2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Benim doktorum tam tersi sırf tüp bebek diye sezaryen alacak değilim çatın iyiyse normali bekleriz dedi. Sonra bi baktı ultrasona hala bebiş dönmemiş ki ters duruyor dedi. Dönecek gibi de durmuyor mecbur sezaryen de olabilir dedi
Anladım canım. Ben de bilemiyorum napmam gerektiğini. Başarabilir miyim normal doğumu ondan da emin değilim. çatı muayenem de yapılmadı. Akışta beklemedeyim

Seninle aynıydık benim bugün doktor kontrolüm vardi doktor iki haftaya planlama yaparız demişti:KK66: kısmeti böyle imiş 36+5 de gelmek istedi:) önemli olan ikimizin sağlıklı olması
Hayırlı olsun bebişin canım sağlıcakla gelmiş ne güzel 😍🧿🧿 ben de pek belirti yok arası sıra olan düzensiz sancılar bel ağrısı dışında bakalım benim de yarın kontrolüm var doktor ne diyecek ☺️

Benim de tüp bebek. Canim doğum yöntemin ile ilgili bir şey dedi mi doktor ya da sen ne düşünüyorsun bu konuda? Geçen gittiğim doktor tüp bebeklerde sezeryana öncelik veriyoruz kıymetli bebekler oldukları için dedi. Acaba öyle bir yönelime sokmam mi lazım kendimi bilemedim
Canım benim de tüp bebek ama doktorum artık senin normal bir hamileden asla farkın yok dedi normal olursa normal ilerleriz dedi ve bu zamana kadar hep normal gibi gözüküyor dedi :)

Canım benim de tüp bebek ama doktorum artık senin normal bir hamileden asla farkın yok dedi normal olursa normal ilerleriz dedi ve bu zamana kadar hep normal gibi gözüküyor dedi :)
Kaçıncı haftasin canım. İnşallah her sey yolunda gider normal olur doğumun. Bu arada doktorunu takdir ettim ne güzel motive etmiş seni

organik yağlar ile o bölgeyi yumuşatıp kayganlaştırmaya çalışın. Bende bazen atak yapıyor özellikle acı tüketiminden sonra , çareyi kantaron yağı sürmekte buluyorum. Acı çekilecek gibi değil sizi çok iyi anlıyorum.Yağı sürdükten sonra içeri doğru itmenizi tavsiye ederim.. 😕
tavsiyeler için teşekkür ederim kantaronu mutlaka deneyeceğim 🙏☺️

merhaba herkese bugun doktorum sezeryan icin gün verdi eylulun 26 sina persembe gunune son 6 gun yani bekledigimden erken oldu ekim 7 olacakti normalde bebek olcumleri buyuk dedi beklemenin anlami yok dedi 37+4 de dogum yapacagim riskli olurmu acaba kilosu 3350 olmus dedi ama ne kadar dogru bilmiyorum hepinizden dua bekliyorum arkadaslar hepinize Allahim hayirli dogumlar nasip etsin insallah

Maşallah sen araları baya açmışsın ya 🤣 büyük oğlanın tepkisi nasıldı acaba ilk duydugunda 🧿benim oğlan şaka yapiyorsunuz diye bı kaç gün kabullenememisti 🤣
Çok güzeldi sabırsızlıkla bekliyorlardı. Çok çok sevdi bugün gitti üniversitesine akşam hemen görüntülu aradı.

Dikiş atarken hissettin mi canım peki benim dikiş yoktu ama dikiş olursa epiduras iste diyorlar senin tecrüben var şimdi nasıldı sence
Dikişsizim canım ben. Sadece sıyırik olmuş. Ona da 1 in altındami nedir ince 2 dikiş attı hatta atmasamda olur ama güzel dursun dedi onu pek hissetmedim ☺️

merhaba herkese bugun doktorum sezeryan icin gün verdi eylulun 26 sina persembe gunune son 6 gun yani bekledigimden erken oldu ekim 7 olacakti normalde bebek olcumleri buyuk dedi beklemenin anlami yok dedi 37+4 de dogum yapacagim riskli olurmu acaba kilosu 3350 olmus dedi ama ne kadar dogru bilmiyorum hepinizden dua bekliyorum arkadaslar hepinize Allahim hayirli dogumlar nasip etsin insallah
Allah yardımcın olsun canım. Sağ salim al bebişin kucağına. Biz de güzel haberlerini alalım inşallah 💐🤗

