2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar günaydın tek tek yazamadım kusura bakmayın dün akşam 22.00 da oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz spinal Sezeryan oldum . 3.600 kilosu 53 cm boyu biraz dünden beri huysuz meme kucak gaz döngüsü gidiyor ama çok şükür geldi evladım . Darısı hepinizin başına dualarım sizlerle 🙏❤️
Gözün aydın 🧿😇 Sağlıkla büyütün inşallah 🙏

Tek tek etiket yapamadim İyi geceler kızlar. Dualarınız için çok teşekkür ederim. 38+2 bebeğimi kucağıma almış oldum. Saat 11 gibi sancı odama alındım. Suyumu doktor açtı benim suyum oburlerinde de gelmemişti ztn. Lagma vs de yapılınca süreç hızlandı 3 cm olan saat 13 gibi 5/6 cm. Ulaştı. Az az suni sancı verildi süreç iyice hızlandı. 14.30 doğumhaneye alındım 14;48 de bebeğim geldi dikişsiz ama çok ufak sıyrık varmis minik 2 dikiş atıldı. 3.500 civarı 52 cm gayet iyiyiz teyzeleri emme surecimiz devam ediyor bu gece hastanedeyiz. Önceki gece aşırı uykusuz kalmıştım hiç durmamisti karnimda o sebep ile yorgunluk ve halsizligim var. Umarım herkes iyidir sağlıkla bebeklerinizi alın kızlar kucağınıza
gözünüz aydın olsun 🌸Sağlıkla büyütün inşallah.. 🧿🧿
Kizlar merhaba bir haftadir gebelik zehirlenmesinden asiri yuksek tansiyondan hastanede yatiyorum cok zor gunler gecirdik ama gecti cok sukur yarin sezeryana giriyorum insallah bebeklerimi saglikla kucagima alirim size haber ederim kendime gelince dualarinizi eksik etmeyin lutfen hepimize iyi ve saglikli dogumlar💗
Ayy hayırlısı olsun. Belki de bebişiniz şu an kucağınızda 🙈 Sağlıkla doğsun, sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻
Kızlar sabah 5 gibi kanamam oldu sancılarımda var hastaneye geldim ama muayenede açılma yok dediler 2 saat bekleyip tekrar muayene edilecek. Dualarınıza ihtiyacım var 🤲🏻
Dualarımız sizinle.. nasıl oldunuz? Bebiş nasıl?
Kızlar günaydın tek tek yazamadım kusura bakmayın dün akşam 22.00 da oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz spinal Sezeryan oldum . 3.600 kilosu 53 cm boyu biraz dünden beri huysuz meme kucak gaz döngüsü gidiyor ama çok şükür geldi evladım . Darısı hepinizin başına dualarım sizlerle 🙏❤️
Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻🧿🧿

Kızlar grubun maşallahı var. Bebişler pıtır pıtır geliyorlar 🥰🥰

Tek tek etiket yapamadim İyi geceler kızlar. Dualarınız için çok teşekkür ederim. 38+2 bebeğimi kucağıma almış oldum. Saat 11 gibi sancı odama alındım. Suyumu doktor açtı benim suyum oburlerinde de gelmemişti ztn. Lagma vs de yapılınca süreç hızlandı 3 cm olan saat 13 gibi 5/6 cm. Ulaştı. Az az suni sancı verildi süreç iyice hızlandı. 14.30 doğumhaneye alındım 14;48 de bebeğim geldi dikişsiz ama çok ufak sıyrık varmis minik 2 dikiş atıldı. 3.500 civarı 52 cm gayet iyiyiz teyzeleri emme surecimiz devam ediyor bu gece hastanedeyiz. Önceki gece aşırı uykusuz kalmıştım hiç durmamisti karnimda o sebep ile yorgunluk ve halsizligim var. Umarım herkes iyidir sağlıkla bebeklerinizi alın kızlar kucağınıza
Doğumunun güzel geçmesine sevindim 😍😍 Allah yavrunuzu size bağışlasın sağlıcakla 🧿inşallah darısı başımıza artık ☺️

Canım çok rahat geçti inanki. Bizim sorunumuz emzirme oldu. Ne bebek memeyi tuttu ne benim sütüm geldi. Mecbur mama aldık. Bu arada emzik verdik çok farketti çocuk memeyi emzik sayesinde tuttu kasları kuvvetlendi onu tavsiye ederim çantanıza emzik koyun.Tam 37 de doğdu yaklaşık 3bucuk kilo 52 cm
Maşallah benim dogum yarın emzik koydum çok telasliyim

Arkadaşlar 11 aylık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedieve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda prdi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum

