2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ölçümlere göre çok küçük ve malesef bulunduğum ilde yeni doğan doktoru yok bu beni tedirgin ediyor
Ben de 37 . Hafta kontrolunde 2700 du kilosu ve ısrarla normal oldugunu soyledi doktorum sakin kafana takma bak dedi hatta , suyu kordon akisı ve hareketleri iyiyse kilo onemli degil dedi dogurana kadar 3 olacak iste daha ne dedi

Ben de 37 . Hafta kontrolunde 2700 du kilosu ve ısrarla normal oldugunu soyledi doktorum sakin kafana takma bak dedi hatta , suyu kordon akisı ve hareketleri iyiyse kilo onemli degil dedi dogurana kadar 3 olacak iste daha ne dedi
Doktorlar 3- 3200den fazla olsun istemiyor zaten. Hem sezaryen hem normal için kolay olsun diye

Bende korkuyorum tüm hislerim karmakarisik korku huzun telaş panik huzursuzluk merak herşey her duygu patlamak üzereyim Allah hepimize yardım etsin bugün doktordan çıktım yürüdüm kuytu köşe aradım oturup ağlamak için

evet iyot bende bikaç doktora sordum eşim doktor bilgiye erişimim hızlı yarın da gidicem ama
şöyle daha erken farkedilebilirdi 25 e kadar istememesi beni çok kızdırdı açıkcası
Ben de doktoruma sordum tsh değeri daha önemli dedi o değerinde sıkıntı yok dedi ama yarın yine baktırcam kan değerlerime

Doktorlar da kafasına göre takılıyor galiba, hepsinin kilolu kilosuz referansı farklı bana da doktorum hep uzun boylu olacak diyordu en son dedi çok uzun olmayacak. Normal olcak dedi. Önceki sonuçlara da şimdiki sonuçlara da baktım hep haftasıyla uyumlu yani. Bir fark yokki

evet iyot bende bikaç doktora sordum eşim doktor bilgiye erişimim hızlı yarın da gidicem ama
şöyle daha erken farkedilebilirdi 25 e kadar istememesi beni çok kızdırdı açıkcası
Bence kötü düşünme, kötü senaryolar da çizme. Benim de ilk başlarda keton ve protein çıkmıştı idrarda. İnternette hep felaket senaryoları vardı. Doktoruma sonuç atmadan internete bakınca ağlamıştım. Doktoruma attım, bir oran varmış galiba o normal çıkmış dediki bunda bir şey yok. Ağladığımla kaldım. Bir de belki 25 e kadar değerlerin normal olabilir. Ben tahlillerime baktım da bir ara tsh düşmüş doktor bu haftalarda normal demişti. Bir ay sonra bakalım dedi o zaman normale döndü.

Hayırlısı ile güzelce geçicek ve güzel haberler ile geliceksin

Canimmm hadi bakalım Allah kurtarsın sağ salım al kucağına ay yaklaştı hepimizin çok heyecanlıyım uyku uyuyamıyorum artık ha geldi ha gelicek diye vallahi
Ekim derken patır patır dökülüyoruz vallahi hepimiz bende uyuyamıyorum asırı bi stres var üstümde ilk diye sanırım

Aaa bebişin kilosu filan ne durumda. Kaçıncı haftadasın canım? Hayırlısıyla sağlıkla doğur inşallah
Bebiş 3100 olmus 600 gram almıs 1 haftada resmen şaşırdım geriden geliyorken şahlandı. Ama kanala girmiş baya baya sezaryen istediğim için cumartesi hemen alalım dedi yani normal doğumda başlayabilir diye. 37+4 cıktı bugün

Ben yine gebelik zehirlenmesi geçirmişim 16/10 ile hastaneye yattım, sabah 8de sezeryen olacağım dua edin insallah sağ salim çıkarız
Dualarım seninle, Allah rahatlık ve sağlıkla bebeğini kucağına aldirsin. İkiniz de çok iyi olun inşallah güzel haberler ile bize dön

Maviokur canım seninle aramızda sadece 1 gün var, ondan sorma ihtiyacı duyuyorum.. ben bugün vajinada 3 max. 4 kere batma gibi bir his yaşadım, sende de oluyor mu? Bebek kanala yerleşiyormuş sanırım, bir bilgin var mı?

Aynısı biraz önce oldu umarım artık yerleşirler Perşembe sabah kontrol var öğrenirim. Ama senden duydum bilmiyorumdum. Pazar gününden beri her tuşa basıyorum

Kızlar benim doktorum eşimin doğuma girmesine onay veriyor hiçbir sakıncası yok benim için dedi (sezaryen) ama anestezi doktorunun da onay vermesi gerekiyormuş, ameliyathane ortamı olacağı için. Daha konuşmadık anestezi doktoruyla, haftaya görüşeceğiz herhalde. İzin verir dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…