• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlar günaydın tek tek yazamadım kusura bakmayın dün akşam 22.00 da oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz spinal Sezeryan oldum . 3.600 kilosu 53 cm boyu biraz dünden beri huysuz meme kucak gaz döngüsü gidiyor ama çok şükür geldi evladım . Darısı hepinizin başına dualarım sizlerle 🙏❤️

Kızlar günaydın tek tek yazamadım kusura bakmayın dün akşam 22.00 da oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz spinal Sezeryan oldum . 3.600 kilosu 53 cm boyu biraz dünden beri huysuz meme kucak gaz döngüsü gidiyor ama çok şükür geldi evladım . Darısı hepinizin başına dualarım sizlerle 🙏❤️
İlk başlar biraz zor oluyormuş sanırım zamanla daha rahat edersiniz inşallah hiç gaz problemi kalmaz umarım canım 🥰 hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olmayı nasip etsin 🥰

Tek tek etiket yapamadim İyi geceler kızlar. Dualarınız için çok teşekkür ederim. 38+2 bebeğimi kucağıma almış oldum. Saat 11 gibi sancı odama alındım. Suyumu doktor açtı benim suyum oburlerinde de gelmemişti ztn. Lagma vs de yapılınca süreç hızlandı 3 cm olan saat 13 gibi 5/6 cm. Ulaştı. Az az suni sancı verildi süreç iyice hızlandı. 14.30 doğumhaneye alındım 14;48 de bebeğim geldi dikişsiz ama çok ufak sıyrık varmis minik 2 dikiş atıldı. 3.500 civarı 52 cm gayet iyiyiz teyzeleri emme surecimiz devam ediyor bu gece hastanedeyiz. Önceki gece aşırı uykusuz kalmıştım hiç durmamisti karnimda o sebep ile yorgunluk ve halsizligim var. Umarım herkes iyidir sağlıkla bebeklerinizi alın kızlar kucağınıza
Gözünüz aydın 🧿
Sağlıkla büyütün bebeğinizi ❤️

Gözünüz aydın canım 🫶
Sağlıkla huzurla büyütün inşallah 🙏

Maşallah canım benim Rabbim analı babalı büyütsün ins💕🙏

Maşallah ne güzel pespese doğum haberleri alır olduk 🥰ne ara geldik bu seviyelere inanamiyorum
hepinizle sanki kendim dogurmuşcasina heyecanlanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bizlere de hayirlisiyla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olur ins🙏💝
doğum haberlerini okudukça heyecan duygusallık birbirine karışıyor bende de🥲 kalp atışı cinsiyet derken doğum zamanlarına geldik..Kucağına alanlar sağlıkla kolaylıkla büyütsün, bekleyen herkesin de çok güzel doğumları olsun🥹

Tek tek etiket yapamadim İyi geceler kızlar. Dualarınız için çok teşekkür ederim. 38+2 bebeğimi kucağıma almış oldum. Saat 11 gibi sancı odama alındım. Suyumu doktor açtı benim suyum oburlerinde de gelmemişti ztn. Lagma vs de yapılınca süreç hızlandı 3 cm olan saat 13 gibi 5/6 cm. Ulaştı. Az az suni sancı verildi süreç iyice hızlandı. 14.30 doğumhaneye alındım 14;48 de bebeğim geldi dikişsiz ama çok ufak sıyrık varmis minik 2 dikiş atıldı. 3.500 civarı 52 cm gayet iyiyiz teyzeleri emme surecimiz devam ediyor bu gece hastanedeyiz. Önceki gece aşırı uykusuz kalmıştım hiç durmamisti karnimda o sebep ile yorgunluk ve halsizligim var. Umarım herkes iyidir sağlıkla bebeklerinizi alın kızlar kucağınıza
Maşallah sana annesi :nazar:

doğum haberlerini okudukça heyecan duygusallık birbirine karışıyor bende de🥲 kalp atışı cinsiyet derken doğum zamanlarına geldik..Kucağına alanlar sağlıkla kolaylıkla büyütsün, bekleyen herkesin de çok güzel doğumları olsun🥹
Amin canım inan bende öyleyim heyecanla her sabah ve her gece kontrol ediyorum kimler doğuma gitmiş hastaneye yatanlar ne yapmış diye Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayırla ve sağlıkla gelsin inş hepsi🥰🙏

Darısı başıma yaa benim minik de depar atar inş 😂 tavsiyen var mıı ne yapsam kilo alır bebişimm
Kaşar ve muz diyorlar hep canım ama ben galiba çok yiyorum ondan oldu . Gece durduk yere kokoreç istiyorum gelirken de pasta alalım diyorum mesela sağlıklı değil biliyorum ama canım isteyince de yiyorum işte 🤣 bı de bizim aile de iri bebek genetik sanırım annem hep bizi kilolu doğurmus kardeşim doğum yaptı o da 35 haftalık 3600 doğurdu . Ama çok kilolu doğsa da dogmasa da sonradan daha çok kilo alıyorlar yakalıyorlar yani çok da takma sakın kiloyu eltim gorumcelerim hep 3 kg altında doğum yaptılar şimdi benim çocuklarımdan daha toplu hepside 💕

Ah ne güzel maşallah, benimde 1 numara 19 yaşında bu cuma üniversitesine dönüyor doğmadı sıpa abisi göremiyecek diye yarın randevu aldık muayenede görsün diye. 2 numaram var oda 10 yaşında evde herkes merakla bekliyor.
Maşallah sen araları baya açmışsın ya 🤣 büyük oğlanın tepkisi nasıldı acaba ilk duydugunda 🧿benim oğlan şaka yapiyorsunuz diye bı kaç gün kabullenememisti 🤣

Back