Hadi hayırlısı olsun canım aramızda 2 gün var bende yarın bi gidicem doktora bakalım o ne söyleyecek sezeryan tarihi için çünkü bana normalde 5 ekim demişti 🤣 herkesinki böyle erkene alınınca bende acaba bende de böyle olur mu diye düşünüyorum. En son 14 eyl gitmişim 2850 49 cm boyunda yanlış hatırlamıyorsam. Tabi kilosu vs artmıştır inşallah bakalım ne diyecek doktorumuz bizimde yarin... çok heyecanlı ❤️❤️ inşallah seninde hayırlısı olur ya

Çok güzeldi sabırsızlıkla bekliyorlardı. Çok çok sevdi bugün gitti üniversitesine akşam hemen görüntülu aradı.
Maşallah canım hayırlı olsun bebeğin ailenizle birlikte güzel gunleriniz olsun inşallah 🙏🏻 🧿 🥰 darısı bize bizlerde sağ salim kavuşuruz inşallah 🙏🏻

Maviokur Maviokur canım normal doğum sürecin nasi ilerledi epidural almadan sancıyı nasi yönettin müsait olunca cevap verirsen çook sevinirim 🥰
Sürpriz oldu kontrol diye gittim açılma 3 cmdi. Ama 3 haftadır sancım vardı. Acı eşiğim yüksek canım benim. Ama en güzeli şiddet başlayınca nefes yönetimim oldu bolca nefes egzersizleri yapmıştım sancılarda da işe yarıyor, pilates topum sancı odasında da vardı oda gevşetti yürümek iyi nst dışında yatmadım. Sonrasın da doğum anı 10/15 dk sanırım geçti doktorum ile işbirliğim iyiydi o bana ben ona güvendim aklıma gelenler bunlar. Ebelerim iyiydi ve sancida eş desteği çok cok güzelmiş. Bence tamamen kişisel tabi ki doğum süreci ama kendine güvenip yaparım bunu dersen yolunda da giderse oluyor

37+6’yız bugün sondan bir önceki kontrolümüz vardı 3700 olmuşuz 😄 Halen kanala girmemiş pozisyonu uygun olmasına rağmen, zaten sezaryen olacak ama herhalde istesem de vajinal doğum pek mümkün olmayacakmış doktorum sezaryen önerirdim ben dedi 😄 Her şey yolunda şükür, anestezi işlemlerimiz de bugün halloldu. Salı günü son kontrole gelip 28’i sabahında da tam 39+0’da doğum inşallah 🙏🏻 O zamana burdaki çoğu kişi doğurmuş olacak arkanızdan geleceğim 🥹

Dogumumuz ayni gün 🫠 ben 37+0 da doğuracağım

Kızlarr 38+4olduk bugun bebek dogum kanalina girmeye baslamis hareketleri azaldı. Gece tekme atiyor gun icinde bir iki ittiriyor kaburgami hickirik tutuyor. Endiselenmeli miyim

Merhaba kızlar adetim 4 gün geçti kan testim 2.6 çıktı ama progesteron 11 çıktı önceki değerlere göre yükselmiş gebelik olumca yükselir diye okumuştum geç döllenme olabilir mi beta yükselir mi estrediol da yükselmiş haziran ayında kimyasal geçirdim 10. Günde gebe kaldığımı 62 değerle öğrenmiştim yani kafam karıştı

Sürpriz oldu kontrol diye gittim açılma 3 cmdi. Ama 3 haftadır sancım vardı. Acı eşiğim yüksek canım benim. Ama en güzeli şiddet başlayınca nefes yönetimim oldu bolca nefes egzersizleri yapmıştım sancılarda da işe yarıyor, pilates topum sancı odasında da vardı oda gevşetti yürümek iyi nst dışında yatmadım. Sonrasın da doğum anı 10/15 dk sanırım geçti doktorum ile işbirliğim iyiydi o bana ben ona güvendim aklıma gelenler bunlar. Ebelerim iyiydi ve sancida eş desteği çok cok güzelmiş. Bence tamamen kişisel tabi ki doğum süreci ama kendine güvenip yaparım bunu dersen yolunda da giderse oluyor
Ayy canım benim su gibi akmış maşallah .. 🤩 maaleseff ağrı eşiğim çok düşük 🤦🏻‍♀️ nefes egzersizlerini daha çok pratik edeyim veeee teşekkür ederim canim pozitif doğum hikayen ilaç gibi geldi 🤗

X