- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #28.861
O çok etkili değil beniö dediğimi sordun mı canım magnesie olanıBöyle giderse hemeroid olcam korkarım kiDoktorum Duphalac diye bi ilaç yazdı kabızlık için. Umarm iyi gelir
Hadi hayırlısı olsun canım aramızda 2 gün var bende yarın bi gidicem doktora bakalım o ne söyleyecek sezeryan tarihi için çünkü bana normalde 5 ekim demiştimerhaba herkese bugun doktorum sezeryan icin gün verdi eylulun 26 sina persembe gunune son 6 gun yani bekledigimden erken oldu ekim 7 olacakti normalde bebek olcumleri buyuk dedi beklemenin anlami yok dedi 37+4 de dogum yapacagim riskli olurmu acaba kilosu 3350 olmus dedi ama ne kadar dogru bilmiyorum hepinizden dua bekliyorum arkadaslar hepinize Allahim hayirli dogumlar nasip etsin insallah
Maşallah canım hayırlı olsun bebeğin ailenizle birlikte güzel gunleriniz olsun inşallahÇok güzeldi sabırsızlıkla bekliyorlardı. Çok çok sevdi bugün gitti üniversitesine akşam hemen görüntülu aradı.
Sürpriz oldu kontrol diye gittim açılma 3 cmdi. Ama 3 haftadır sancım vardı. Acı eşiğim yüksek canım benim. Ama en güzeli şiddet başlayınca nefes yönetimim oldu bolca nefes egzersizleri yapmıştım sancılarda da işe yarıyor, pilates topum sancı odasında da vardı oda gevşetti yürümek iyi nst dışında yatmadım. Sonrasın da doğum anı 10/15 dk sanırım geçti doktorum ile işbirliğim iyiydi o bana ben ona güvendim aklıma gelenler bunlar. Ebelerim iyiydi ve sancida eş desteği çok cok güzelmiş. Bence tamamen kişisel tabi ki doğum süreci ama kendine güvenip yaparım bunu dersen yolunda da giderse oluyorMaviokur canım normal doğum sürecin nasi ilerledi epidural almadan sancıyı nasi yönettin müsait olunca cevap verirsen çook sevinirim
Maşallah benim dogum yarın emzik koydum çok telasliyim
37+6’yız bugün sondan bir önceki kontrolümüz vardı 3700 olmuşuzHalen kanala girmemiş pozisyonu uygun olmasına rağmen, zaten sezaryen olacak ama herhalde istesem de vajinal doğum pek mümkün olmayacakmış doktorum sezaryen önerirdim ben dedi Her şey yolunda şükür, anestezi işlemlerimiz de bugün halloldu. Salı günü son kontrole gelip 28’i sabahında da tam 39+0’da doğum inşallah O zamana burdaki çoğu kişi doğurmuş olacak arkanızdan geleceğim
Ayy canım benim su gibi akmış maşallah ..Sürpriz oldu kontrol diye gittim açılma 3 cmdi. Ama 3 haftadır sancım vardı. Acı eşiğim yüksek canım benim. Ama en güzeli şiddet başlayınca nefes yönetimim oldu bolca nefes egzersizleri yapmıştım sancılarda da işe yarıyor, pilates topum sancı odasında da vardı oda gevşetti yürümek iyi nst dışında yatmadım. Sonrasın da doğum anı 10/15 dk sanırım geçti doktorum ile işbirliğim iyiydi o bana ben ona güvendim aklıma gelenler bunlar. Ebelerim iyiydi ve sancida eş desteği çok cok güzelmiş. Bence tamamen kişisel tabi ki doğum süreci ama kendine güvenip yaparım bunu dersen yolunda da giderse oluyor
Benim de bir hafta geriye düştü. Ben çalışabilir raporu almıştım, doktorum stresli mi çalışmak eğer öyleyse çalışamaz raporu yazcam çünkü etkiliyor belliki dedi. Ben de yok falan dedim ama ilk başta gerçekten stres olmuştum. Diyeceğim şu ki sen stres yaptıkça bebek daha çok etkilenir. Eğer kan akışlarımda problem yoksa sıkıntı yapma, stresi azaltıp beslenmene dikkat et. Bu son haftalar en çok kilo alacağı haftalarmış. Protein ağırlıklı beslen dedi doktorum, yiyemiyorsan da zorla ye demek istemiyorum ama ye dediBen yiyiyorum da benim bebek yemiyorkilo almamasına takılmıyorum ama haftasından küçük çıkıyor. Küçük olmasına kıyamıyorum 1 haftadır küçük olduğunu düşündükçe ağlayasım geliyor oysa önemli olan sağlıklı olması
37. HaftadayımKaçıncı haftasin canım. İnşallah her sey yolunda gider normal olur doğumun. Bu arada doktorunu takdir ettim ne güzel motive etmiş seni
Ben de 36 ya girmek üzereyim37. Haftadayımsen kaçıncı haftadasın ?
Allah yardimcin olsun inşallah çok güzel geçer doğumun canımKizlar sabah 08.30 sezeryanla doğum olucak dualarinizi bekliyorum şimdi uyumaya calisicam herşeyi hazır ettikdamlasu14 canım sanada bol şans diliyorum sağlıkla inşallah
Kizlar sabah 08.30 sezeryanla doğum olucak dualarinizi bekliyorum şimdi uyumaya calisicam herşeyi hazır ettikdamlasu14 canım sanada bol şans diliyorum sağlıkla inşallah
Geçmiş olsun canım. Umarım kısa sürede toparlarsınız. Çok şükür kuvöze girmemişler. Bu harika bir şey. Senin de sıkıntıların tez zamanda şifa bulur inşallahSoran arkadaslar hepinizi etiketleyemedim simdi dogum uzeri sizleri hikayemle korkutmak istemem ama sezeryanim biraz sikintili gecti yeni toparliyorum halen tansiyonum yuksek ve dengesiz ilac kullaniyorum bebeklerim yanimda kuveze girmediler cok sukur kizim ilk dogdugunda nefes alirken zorlaniyor gibiydi babasiyla bir saat skin to skin yaptilar sonra atesi dusuk cikti ben sik sik emzirip skin to skin yaptim simdi atesi normalde coi sukur insallah hepiniz saglikla sihhatle yavrularinza kavusursunuz.
Canımmm sana da hayırlı doğumlar Allah yar ve yardımcın olsun inşallah benimde aynıKizlar sabah 08.30 sezeryanla doğum olucak dualarinizi bekliyorum şimdi uyumaya calisicam herşeyi hazır ettikdamlasu14 canım sanada bol şans diliyorum sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?