2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlar bebek ilk doğduğunda pişik önleyici kremleri hemen sürecek misiniz? Sudocrem aldım bi tek. Başka ne sürsem bilemedim. Bi de doğal olarak sarı kantaron yağı öneriyorlar ve zeytinyağı. Sizin düşünceniz nedir

Ben de Mustela'nın pişik kremini aldıım. Onu sürerim diye düşünüyorum.

Ben kantaron yağı kullanmayı düşünüyorum, avokado yağı da yaptım

Asidik olduğu için zeytinyağı pek önerilmiyor.

Ben çoğu büyük işi yaptırdım bitti dün doktorum eğil yerleri sil dedi normalde diz çöküp yer silmişligim yok yarın yerleri sileceğim bu sebeple
Bnmde bütün temizliğim bitti. Bu arada kendimi bildim bileli yerleri elle silerim hala daha elle silerim 38.haftadayım düşünün bütün evi kaldırdım eşimle birlikte. Bi koltuklar kaldı temizler ama sileceğim yine de

Buzluğa birkaç şey kaldı onları da bu hafta yapıp atacağım 5 yaşında kızım var en azından elimin altında hazır olurlar
. Valla artık hepimizin Allah yardımcısı olsun

Ne güzel ya çok özendim valla. Ben çok üşeniyorum niye böyleyim eşinize hangi görevleri verdiniz

Zeytinyağı önerilmiyor asitli olduğundan, kantaron hiç bilmiyorum ama risk almazdım sanırım ya. Mustelanın kremini aldım ama bepanthol de iyi diye duydum

Ne güzel ya çok özendim valla. Ben çok üşeniyorum niye böyleyim eşinize hangi görevleri verdiniz
Eşim mutfak dolaplarını sildi yukarı kısmı ben aşağı Buzdolabını makineleri arkasını çekti mutfağın pimapenlerini cifledi. Ben giysi dolaplarını halettim diğer küçük camlar bende idi

Banyom zaten temiz o her hafta duşa kabini temizlerim manyağım.

Üşenmek olmuyor ki inan bana çocuk varken evde zaten hep tempolu Bi hayatımız var koşturma sürekli..

İlk hamileliğim de bende çok üşenirdim

Ay bu hafta hep aynı moddaydim sadece biberon kaynatacagim sagma makinesi falan
Gerçi beşiği kurmadım daha

Ben yemek bile yapasım gelmiyor aslında o kadar şey yapasım var ki elim kolum kalkmıyor kalksada yorulup oturuyorum.anca kıyafetlerini yıkadım ütülencek dolabı silincek canta duruyo ev temizliği vs.

Kızlar 34+1.ci haftadayım. Dün evi sildim süpürdüm. Banyoyu temizledim çamaşır astım derken çok yoruldum. Aslında rutin işler baktığımızda ama belim azcık iş yapsam aşırı ağrıyo. Hamlamış gibiyim topallayarak yürüyorum kemiklerim ağrıyor.. Herkeste mi böyle bende mi bi anormallik var

Ben dizlerimi çok zorlayamiyorum. Ama mecburiyet olunca yapacağım artık. Ben hiç dolap kışlık vs yapmadim, bu sene annem halletti sağolsun her şeyi. Benim biran evvel doğmak ve diğer oğluma da vakit ayırmak istiyorum. Sancılı ve halsiz olunca hiç bişeye adapte olamıyorum. Üzülüyorum da kuzuma

Aslında yeni doganda önerilmiyor hemen krem sürmek. Geçen bir çocuk doktorunu dinledim en güzeli büyük tuvaletini yapmasa bile 2 saatte bir kontrol edip değiştirmek havalandırmak iyi demişti. Uyanıp beslenmesine de yardımcı olur rahatsız eder diyordu mantıklı geldi. Bende sarı kantaron yağı var aklımda o mecburiyet olursa. Krem de daha almadım.

O haftalarda bana doktor iş vs yok, yorulmak yok demişti belime ve kalçama ağrı verdiği için. Yorulmuşsun dikkat et uzan oldukça sol tarafa bir süre sonra geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…