• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Bende korkuyorum tüm hislerim karmakarisik korku huzun telaş panik huzursuzluk merak herşey her duygu patlamak üzereyim Allah hepimize yardım etsin bugün doktordan çıktım yürüdüm kuytu köşe aradım oturup ağlamak için
Canım benim ya sarılmak istedim sana. Gerçekten bende aynı hisleri yaşıyorum. İçim daraldıkca dua acıyorum dinliyorum biraz iyi geliyor dene sende inşallah biraz etki eder

Aynısı biraz önce oldu umarım artık yerleşirler Perşembe sabah kontrol var öğrenirim. Ama senden duydum bilmiyorumdum. Pazar gününden beri her tuşa basıyorum
Benim doktorum izine çıkıyor :( öğrenince bana da söylersen çok sevinirim ❤️ Vallahi hayırla sağlıkla gelsinler ama ben de gelsin istiyorum 🙏🏻

Kızlar benim doktorum eşimin doğuma girmesine onay veriyor hiçbir sakıncası yok benim için dedi (sezaryen) ama anestezi doktorunun da onay vermesi gerekiyormuş, ameliyathane ortamı olacağı için. Daha konuşmadık anestezi doktoruyla, haftaya görüşeceğiz herhalde. İzin verir dimi ya :KK43:
Bana vermedi valla😑

Benim doktorum izine çıkıyor :KK43: öğrenince bana da söylersen çok sevinirim ❤️ Vallahi hayırla sağlıkla gelsinler ama ben de gelsin istiyorum 🙏🏻
İnşallah canım haber vermeye çalışirim, bu batmalari unutmazsam. Sabah gel dedi doktorumda alttan muayene edicek tetiklesin diye sanırım doğumu Allah yardımcımiz olsun

Alttan muayene edince tetikliyor mu, beni doktorum dün alttan muayene etti de çatı için 🤷🏼‍♀️
Benim ki öyle dedi sancılarım çok olduğu için açılma bile varsa bakmayalim kanalda değil demişti. Bebeği büyütmeyi çok istiyor bu seferde 39 olsun derse şaşırmam. Açılma ve ya sancı yoksa bir şey olmaz ilk gebelik ise musaitlik olarak bakmıştır

Kızlar 24 eylül e tarih verdi doktorum pazartesi günü gidip anestezi için test ler yapılacak salı günü de sezeyan olacağım. Son 6 gün kaldı Allahım hepimize sağlıkla doğumlar nasip etsin inşallah sorunsuz bir şekilde kavuşalım yavrularımıza hepiniz için dua ediyorum 🙏

Bence kötü düşünme, kötü senaryolar da çizme. Benim de ilk başlarda keton ve protein çıkmıştı idrarda. İnternette hep felaket senaryoları vardı. Doktoruma sonuç atmadan internete bakınca ağlamıştım. Doktoruma attım, bir oran varmış galiba o normal çıkmış dediki bunda bir şey yok. Ağladığımla kaldım. Bir de belki 25 e kadar değerlerin normal olabilir. Ben tahlillerime baktım da bir ara tsh düşmüş doktor bu haftalarda normal demişti. Bir ay sonra bakalım dedi o zaman normale döndü.
inşallah öyledir kardeşim benim de tek arzum bu ilk çocugum çok korkuyorum

Back