2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Canim oglusunla güzel ömrünüz olsun gözün aydın

Yok ben 37+5 oldum bugün 35 den beri 100 Gr almış ama bir sorun bişe demedi sadece minyon olcak dedi ama nerdeyse 2.5 haftada 100 Gr az geldi bana

En az 0.90 olmalı diye size doktorunuz mu söyledi? Benim de t4 en son haziranda olduğum testte 0.64 çıkmış doktor bana hiç düşük müşük demedi..

En az 0.90 olmalı diye size doktorunuz mu söyledi? Benim de t4 en son haziranda olduğum testte 0.64 çıkmış doktor bana hiç düşük müşük demedi..
ne yazikki banada herşey iyi dedi meger bu t4 kan sonucu 2 gün sonra cıkıyormuş sonucu 12 gün sonra ben e nabızda olagandısıları gör tıklayıp gidip sordum direk sevk etti dahiliyeye ordanda endokronolojiye sevk edildim acil gidip dahiliyeden kayıt açtır endokronolojiye direk randevu alınmıyor dahiliye açmalı

0.90 2 ve 3 trimesterda alt sınır siz kaç haftalık hamilesiniz

bu değer tsh için geçerli serbest t4 için değil ne yazikki tsh benimde mormal ama serbest t4 düşük

Şuan 33 haftalık hamileyim 21 haftalık hamileyken bakılmış en son
Sizin erken farkedilme şansıda varmış ..
ne yazikki başka testler hemen cıkınca ona 2 gün sonra dönüp bakmamıslar bende inanılmaz öfkeliyim bir daha o doktora gitmeyecegim. son haftaya kadar ilaç verilebiliyormuş okudugum kadarıyla bence doktorunuza yarın söyleyin doğum sonrası hemen bebekten kan aldırmamız lazımmıs fsh bakılmalı 6 ayda hap verilmeliymiş bebeğe zeka geriliğini önlemek için çünkü biz geç kaldık
altı üstü bi hap içip bu riskle yaşamayacaktık.
dava edicem doktorumu bende.. yarın sizin durumunuzuda sorucam endokrin doktoruna konusalım yarın 9 da randevum

Benim de kanda plt değeri düşük çıkmış. Doktor hematolojiye yönlendirdi? Fikri olan var mı?

Kilo olarak dedi sanırım organlarla ilgili birşey söylemedi

Benden de hiç istemiyordu doktorum ama ben hastanede çalıştığım için sürekli kan girdiriyordum ne durumda diye. Doktorlar pek sürekli bakma taraftarı değil sanırım

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisini benim doktor da eşimi almıyor spinal olacak yeniden tarih belirlenir mi.nilmiyorum cumartesi kontrolüm var benimde. Ama korktuğumu söyledim ve sedasyon uygulaması da ekstra yapılabileceğini söyledi sagolsun. Hepiniz hakkında hayırlısı ya

Spinal mi oldun canım?

bu değer tsh için geçerli serbest t4 için değil ne yazikki tsh benimde mormal ama serbest t4 düşük
Evet öyleymiş, düzeltemedim silecektim ama kaldı. Yani şöyle ne kadar düşüklük etkiliyor ve öyle etkileyecek diye de bir şey yok. Panik yapmayın. Tsh normal t4 düşük ise iyot eksikliği oluyormuş.

Evet öyleymiş, düzeltemedim silecektim ama kaldı. Yani şöyle ne kadar düşüklük etkiliyor ve öyle etkileyecek diye de bir şey yok. Panik yapmayın. Tsh normal t4 düşük ise iyot eksikliği oluyormuş.
evet iyot bende bikaç doktora sordum eşim doktor bilgiye erişimim hızlı yarın da gidicem ama
şöyle daha erken farkedilebilirdi 25 e kadar istememesi beni çok kızdırdı açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…