2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Bolca su ve Nescafe Gold iç başka çaresi yok o baş agrisinin

Merhaba arkadaşlar 36+4 haftamdayım artık çalışamaz raporu aldım doğum iznime ayrıldım ama raporu ne Mebbiste nede e nabızda göremiyorum böyle bir durum yaşayan var mı?
Ben de görmüyorum sadece enabız’da 32’de aldığım çalışabilir olan görünüyor. Müdür yardımcım daha sisteme işlememiş ama sorun yok dedi

Aynen benim de 3. Olacak gerçi 2. Hamilelik ama bir çok şeyde çok rahatım ilkinde daha anne karnında mama sandalyesi bebek arabası falan bakmıştım

Kilosu gayet iyi canım boşuna üzmüş doktor seni.

Kilosu gayet iyi canım boşuna üzmüş doktor seni.

Ya üzülme doktorlar o kadar moral bozmaya müsait ki onlar için sıradan her söylem bizim kafamıza takılıyor. 36. Haftada da bana da dedi bu bebek iri tamam zaten sezeryan olacağım bir sıkıntı olur mu diyorum öyle dudak büküp bakıyor haftaya bakar karar veririz dedi . E ne yapayım haftaya kadar aç mı durayım kilo almasın diye önerin ne diye sorasım geldi o kadar mod düşürücü ki tavırları
Yani işin özü kilolu veya zayıf hiç önemli değil her bebek Başka sağlıkla zamanında gelsinler inşallah

Benim nerdeyse her ay tsh bakıldı. t4 baktım da 0,82 ama doktorum düşük demedi. Acı badem hastanesi sayfasında
  • Hamileliğin son üç ayında ise tiroid fonksiyonlarının değerlendirilmesinde 0, 38 – 4, 0 mU/L aralığı esas alınır.
yazmışlar.
Neyse bakalım size ne diyecekler.

Son düzenleme:
tsh normal benimde ama serbest t4 0.90 üstü olmalıymıs ne yazikki sizin ki yine iyi benim 0.62 çıktı yeniden kan testi istedi başka bir hastaneden sonuçlar çıkınca tedavi yöntemi için bilgi veririm. insallah herşey güzel olur.
rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Ya kızlar benim çok uzun zamandır hemogram ve idrar dışı bi şeye bakılmadı hiç. Sanırım üçüncü ayda her şeye detaylı bakılmıştı demir d vitamini tsh biyokimya vs her şey yolundaydı (tabii demir ve d vitamini kullanıyorum yine) ama tekrar hiç istemedi doktorum. Sadece aylık kan testi hemogram. İstemesi mi gerekiyordu?

bende cok kan idrar vermedim Hamile kaldığımdan bu zamana kadar 2 kere verdim

Şimdi sen söyleyince ben de baktım en son detaylı 3 ay önce bakilmış kan degerlerime
ferritin değerim felan düşüktü onun için ilaç alıyorum vitamin kompleksi alıyorum bir de magnezyum iste
Ama kan istemedi bayadır yani senin gibiyim bende

O nasıl minyonlukmuş öyle çocuk 38 olduğunda tam normal dogurmalık olacak belki daha bile fazla olur kilosu o zamanda normal zor gel sezeryan derler çok kilo sıkıntı aslında bazı doktorlar artık bnce saçmalıyor ya

Sağlık ocağı da çağırıyor zaten canım. Gidince kan verip idrar verdiğim oluyor benim o sonuçları da kendi doktoruma gönderiyorum genelde. Ama normalde de doktorun kontrol etmesi gerek diye düşünüyorum her ay olmasa bile

Ben de yarına zar zor temizlik ayarlayabildim kızlar. Perşembe sezaryen olacağım çünkü.
Tuhaf duygular içerisindeyiiim.
Ah canimmm ben düşünemiyorum o tarih yaklaşınca nolcak diye çok heyecanlanirdim muhtemelen. İlk bebis olcak bende de belki ondan tabiki. Senin sat tarihi neydi listede göremedim seni

Magnezyum ben de kullanıyorum bi de omega 3lü balık yağı. O zaman demek ki normal

Benim sağlık ocağı arıyor sık sık ama kan için çağırmadılar kendi doktorum hemograma baktığı için. Ben cuma günü kontrolde sorayım doğum öncesi bakar belki diğer değerlere de

Aslında benim doktorum da o kadar sık istemedi ama ben bir sağlık ocağına gittim sadece bir tahlil için hepsine bakmışlar sonra devlet hastanesine idrar için gittim yine her şeye bakmışlar. Öyle olunca nerdeyse her ay bakılmış oldu. Benim bir ara tsh düşmüştü doktorum bu haftalarda normal ama bir sonraki ay tekrar bakalım dedi öyle öyle her ay kontrol gibi bir şey oldu. Sonrasında normal çıktı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…