- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #29.521
Kanala filan girme yok.Erken diye 37de vermemiştir sancı cıkıpta kanala girmediysede bekletiyodur utrasondan bakıp kanala girmişse altan muane ederdi kesin hayırlısı olsun.banada taa normal doğum yapacakmısım gibi gün verdi ekim sonuna belkide kendi sancısıyla gelsin die o tarihe verdi gelmezsede dediği tarihte sezeryan olcam
Herşey yolundaysa nişan dedikleri şeyde olabilir herkezde farklı oluyor öyle cok kanama olmuyo zaten takip et gene gelirse doktorunla irtibat kurarsın nstde bişi cıkmadıysa korkmaGünaydın canım bende 36+2 yim bu sabah 1 2 damla kadar kanama gördüm çamaşırımda doktoruma yazdım doktorum bana 1 saat uzaklıkta, hemen yakındaki bi hastanede nst çektir yollar önemli bir şey yoktur dedi nst çektirdim güzel dedi nst ye şu an için bir şey yapmadık çağırmadı da acaba bu kanama neden olur nişan gibi de değildi anlayamadım bi türlü
Allah yardımcımız olsun sağlıkla alırız kucağımızaAnladim canim. Bizde bide kan uyusmazligi var.. ameliyat gunu icin 3 kisi bulduk..bakalim hayirlisi.aksama dogru gidicem
Ne güzel anlamaman stres yapmazsın süpriz sekılde gelmesi daha hayırlıdır.ekimde doğum yapacaklar az kişi galibaKanala filan girme yok.sanciyi da anlamiyorum ki..surpriz
Bilmiyorumki ama azaldi.ben de calistigim icin cok aktif degildim ama grup canliydi toplu okuyodum yazismalari :) ben evdeyim diye rahat giriyorum herkes gittiNe güzel anlamaman stres yapmazsın süpriz sekılde gelmesi daha hayırlıdır.ekimde doğum yapacaklar az kişi galiba
Bazen biz bile şu haldeyken elimize telefon alamıyoruz bebek olunca pek aktif olamicaz sorumluluk fazla olcak ilk kez anne olcaklar daha kolay olur onlara.bizim gibi okula giden cocuk varsa daha yorucu geçicek bebek uyuduğu zaman istediğimiz gibi kafayı vurup yatamicaz. benim tek korkum kolik bir bebek olursa naparımBilmiyorumki ama azaldi.ben de calistigim icin cok aktif degildim ama grup canliydi toplu okuyodum yazismalari :) ben evdeyim diye rahat giriyorum herkes gitti
Nasılsın peki canım? Hiç bacak aranda falan batma sızlama gibi ağrıların oluyor mu? Bebeğin kanala inmiş miydi? Bende yavaş yavaş oluyor ama erken mi bilmiyorum. 35+3 ama doktor 36 kabul ediyorBen de bugün 37 oldum artık. Heyecan git gide artıyor. Önceden düşünmüyordum da artık biraz endişe, korku, heyecan falan da oluyorbir de hala inanamıyorum yani belki 1 , 2 hafta içerisinde artık hayatım tamamen değişecek.
Canım kanala inmemiş henüz bebis. Doktorum bir şey demedi onunla ilgili. Ama sağ tarafıma uzun süre yatınca kaburgam batıyor. Sol tarafıma uzun süre yatınca kalça ağrısıyla uyanıyorum. Yine de iyi sayılırım şükür. Sende nasıl durumlar ?Nasılsın peki canım? Hiç bacak aranda falan batma sızlama gibi ağrıların oluyor mu? Bebeğin kanala inmiş miydi? Bende yavaş yavaş oluyor ama erken mi bilmiyorum. 35+3 ama doktor 36 kabul ediyor
Benim de belimin sol tarafı ağrıyor. Yataktan kalkarken ya da uzanmışken kalkınca bir süre normal yürüyemiyorum. Kasıklarımda vajinama sızlama hissediyorum ara ara. Dönemiyorum yatakta da. Benimkinin totosu solda sağıma yatınca sanki ayağa kalkmaya çalışıyor gibi sıkıştırıyor beniCanım kanala inmemiş henüz bebis. Doktorum bir şey demedi onunla ilgili. Ama sağ tarafıma uzun süre yatınca kaburgam batıyor. Sol tarafıma uzun süre yatınca kalça ağrısıyla uyanıyorum. Yine de iyi sayılırım şükür. Sende nasıl durumlar ?
