2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Canım benim ya sarılmak istedim sana. Gerçekten bende aynı hisleri yaşıyorum. İçim daraldıkca dua acıyorum dinliyorum biraz iyi geliyor dene sende inşallah biraz etki eder

Aynısı biraz önce oldu umarım artık yerleşirler Perşembe sabah kontrol var öğrenirim. Ama senden duydum bilmiyorumdum. Pazar gününden beri her tuşa basıyorum
Benim doktorum izine çıkıyor öğrenince bana da söylersen çok sevinirim Vallahi hayırla sağlıkla gelsinler ama ben de gelsin istiyorum

Bana vermedi valla

Benim doktorum izine çıkıyor öğrenince bana da söylersen çok sevinirim Vallahi hayırla sağlıkla gelsinler ama ben de gelsin istiyorum
İnşallah canım haber vermeye çalışirim, bu batmalari unutmazsam. Sabah gel dedi doktorumda alttan muayene edicek tetiklesin diye sanırım doğumu Allah yardımcımiz olsun

Alttan muayene edince tetikliyor mu, beni doktorum dün alttan muayene etti de çatı için
Benim ki öyle dedi sancılarım çok olduğu için açılma bile varsa bakmayalim kanalda değil demişti. Bebeği büyütmeyi çok istiyor bu seferde 39 olsun derse şaşırmam. Açılma ve ya sancı yoksa bir şey olmaz ilk gebelik ise musaitlik olarak bakmıştır

Kızlar 24 eylül e tarih verdi doktorum pazartesi günü gidip anestezi için test ler yapılacak salı günü de sezeyan olacağım. Son 6 gün kaldı Allahım hepimize sağlıkla doğumlar nasip etsin inşallah sorunsuz bir şekilde kavuşalım yavrularımıza hepiniz için dua ediyorum

inşallah öyledir kardeşim benim de tek arzum bu ilk çocugum çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…