- Konu Sahibi kediannesibiri
- #28.781
Ay lütfen gelsin artık istiyorum. . Seninde hayırlı olsun sağlıkla büyüsünBen böyle şikayet ediyordum doğması lazım artık falan 3 güne doğurdum çağırınca geliyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay lütfen gelsin artık istiyorum. . Seninde hayırlı olsun sağlıkla büyüsünBen böyle şikayet ediyordum doğması lazım artık falan 3 güne doğurdum çağırınca geliyolar
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar günaydın tek tek yazamadım kusura bakmayın dün akşam 22.00 da oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz spinal Sezeryan oldum . 3.600 kilosu 53 cm boyu biraz dünden beri huysuz meme kucak gaz döngüsü gidiyor ama çok şükür geldi evladım . Darısı hepinizin başına dualarım sizlerle
Canım probiyotik başla kuru incir kayısı ye bol bol hamur işini kes sakın hemeroid olma benim ikinci hamileliğim ve yine hemeroid oldum maalesef korkunç bir durum. Yüzüstü yatamıyorum karnımdan dolayı, yan yatıp bacağımı yukarı çektiğimde çok acıyor, düz oturmak zaten mümkün değil sürekli yan oturur pozisyondayım acıdan çıldırmak üzereyimKızlar hamilelikte kabızlık sorunu yaşayan var mı bu sabah ağlaya ağlaya zar zor çıkabildim tuvalete.. Şişmiş fazla zorlamaktan oram.. böyle giderse hemeroid olacağım benim gibi olan var mı ne yiyip ne içiyorsunuz.. Çalıştığım günler simit poğaça yiyorum hep sanırım bu mahvetti benim bağrsakları
Çok güzel bi anı kalmış sizeAslında şöyle doktoruma güveniyordum bir de tesadüf ameliyat personellerinden biri bir velimdi sohbet muhabbet 15dk da doğurdum tabiki tedirgin oluyosun o ortam belden iğne yapiolar damar yolu açıyorlar. Sırt üstü yatınca nefesim daraldı malum alışkın değiliz gebelikte zaten nefesim bı anda düzene girdi orda anladım bebeğin çıkmaya başladığını tavana baktım aynalı ışıktan bebeğin kafasını ve kanlı bez gördüm ya siz şaka mısınız doğurdum mu şimdi dedim evet dediler iki sn sonra bebeğin tamamı çıktı ve en güzel an o ağlama sesi yırtına yırtına yanıma koydular sesimi duyunca anında sustu Sanki hiç doğuran ben değilim gibi odaya gittik bi süre sonra bebek geldi ver biz şok olduk bebeğe başka bebeğin kıyafetini giydirmişler Yağız yazıyo çocuğun kıyafetinde kaynanam bı panik yaptı bu bebek bizim mi bizim bebek nerde diye dedim bebek bizim ama kıyafet bizim değil sonuçta gördüm ben bebeği ameliyathanede meğer annesi ameliyata alınan başka cocugunkini giydirmisler bı de böyle saçma bı şey yaşadık. Neyse bizim kiyafetler bulundu şapkasını kaybetmişler olay tatlıya bağlandı yani o kadar pozitife az bı negatif olacaktı böyle bir hikayem var
Evet devlette ultrason kağıdı vermiyorlar görüntü zaten izleyemiyorsun bende tahlillerim için gidiyorum bazen ağızlarından kerpetenle cevap alıyorum sağ olsunlarAynen öyle valla bide şehir hastanesine gittiğim için bebeği goremiyorum sadece kalp ritim lerini duyuyorum öyle ne yapıyor falan izleyemiyorum böyle çok özlüyorum
Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün maşallahKızlar günaydın tek tek yazamadım kusura bakmayın dün akşam 22.00 da oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz spinal Sezeryan oldum . 3.600 kilosu 53 cm boyu biraz dünden beri huysuz meme kucak gaz döngüsü gidiyor ama çok şükür geldi evladım . Darısı hepinizin başına dualarım sizlerle
Neyse ki sorularıma cevap alıyorum yoksa iyice kafayı yerdim heraldeEvet devlette ultrason kağıdı vermiyorlar görüntü zaten izleyemiyorsun bende tahlillerim için gidiyorum bazen ağızlarından kerpetenle cevap alıyorum sağ olsunlar
Şans işi işte doktoruna devam o zamanNeyse ki sorularıma cevap alıyorum yoksa iyice kafayı yerdim heralde