Aslında şöyle doktoruma güveniyordum bir de tesadüf ameliyat personellerinden biri bir velimdi sohbet muhabbet 15dk da doğurdum 😂 tabiki tedirgin oluyosun o ortam belden iğne yapiolar damar yolu açıyorlar. Sırt üstü yatınca nefesim daraldı malum alışkın değiliz gebelikte 😂 zaten nefesim bı anda düzene girdi orda anladım bebeğin çıkmaya başladığını tavana baktım aynalı ışıktan bebeğin kafasını ve kanlı bez gördüm 😅 ya siz şaka mısınız doğurdum mu şimdi dedim evet dediler iki sn sonra bebeğin tamamı çıktı ve en güzel an o ağlama sesi yırtına yırtına 😍😌 yanıma koydular sesimi duyunca anında sustu 🤍🤍🤍 Sanki hiç doğuran ben değilim gibi odaya gittik bi süre sonra bebek geldi ver biz şok olduk 🤭 bebeğe başka bebeğin kıyafetini giydirmişler Yağız yazıyo çocuğun kıyafetinde 🥲 kaynanam bı panik yaptı bu bebek bizim mi bizim bebek nerde diye dedim bebek bizim ama kıyafet bizim değil 😂 sonuçta gördüm ben bebeği ameliyathanede meğer annesi ameliyata alınan başka cocugunkini giydirmisler bı de böyle saçma bı şey yaşadık. Neyse bizim kiyafetler bulundu şapkasını kaybetmişler olay tatlıya bağlandı yani o kadar pozitife az bı negatif olacaktı böyle bir hikayem var
Ay elim azimda okudum yarın bende yasicam böyle şeyler of korkuyorum

Kizlar merhaba bir haftadir gebelik zehirlenmesinden asiri yuksek tansiyondan hastanede yatiyorum cok zor gunler gecirdik ama gecti cok sukur yarin sezeryana giriyorum insallah bebeklerimi saglikla kucagima alirim size haber ederim kendime gelince dualarinizi eksik etmeyin lutfen hepimize iyi ve saglikli dogumlar💗
Hayırlı haberlerle inşallah

Arkadaşlar 11 aylık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedieve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda prdi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum
Progesteron kullanıyor musun canım

Ay maşallah hayırlı olsun

Ne güzel herkesin tek tek doğum haberlerini alıyoruz :) Biz bugün 37+0 olduk. Benim daha çok varmış gibi hissediyorum , ekim olmadan doğurmam sanırım . Bugün son iş günüm izinim başlıyor artık oğlumda ne zaman gelmek isterse hazırım bekliyorum onu :)
Seninde az kaldı birlikte Ocak ayı tüp bebek grubundaydik buraya geldik şimdi bugunlerdeyiz

Doktor ne dedi bu durumA peki
34. Haftadayım. Ama 35 diye düşünüyoruz hep. Daha erken haftalarda olsa serum falan verir doğumu geciktirmeden çalışırdık ama bu saatten sonra doğsa da sıkıntı çıkmaz. Her hafta nst çekinelim. Takip edelim dedi. Aslında grubu takip ettiğim kadarıyla bu haftalarda düzenli sancısı 40larda çıkan yoktu. Erken doğum bekliyor muyuz dedim. Yok öyle hemen beklemiyoruz dedi. Ben yine de bir korktum. Kalan 1 2 eksiğim vardı onları da aldım. Bakalım Allah'tan hayırlısı. Beklenen ekimin sonuydu. Ama o zamanı göremeyiz herhalde

34. Haftadayım. Ama 35 diye düşünüyoruz hep. Daha erken haftalarda olsa serum falan verir doğumu geciktirmeden çalışırdık ama bu saatten sonra doğsa da sıkıntı çıkmaz. Her hafta nst çekinelim. Takip edelim dedi. Aslında grubu takip ettiğim kadarıyla bu haftalarda düzenli sancısı 40larda çıkan yoktu. Erken doğum bekliyor muyuz dedim. Yok öyle hemen beklemiyoruz dedi. Ben yine de bir korktum. Kalan 1 2 eksiğim vardı onları da aldım. Bakalım Allah'tan hayırlısı. Beklenen ekimin sonuydu. Ama o zamanı göremeyiz herhalde
Hayırlısı olsun. Haftan kötü değil ne zaman gelmek isterse gelicek artık 😇 Sağlıkla gelsin inşallah 🙏 🌸

Yeni gördüm nasıl geçti ameliyatın, umarım iyisinizdir geçmiş olsun çok 🙏🏻 sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏🏻

X