Ha gayret az kaldı Allah yardımcın iz olsun son günler zor beBenim de belimin sol tarafı ağrıyor. Yataktan kalkarken ya da uzanmışken kalkınca bir süre normal yürüyemiyorum. Kasıklarımda vajinama sızlama hissediyorum ara ara. Dönemiyorum yatakta da. Benimkinin totosu solda sağıma yatınca sanki ayağa kalkmaya çalışıyor gibi sıkıştırıyor beni
Benim de durum aynı, sol tarafta sırtı sağ tarafa yatamıyorum aslaBenim de belimin sol tarafı ağrıyor. Yataktan kalkarken ya da uzanmışken kalkınca bir süre normal yürüyemiyorum. Kasıklarımda vajinama sızlama hissediyorum ara ara. Dönemiyorum yatakta da. Benimkinin totosu solda sağıma yatınca sanki ayağa kalkmaya çalışıyor gibi sıkıştırıyor beni
Evet hatta koltukaltı deodorantları bile bebeği kötü etkileyebiliyorKızlar şehir hastanesinin gebe okulunda öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum, belki 1 kişinin dahi olsa sıkıntısını önler. Bebeğin içinde bulunduğu amniyon sıvısıyla göğüs ucundaki kahverengi halkanın salgıladığı koku aynıymış. Eğer biz o bölgeye krem, yağ vs. sürersek bebekte emme reddi oluşabiliyormuş. Yani bi çoğumuzun duyduğu "göğüs ucuna doğumdan önce krem, yağ sürmeye başlarsanız yara olmaz" gibi bilgiler de yanlış dediler. Göğüs derisindeki çatlaklar için bişey sürmek isterseniz de ucu ve kahverengi alan hariç sürebilirmişsiniz. Ola ki meme ucu yara olursa, yağ sürerseniz kanalları tıkayabilirsiniz o yüzden en iyisi memeyi kuru tutmak, onun haricinde günde 1-2 kez ılık ve sabunsuz suyla yıkadıktan sonra kurutmak, emzirme sonrası sütü ucuna sürmek de iyi gelebilir dediler.
Ben de aynı durumdayım bebeğimin karın çevresi 3 hafta geride ve 36 haftada 2400 gramdı . İlk kızım vajinal doğum olduğu için vajinal istiyorum ama sanırım sezaryene dönecek. Yarın 37+1 im ve süreç belli olacak.36+1 de 2500 gram çıktı. Perinatologda 36+2 de 2400 gram çıktı dooplerde kan akışına bakıldı şimdilik iyi suyuda iyi dedi ama karın çevresi yine küçük çıktı sebebi bilinmemekle beraber bu durumlarda 37. Hafta sezeryan öneriyoruz dedi
Sağlıkla gelsinler inşallah benimde yarın kontrolüm var bakalim doktorum ne diyecekBen de aynı durumdayım bebeğimin karın çevresi 3 hafta geride ve 36 haftada 2400 gramdı . İlk kızım vajinal doğum olduğu için vajinal istiyorum ama sanırım sezaryene dönecek. Yarın 37+1 im ve süreç belli olacak.
Bende var umarım işe yararBen de göğüs kalkanı almayı düşünüyorum gümüş kapak pahalı geldi. İşe yaramama ihtimali beni onu almaktan uzaklaştırıyor. Göğüs kalkanı kıyafetle teması kesiyor diye 179 tl ebebekte. Bi de süt akarsa topluyormuş falan
Silikonlumu dediğin ürün eğer öyleyse arkadaşım aldı ve hiç bir işe yaramadi artı göğsü yara yapmış bebeği öyle emzirmis ve ağzı hep pamukçuk olmuş. Gümüş kalkan daha iyi bence ama evet pahalı olduğu için bende kararsızım alıp almamaklaBen de göğüs kalkanı almayı düşünüyorum gümüş kapak pahalı geldi. İşe yaramama ihtimali beni onu almaktan uzaklaştırıyor. Göğüs kalkanı kıyafetle teması kesiyor diye 179 tl ebebekte. Bi de süt akarsa topluyormuş falan