- 1 Şubat 2024
- 862
- 1.574
- 28
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #28.381
Canim oglusunla güzel ömrünüz olsun gözün aydınKızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdumşaka gibi
Yok ben 37+5 oldum bugün 35 den beri 100 Gr almış ama bir sorun bişe demedi sadece minyon olcak dedi ama nerdeyse 2.5 haftada 100 Gr az geldi banaO nasıl minyonlukmuş öyle çocuk 38 olduğunda tam normal dogurmalık olacak belki daha bile fazla olur kilosu o zamanda normal zor gel sezeryan derler çok kilo sıkıntı aslında bazı doktorlar artık bnce saçmalıyor ya
En az 0.90 olmalı diye size doktorunuz mu söyledi? Benim de t4 en son haziranda olduğum testte 0.64 çıkmış doktor bana hiç düşük müşük demedi..tsh normal benimde ama serbest t4 0.90 üstü olmalıymıs ne yazikki sizin ki yine iyi benim 0.62 çıktı yeniden kan testi istedi başka bir hastaneden sonuçlar çıkınca tedavi yöntemi için bilgi veririm. insallah herşey güzel olur.
rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
ne yazikki banada herşey iyi dedi meger bu t4 kan sonucu 2 gün sonra cıkıyormuş sonucu 12 gün sonra ben e nabızda olagandısıları gör tıklayıp gidip sordum direk sevk etti dahiliyeye ordanda endokronolojiye sevk edildim acil gidip dahiliyeden kayıt açtır endokronolojiye direk randevu alınmıyor dahiliye açmalıEn az 0.90 olmalı diye size doktorunuz mu söyledi? Benim de t4 en son haziranda olduğum testte 0.64 çıkmış doktor bana hiç düşük müşük demedi..
0.90 2 ve 3 trimesterda alt sınır siz kaç haftalık hamilesinizne yazikki banada herşey iyi dedi meger bu t4 kan sonucu 2 gün sonra cıkıyormuş sonucu 12 gün sonra ben e nabızda olagandısıları gör tıklayıp gidip sordum direk sevk etti dahiliyeye ordanda endokronolojiye sevk edildim acil gidip dahiliyeden kayıt açtır endokronolojiye direk randevu alınmıyor dahiliye açmalı
bu değer tsh için geçerli serbest t4 için değil ne yazikki tsh benimde mormal ama serbest t4 düşükBenim nerdeyse her ay tsh bakıldı. t4 baktım da 0,82 ama doktorum düşük demedi. Acı badem hastanesi sayfasında
yazmışlar.
- Hamileliğin son üç ayında ise tiroid fonksiyonlarının değerlendirilmesinde 0, 38 – 4, 0 mU/L aralığı esas alınır.
Neyse bakalım size ne diyecekler.
Seninde mi ilk bebeğin olcak25 Aralıık. 38+3'e gün vermiş oldu doktorumuz böyleceBenim de ilk ve inanılmaz geliyor iki gün bile kalmamış olması.
Hadi hayırlısı inşallah bu günlerde gördün çok şükürKızlar cumartesi günü saat 9 da sezaryen olacağım
Şuan 33 haftalık hamileyim 21 haftalık hamileyken bakılmış en son0.90 2 ve 3 trimesterda alt sınır siz kaç haftalık hamilesiniz
Sizin erken farkedilme şansıda varmış ..Şuan 33 haftalık hamileyim 21 haftalık hamileyken bakılmış en son
Peki çocuğun kilosu 34le uyumlu ama sonuçta 36 haftalık bir bebek değil mi yani organları falan aslında 36 gelişiminde mi oluyor böyle bir durumda. Ya mesela 34 haftalık bir bebek nasıl ki 36 hafta çıksa kilosu sadece iri dersin ama sonuçta yine 34 haftalıktır. Senin bu gerilik durumu sadece kilo olarak mı yoksa tüm organlar iki hafta geriden geliyor anlamında mı
Benden de hiç istemiyordu doktorum ama ben hastanede çalıştığım için sürekli kan girdiriyordum ne durumda diye. Doktorlar pek sürekli bakma taraftarı değil sanırımYa kızlar benim çok uzun zamandır hemogram ve idrar dışı bi şeye bakılmadı hiç. Sanırım üçüncü ayda her şeye detaylı bakılmıştı demir d vitamini tsh biyokimya vs her şey yolundaydı (tabii demir ve d vitamini kullanıyorum yine) ama tekrar hiç istemedi doktorum. Sadece aylık kan testi hemogram. İstemesi mi gerekiyordu?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisiniKizlar bana da doktor tarih verdi bende cumartesi günü 38+1de sezeryan tarihi verildi 4gun kaldı spinal anestezi ile olucak narkoz istedim olmaz dedi eşim gircek mi dedim ona da hayır dedi artık yaşayıp gorucez hayırlısıyla
Spinal mi oldun canım?Arkadaşlar merhaba ben 3 gün önce lokal anesteziyle sezeryan oldum. Dün hastaneden taburcu oldum. 2 gündür hayatımda yaşamadığım bi baş ağrısı yaşıyorum. Yattığım yerden kalkıp sütü zor veriyorum. Bugün ağrı boynuma vurdu. Benimle aynı durumu yaşayan var mı ?
Kolaylıkla olsun.Kızlar cumartesi günü saat 9 da sezaryen olacağım
Aaa bebişin kilosu filan ne durumda. Kaçıncı haftadasın canım? Hayırlısıyla sağlıkla doğur inşallahKızlar cumartesi günü saat 9 da sezaryen olacağım
Evet öyleymiş, düzeltemedim silecektim ama kaldı. Yani şöyle ne kadar düşüklük etkiliyor ve öyle etkileyecek diye de bir şey yok. Panik yapmayın. Tsh normal t4 düşük ise iyot eksikliği oluyormuş.bu değer tsh için geçerli serbest t4 için değil ne yazikki tsh benimde mormal ama serbest t4 düşük
evet iyot bende bikaç doktora sordum eşim doktor bilgiye erişimim hızlı yarın da gidicem amaEvet öyleymiş, düzeltemedim silecektim ama kaldı. Yani şöyle ne kadar düşüklük etkiliyor ve öyle etkileyecek diye de bir şey yok. Panik yapmayın. Tsh normal t4 düşük ise iyot eksikliği oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?