2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ah canimmm ben düşünemiyorum o tarih yaklaşınca nolcak diye çok heyecanlanirdim muhtemelen. İlk bebis olcak bende de belki ondan tabiki. Senin sat tarihi neydi listede göremedim seni
25 Aralıık. 38+3'e gün vermiş oldu doktorumuz böylece Benim de ilk ve inanılmaz geliyor iki gün bile kalmamış olması.

Ben totalde 3 kere verdim en son geçen hafta verdim son kez bakalım dedi doktor o kadar çok vermedim bende

Yeni yaptırdım tahlilleri t4 85 1.70 referansı t3 2.00 4.4 referans tsh 50 5.10 yarın anestesiyle görüşmem var kan idrar egk sonuclarına ne dicek bakalım

Benim sağlık ocağı arıyor sık sık ama kan için çağırmadılar kendi doktorum hemograma baktığı için. Ben cuma günü kontrolde sorayım doğum öncesi bakar belki diğer değerlere de
Aa kız benimkiler niye beni zırt pırt çağırıp kan alıyor idrar alıyor allahlla e ben herkes yaşıyor sanıyordum en son 11inde gittim doğum sonrası 5 gün geleceksin dedi çocuk için devlet tarafından yapılan zorunlu topuk kan alma muhabbeti var falan dedi hatta

25 Aralıık. 38+3'e gün vermiş oldu doktorumuz böylece Benim de ilk ve inanılmaz geliyor iki gün bile kalmamış olması.
Ya inşallah hayırlısı olur sag salim alırsın kucağına bebisini :) çok duygusalim ya ben bu ara buna da duygulandim. heyecan için bi yol bulursan mutlaka bana da söyle ben şimdiden heyecanlıyım hala daha var üstelik 36+3 şimdi

Yok yok eğilip çömelip silmek zor katılıyorum
İşte sizde avantaj çocuğu kanala yerleştiriyor açılmayı kolaylaştırıyor

Ama şu temizlik insanın gözünde o kadar büyüyor işte
Dün yaptım bugün silmedim belim ağrıdı. Bu hâlde çok zor oluyor karpuzun ile bir girse şu kanala girdimi bilmiyorum

Benimkiler de hep çağırdi ki her ay neredeyse degerlerime baktılar. 34 te gittim bende en son sana dedikleri gibi doğum sonrası gideceğim inşallah

Beni de aile hekimi ilk bebek kontrolü için bir kaç defa bir defa da kan tahlili için aradı. Doktorum söylüyor bana tahlil istediği zaman. Şu topuk kanı da beni geriyor hen hastanede alıyor hem de sağlım ocağında.

Topuk kanı için beni de geçen hafta aradılar o normal, ilki hastanede ikincisi sağlık ocağında alınacak doğumdan 4-5 gün sonra gel dediler gideceğiz biz de

Gerilmeyin evet biraz ağlayacak vs ama çok önemli bir şey topuk kanı, tereddüt etmeyin hiç

Hayırlı uğurlu olsun. Umarım ikinizde iyisinizdir. Benim kardeşim sezeryanli idi sade kahve ve bitter çikolata önerdi doktoru ve bolca su demişti. Çok gecmis olsun bebeğiniz ile Güzel günler görün

Bende telefondan konuşup bilgi veriyorum ayda 1 kere arıyo nasıl gidiyo süreç var mı sıkıntın burdada kan idrar verebilirsin diyo sabahları hiç gelecek halim yok diyorum hastanede topuk kanı alınıyosa 1 hafta sonra kontrol ıcın sağlık ocağında aldırmayı düşünmüyorum hastanede alınmış daha niye aldırıyim üstünden cok fazla zaman geçmiyor 2 kere alınmasına gerek yok ilk oğlumda da 1 kere aldırmıştım.

Merhaba arkadaşlar 36+4 haftamdayım artık çalışamaz raporu aldım doğum iznime ayrıldım ama raporu ne Mebbiste nede e nabızda göremiyorum böyle bir durum yaşayan var mı?
Benim raporumu müdür başyardımcım 1 hafta sonra girmişti. Kontrol et girmezse söyle bide bazıları mazeret izni yerine sağlık raporu kısmına giriyor ona dikkat et.

Ne diyim öyle inan ben de bıktım bu hormonların verdiği duyguslaliktan vs hayirlisiyla artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…