2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ay elim azimda okudum yarın bende yasicam böyle şeyler of korkuyorum

Hayırlı haberlerle inşallah

Progesteron kullanıyor musun canım

Ay maşallah hayırlı olsun

Seninde az kaldı birlikte Ocak ayı tüp bebek grubundaydik buraya geldik şimdi bugunlerdeyiz

Doktor ne dedi bu durumA peki
34. Haftadayım. Ama 35 diye düşünüyoruz hep. Daha erken haftalarda olsa serum falan verir doğumu geciktirmeden çalışırdık ama bu saatten sonra doğsa da sıkıntı çıkmaz. Her hafta nst çekinelim. Takip edelim dedi. Aslında grubu takip ettiğim kadarıyla bu haftalarda düzenli sancısı 40larda çıkan yoktu. Erken doğum bekliyor muyuz dedim. Yok öyle hemen beklemiyoruz dedi. Ben yine de bir korktum. Kalan 1 2 eksiğim vardı onları da aldım. Bakalım Allah'tan hayırlısı. Beklenen ekimin sonuydu. Ama o zamanı göremeyiz herhalde

Hayırlısı olsun. Haftan kötü değil ne zaman gelmek isterse gelicek artık Sağlıkla gelsin inşallah

Yeni gördüm nasıl geçti ameliyatın, umarım iyisinizdir geçmiş olsun çok sağlıcakla gelsinler inşallah

Bu haftalarda doğum korkulacak bir şey değil diyor doktorum. Önemli olan sizlerin sağlığı, kritik olan dönemi atlattık şimdi gelmek isterse eğer sağlıcakla gelsin tabi ama asıl dileğim doğum zamanın gelmesi seninle birlikte Ekimde doğum yapacaktık umarım bekleyebilir ufaklık

Senin nst nasıl çıkıyor canım? Hiç çekindin mi?

Seninle aynıydık benim bugün doktor kontrolüm vardi doktor iki haftaya planlama yaparız demişti kısmeti böyle imiş 36+5 de gelmek istedi:) önemli olan ikimizin sağlıklı olması

37+6’yız bugün sondan bir önceki kontrolümüz vardı 3700 olmuşuz Halen kanala girmemiş pozisyonu uygun olmasına rağmen, zaten sezaryen olacak ama herhalde istesem de vajinal doğum pek mümkün olmayacakmış doktorum sezaryen önerirdim ben dedi Her şey yolunda şükür, anestezi işlemlerimiz de bugün halloldu. Salı günü son kontrole gelip 28’i sabahında da tam 39+0’da doğum inşallah O zamana burdaki çoğu kişi doğurmuş olacak arkanızdan geleceğim

organik yağlar ile o bölgeyi yumuşatıp kayganlaştırmaya çalışın. Bende bazen atak yapıyor özellikle acı tüketiminden sonra , çareyi kantaron yağı sürmekte buluyorum. Acı çekilecek gibi değil sizi çok iyi anlıyorum.Yağı sürdükten sonra içeri doğru itmenizi tavsiye ederim..

Lütfen telaşlanmayın, gebeliğimin başında benimde başıma gelmişti. Çok yaygın olarak yaşanan durummuş ama ben bilmiyordum. Gebelikte kanamalar olabiliyormuş. Korkulması gereken kırmızı kan, aktif kanamayı gösterirmiş. Ama siyah ve kahverengi kan ise bir yerde oluşmuş olan kanamanın, eski kanın aktığını gösterir. Takipte kalın ama telaş yapmayın lütfen

Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi okur Kırmızı kanda arada akıyor

Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi okur Kırmızı kanda arada akıyor
Bazı kişiler doğum zamanına kadar kanama yaşarmış bir şey de olmadan. Bu kişiden kişiye değişiyor.. umarım ciddi bir şey değildir. İnsanın canı sıkılıyor başına gelmeden kimse sizi anlayamaz da. Olabildiğince iyi düşünün, sağlıcakla

Çok teşekkür ederim Evet korku oluyor Hele ki tüp bebekle hamilelikte daha fazla oluyor çünkü Kolay yolla hamile kalmıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…