2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Canım Muz, tahin, badem, avokado, kabak çekirdegi güzel kilo aldırıyor, bunları tüket

Kızlar merhaba mayıs annesiyim 4 aylık bebişim var ve aynı zamanda yenidoğan hemşiresiyim. grubunuza denk geldim tecrübelerimden bahsetmek istiyorum size belki faydası olur öncelikle gümüş kapak kesinlikle kullanın ben ucundan döndüm sayesinde yine mastitinde öyle sıcak duşa girin göğüslerinize masaj yapın ardından haşlanmış lahanaları göğsünüze koyun çok iyi geliyor. Süt sağımı içinde kablosuz kullandım çok memnun kaldım bebişlerinizi mutlaka 2-3 saate bir besleyin sütünüz yetmezse enjektör ya da kaşık biberon ile mama verin ben verdim biraz sarardı ama evde atlattık ışık almadan gündüzleri güneş ışığı alan yere yatırın güneş alsınlar. Normal suni sancısız epiduralsiz doğum yaptım bu konuda da soru sormak isteyen olursa yardımcı olabilirim hepiniz sağlıkla büyütün

Benim geldi hala ugrasiyorum elle açmak çare başka bilmiyorum elle sagcaksin banyoda benimkini eşim yavaş ama sert elle sıkmıştı

Kendi adıma teşekkür ederim incelikten bulunup bilgilendirme hassasiyeti gösterdiğiniz icin ben aslında şunu sormak istiyorum suni sancisiz ,epiduralsiz olayı nasıl oldu. Çok mu spor yaptınız. Ya da neler yaptınız, ben de şuan 37. Haftamdayim kendime ona göre pay çıkaracağım

Yoruldum, lohusalık anlayamadım. Sen nasılsın? Uykusu çok ağır uyandırmak daha doğrusu uyandiramamak çok yoruscu
Aynen bende çok yoruldum ameliyathanede gogusumu usuttum galiba sırtım gogusum nefes alırken bile batıyor mental yorgunluğu saymıyorum bile süt problemi darladi beni herkezin sürekli emiyormu demesi emsin meme ver meme lafını duymaktan midem bulandı bende çok yoruldum

Aslında şöyle ben 13. Haftamda pilatese başladım simge duman ile online onun faydasını çok fazla gördüm ve nefes egzersizleri doğumda çok iş görüyor bende 37+3 de doğum yaptım dışardaydım gece eve geldik 01.30 gibi sancılarım başladı 4 e kadar evdeydim ben ihtimal vermedim vakit var diye zehirlendim sandım ilk karnım ağrır gibiydi ve sürekli tuvalete gidiyordum birde 37. Haftamda çatı muayenesi oldum dr bana akıntı olur dedi ama benim bildiğin sümüksü uzun bir akıntım geldi kanlı nişandı o zaten 2 gün sonra doğumum oldu suyum gelmedi fakat ben fark ediyordum tuvaletten sonra damla damla akıntım vardı dr gittiğimde bunların hepsi çatı muayenesinden sonra oluyor su olmadığını söyledi ama bence o suydu damla damla geliyordu 5 de hastaneye gittim 1-2 cm dedi eyvah dedim çok sürecek sonra sancılarım sıklaştı çantama bir tane tahta tarak koydum elime aldım her sancım geldiğinde onu sıktım saat 7 de ebeyi çağırın ıkınmak istiyorum dedim kafası dayanmıştı ebe geldi baktı 7 cm olmuşum doğumhaneye girdik 8:02 de kucağımdaydı benim dikişim oldu maalesef biraz o süreç zordu ama doğumum güzeldi yine olsa yine normal doğururum

Kızlar cuma sezeryan oldum ya 4 gun oldu , gobegimi sarmadım korkudan ama çok şiş artik biseyler yapmam.lazım sizce ne yapayım ? Korse diyen varsa hangisini almalıyım

Seni çok çok iyi anlıyorum. Ya çok saçma bana da diyorlar emzir sorun olmazdi uzak insanlar Allah'tan ya acilde bile akıl veren teyze vardı bogucaktim. Bende süt problemi yok, kilo alımı var ama inmedi sanki keyfimizden sarılık yaptık çocukları. İnmeyince ışık verelim dediler cuhku benlik bişey kalmadı 16.8 den önce 14 sonra 11 düştü iyi olsunda ne yapım dedim.

Kızlar cuma sezeryan oldum ya 4 gun oldu , gobegimi sarmadım korkudan ama çok şiş artik biseyler yapmam.lazım sizce ne yapayım ? Korse diyen varsa hangisini almalıyım
Sezeryanlisin korse için önce doktoruna sor canım ama karın inmesi zaman alabilir 11 gün oldu benim hala tam inmedi, bebeğin sarılığı ile uğraşmaktan hâlâ korse vs bile alamadım

Simge dumanın YouTube videolarının faydasını ben de çok gördüm. Normal doğum için çok iyi egzersizleri. Harika bir pozitif doğum hikayesi bebeğin ile sağlıklı günlerin olsun

Bugün yoğun bakımda emzirme hemşiresi anlattı sıcak havlu taş olan yere sarın diye bir dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…