogusumde sert onlarda ayrı agriyor resmen emerken canım yaniyor bu hep böyle mı olucak gosum içi bölüm bölüm taş gibi şimdi krem sürdüm sagdigim sütten biberonla verdim canım acıyor diye varmı bu işin yolu yorda mi

Kizlar üç gün oldu doğum yapalı bebek ememedi bu günde iyice taş gibi oldu goguslerim hastane tipi sagma makinesi kiraladım ama sağ taraf tıkalı hic gelmiyor sıcak suyla masajda yapiyotum banamisin demiyor bebegimin sütsüz kalmasına mi üzüleyim kendi çektiğim acıya mi şaşırdım başına gelen varmı

Duşa gir hemen emzir sağıma ara ver sık sık emzirdikce kanallar acılsın ondan sert ağrı oluyo ateşlenme bile yapar.tahinin üstündeki yağ tabakasını sür acısını alıyor

Geçmiş olsun canım eğer sağımda bile gelmiyosa cok kötüysen doktora git bekleme onlar iglileniyor

O sertleşmeler için sütünü sağ bol bol buzluğa at. Sertleşme çok ağrıtıyor çünkü

Okurken iştahım kabardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…