Aslında şöyle doktoruma güveniyordum bir de tesadüf ameliyat personellerinden biri bir velimdi sohbet muhabbet 15dk da doğurdum
tabiki tedirgin oluyosun o ortam belden iğne yapiolar damar yolu açıyorlar. Sırt üstü yatınca nefesim daraldı malum alışkın değiliz gebelikte
zaten nefesim bı anda düzene girdi orda anladım bebeğin çıkmaya başladığını tavana baktım aynalı ışıktan bebeğin kafasını ve kanlı bez gördüm
ya siz şaka mısınız doğurdum mu şimdi dedim evet dediler iki sn sonra bebeğin tamamı çıktı ve en güzel an o ağlama sesi yırtına yırtına
yanıma koydular sesimi duyunca anında sustu
Sanki hiç doğuran ben değilim gibi odaya gittik bi süre sonra bebek geldi ver biz şok olduk
bebeğe başka bebeğin kıyafetini giydirmişler Yağız yazıyo çocuğun kıyafetinde
kaynanam bı panik yaptı bu bebek bizim mi bizim bebek nerde diye dedim bebek bizim ama kıyafet bizim değil
sonuçta gördüm ben bebeği ameliyathanede meğer annesi ameliyata alınan başka cocugunkini giydirmisler bı de böyle saçma bı şey yaşadık. Neyse bizim kiyafetler bulundu şapkasını kaybetmişler olay tatlıya bağlandı yani o kadar pozitife az bı negatif olacaktı böyle bir hikayem var