Dikiş atarken hissettin mi canım peki benim dikiş yoktu ama dikiş olursa epiduras iste diyorlar senin tecrüben var şimdi nasıldı senceHayır canım dümdüz normal doğum
Gözün aydın Sağlıkla büyütün inşallahKızlar günaydın tek tek yazamadım kusura bakmayın dün akşam 22.00 da oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz spinal Sezeryan oldum . 3.600 kilosu 53 cm boyu biraz dünden beri huysuz meme kucak gaz döngüsü gidiyor ama çok şükür geldi evladım . Darısı hepinizin başına dualarım sizlerle
gözünüz aydın olsun Sağlıkla büyütün inşallah..Tek tek etiket yapamadim İyi geceler kızlar. Dualarınız için çok teşekkür ederim. 38+2 bebeğimi kucağıma almış oldum. Saat 11 gibi sancı odama alındım. Suyumu doktor açtı benim suyum oburlerinde de gelmemişti ztn. Lagma vs de yapılınca süreç hızlandı 3 cm olan saat 13 gibi 5/6 cm. Ulaştı. Az az suni sancı verildi süreç iyice hızlandı. 14.30 doğumhaneye alındım 14;48 de bebeğim geldi dikişsiz ama çok ufak sıyrık varmis minik 2 dikiş atıldı. 3.500 civarı 52 cm gayet iyiyiz teyzeleri emme surecimiz devam ediyor bu gece hastanedeyiz. Önceki gece aşırı uykusuz kalmıştım hiç durmamisti karnimda o sebep ile yorgunluk ve halsizligim var. Umarım herkes iyidir sağlıkla bebeklerinizi alın kızlar kucağınıza
Ayy hayırlısı olsun. Belki de bebişiniz şu an kucağınızda Sağlıkla doğsun, sağlıkla büyüsün inşallahKizlar merhaba bir haftadir gebelik zehirlenmesinden asiri yuksek tansiyondan hastanede yatiyorum cok zor gunler gecirdik ama gecti cok sukur yarin sezeryana giriyorum insallah bebeklerimi saglikla kucagima alirim size haber ederim kendime gelince dualarinizi eksik etmeyin lutfen hepimize iyi ve saglikli dogumlar
Dualarımız sizinle.. nasıl oldunuz? Bebiş nasıl?Kızlar sabah 5 gibi kanamam oldu sancılarımda var hastaneye geldim ama muayenede açılma yok dediler 2 saat bekleyip tekrar muayene edilecek. Dualarınıza ihtiyacım var
Sağlıkla büyüsün inşallahKızlar günaydın tek tek yazamadım kusura bakmayın dün akşam 22.00 da oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz spinal Sezeryan oldum . 3.600 kilosu 53 cm boyu biraz dünden beri huysuz meme kucak gaz döngüsü gidiyor ama çok şükür geldi evladım . Darısı hepinizin başına dualarım sizlerle
Ben bugün kontrole gittim 40 lı düzenli sancı çıktıBenim 20 den yukarı çıkmadı hiç
Doktor ne dedi bu durumA pekiBen bugün kontrole gittim 40 lı düzenli sancı çıktı
Helal olsun maşallah , hayırli olsun :)Hayır canım dümdüz normal doğum
Doğumunun güzel geçmesine sevindim Allah yavrunuzu size bağışlasın sağlıcakla inşallah darısı başımıza artıkTek tek etiket yapamadim İyi geceler kızlar. Dualarınız için çok teşekkür ederim. 38+2 bebeğimi kucağıma almış oldum. Saat 11 gibi sancı odama alındım. Suyumu doktor açtı benim suyum oburlerinde de gelmemişti ztn. Lagma vs de yapılınca süreç hızlandı 3 cm olan saat 13 gibi 5/6 cm. Ulaştı. Az az suni sancı verildi süreç iyice hızlandı. 14.30 doğumhaneye alındım 14;48 de bebeğim geldi dikişsiz ama çok ufak sıyrık varmis minik 2 dikiş atıldı. 3.500 civarı 52 cm gayet iyiyiz teyzeleri emme surecimiz devam ediyor bu gece hastanedeyiz. Önceki gece aşırı uykusuz kalmıştım hiç durmamisti karnimda o sebep ile yorgunluk ve halsizligim var. Umarım herkes iyidir sağlıkla bebeklerinizi alın kızlar kucağınıza
Maşallah benim dogum yarın emzik koydum çok telasliyimCanım çok rahat geçti inanki. Bizim sorunumuz emzirme oldu. Ne bebek memeyi tuttu ne benim sütüm geldi. Mecbur mama aldık. Bu arada emzik verdik çok farketti çocuk memeyi emzik sayesinde tuttu kasları kuvvetlendi onu tavsiye ederim çantanıza emzik koyun.Tam 37 de doğdu yaklaşık 3bucuk kilo 52 cm