- 2 Şubat 2020
- 1.636
- 6.268
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #28.101
Günü belli olanlar günün heyecanında, bizler ne zaman olucak diye Allah sağlıkla kavuştursun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günü belli olanlar günün heyecanında, bizler ne zaman olucak diye Allah sağlıkla kavuştursun.
Benide geriyor temizlikBiz kadınlar neden hep temizlik düşünüyoruz ki hiç anlamıyorum ya bazen tek deli ben miyim diyorum ama benim gibi çılgınlar da var işte senin günü belli ne güzel bende maax 38 diyorum çünkü hiç 38 i geçmedim daha doğumlarım 35 38 38 oldu benimde iki hafta var diye sayıyorum bakalım
Valla inan ki benim o tarihe kalmicak acayip ağrılarım kasılmalarım arttı benim bugün çok fenayım yarın sabah nst ye giricez bakalımGünü belli olanlar günün heyecanında, bizler ne zaman olucak diye Allah sağlıkla kavuştursun.
Allah sağlıkla kucağına aldirsin canım hep diyorlar. Ne planlarsan planla o istediği zaman gelicek. O sebep ile güzellikle, sağlıkla gelsinler. Allah şifa versin inşallahValla inan ki benim o tarihe kalmicak acayip ağrılarım kasılmalarım arttı benim bugün çok fenayım yarın sabah nst ye giricez bakalım
Ben çoğu büyük işi yaptırdım bitti dün doktorum eğil yerleri sil dedi normalde diz çöküp yer silmişligim yok yarın yerleri sileceğim bu sebepleBenide geriyor temizlik
Kadın gelecek ama bakalım nasıl olacak
Sona yaklaştıkça gerginlik ve heyecan artıyor
tarihlerimiz yakın diye biliyorum.. bende aynıyım gün içinde baya sancı yokluyor artık biraz ayakta kalınca belden vuruyorValla inan ki benim o tarihe kalmicak acayip ağrılarım kasılmalarım arttı benim bugün çok fenayım yarın sabah nst ye giricez bakalım
Ben başka bı markanınkini aldım o bana gereksiz pahalı geldi.Kızlar fisher price oyun piyanolu oyun halısını aldım Amazon’dan, her yerde 2200 civarı özellikle ebebek epey pahalıydı. Amazon’da 1946 liraya aldım bilginize. Zamlanmadan alayım dedim artık ne zaman kullanırsak
Evet ya zorluyor epey artık sağlıkla gelsinler diyorum artık yalan yoktarihlerimiz yakın diye biliyorum.. bende aynıyım gün içinde baya sancı yokluyor artık biraz ayakta kalınca belden vuruyor
Ben de Mustela'nın pişik kremini aldıım. Onu sürerim diye düşünüyorum.Kızlar bebek ilk doğduğunda pişik önleyici kremleri hemen sürecek misiniz? Sudocrem aldım bi tek. Başka ne sürsem bilemedim. Bi de doğal olarak sarı kantaron yağı öneriyorlar ve zeytinyağı. Sizin düşünceniz nedir
Hepimiz sağlıkla kavuşalım, bu zamanlara geldik daha güzellerini görelimGünü belli olanlar günün heyecanında, bizler ne zaman olucak diye Allah sağlıkla kavuştursun.
Ben kantaron yağı kullanmayı düşünüyorum, avokado yağı da yaptımKızlar bebek ilk doğduğunda pişik önleyici kremleri hemen sürecek misiniz? Sudocrem aldım bi tek. Başka ne sürsem bilemedim. Bi de doğal olarak sarı kantaron yağı öneriyorlar ve zeytinyağı. Sizin düşünceniz nedir
Ekstra bir krem aldınız mı pekiBen kantaron yağı kullanmayı düşünüyorum, avokado yağı da yaptım
Asidik olduğu için zeytinyağı pek önerilmiyor.Kızlar bebek ilk doğduğunda pişik önleyici kremleri hemen sürecek misiniz? Sudocrem aldım bi tek. Başka ne sürsem bilemedim. Bi de doğal olarak sarı kantaron yağı öneriyorlar ve zeytinyağı. Sizin düşünceniz nedir
Tamam canım teşekkürlerAsidik olduğu için zeytinyağı pek önerilmiyor.
Ben almadim henüz ama bepanthol alicam.Kızlar bebek ilk doğduğunda pişik önleyici kremleri hemen sürecek misiniz? Sudocrem aldım bi tek. Başka ne sürsem bilemedim. Bi de doğal olarak sarı kantaron yağı öneriyorlar ve zeytinyağı. Sizin düşünceniz nedir
Bnmde bütün temizliğim bitti. Bu arada kendimi bildim bileli yerleri elle silerim hala daha elle silerim 38.haftadayım düşünün bütün evi kaldırdım eşimle birlikte. Bi koltuklar kaldı temizler ama sileceğim yine deBen çoğu büyük işi yaptırdım bitti dün doktorum eğil yerleri sil dedi normalde diz çöküp yer silmişligim yok yarın yerleri sileceğim bu sebeple
Zdrave krem tek geçerimKızlar bebek ilk doğduğunda pişik önleyici kremleri hemen sürecek misiniz? Sudocrem aldım bi tek. Başka ne sürsem bilemedim. Bi de doğal olarak sarı kantaron yağı öneriyorlar ve zeytinyağı. Sizin düşünceniz nedir