- 19 Temmuz 2023
- 1.857
- 2.578
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #28.061
Oluyor, bugün doktorum söyledi bana ben sormadan, doğum başlamış bile olsa sezaryen yapabiliyoruz dediKızlar bebek kanala girse bile sezaryen oluyor mu yoksa normal doğum olmak zorunda mı
Geçen gün bende dönerken canım yandı ahh diye inledim babacık anında uyandı noldu diye top patlatsan uyanmaz normaldeKızlar dün gece karnımın sol tarafı fena ağrıdı baya bı ağrısı geçmedi acı çektim baya bu korkulacak bir şey mi? İç organlarım söküldü sanki .Hatta öyle inledim ki eşim doğruyorum sancı geldi sanmış. Hatta dediki tam rüyamda senin doğurduğunu görüyordum senin seninle uyandım
Ben haritaya döndüm, beyaz tenliyim kırmızı kırmızı öyle bir çatladım ki anlatamamÇatlaklarım olmadı derken 37. haftada çatlamışımBen göremiyorum da eşim gördü, anca aynayla görebiliyorum, tam bebeğimin kafasının olduğu yerler sağ ve sol kasık kısmında dört beş yer çatlamış Olsundu, kızımdan bana izler
Rüzgar var mıydı canımBugün ilk defa uzun süre dışardaydım. Eve geldim dudaklarım bi kızarık gibi geldi. Şimdi böyle dudak çevreme kalem çekmişim gibi hafif kızarık. Biraz yannma var. Anlamadım neden böyle oldu acaba
Kesinlikle ben hiç krem kullanmadım çatlamadım ikinciye hamileliğim gene şükür yok yapısal cidden bazen deli gibi krem sürsen bile çatlayacaksa çatlıyor aman ne oluyor sanki çatlak olsa olmasa göbek ortada gezmiyoruz kiBen haritaya döndüm, beyaz tenliyim kırmızı kırmızı öyle bir çatladım ki anlatamamanneme gösterdim "anneliğin nişanı onlar" dedi annemde çatlamış, genetik oluyor diyorlar hep
Çok haklısın ve ben kahkaha attım bu yorumaKızlar ya burda birbirimize moral oluyoruz burayı çok seviyorum. Ama bi yandan da bazen tedirgin edici şeyler okuyorum. 34 haftada bebeğim hala makat diye kadınlar kulübünde geziniyordum. En son kaç haftaya kadar dönmüş bebekler falan diye. Biri yazmış ki makat bebekler sağlıklı olmayabilirmiş. Zaten sağlıklı ve aklı başında olsaymış baş aşağı dönmesi gerektiğini bilir ve dönermiş. Sağlık problemi yaşayabilirmiş vs. Sinirlendim yani. Bazen öyle olunca buraya giresim kaçıyor. Öyle içimi dökeyim dedim
Aynı yorumu annemde yaptı baya gülüştük göbek açık gezmiyoruz ya Amaaan diyeKesinlikle ben hiç krem kullanmadım çatlamadım ikinciye hamileliğim gene şükür yok yapısal cidden bazen deli gibi krem sürsen bile çatlayacaksa çatlıyor aman ne oluyor sanki çatlak olsa olmasa göbek ortada gezmiyoruz ki
Evet vardı birazRüzgar var mıydı canım
36 . Haftadan selam kızlar şükür bu haftalri gördükyoğun geçen bir temizlik haftasından sonra bugün ilk kez yatış modunda takilicam inşallah dün camlar halılar hepsi bitti şükür artık bebeğimi bekleyebiliriz ufaktan da bı heyecan sarmadı değil yarında kontrol var bu hafta o kadar yoruldum ki kesin dogururum diyordum ama vakti saati var herşeyin herkese güzel hayırlı doğumlar diliyorum
Evet vardı biraz
Evet geçti neyseki ya bir an korktum böyle artıcak kızarıcak diye ama kuruluk var çok az sadeceGeçti mi canım
Annemin çok çatlağı var ama benim o kadar değil şimdilikBen haritaya döndüm, beyaz tenliyim kırmızı kırmızı öyle bir çatladım ki anlatamamanneme gösterdim "anneliğin nişanı onlar" dedi annemde çatlamış, genetik oluyor diyorlar hep
Ben de karnımın altına koyunca rahat edemiyorum ama sırtımda olması çok rahatlatıyoBu arada dün gece yatarken karnımın altına ve sırtımın altına yastık koymayı akıl ettim. Bacak aramda zaten hep vardı. Uzun zaman sonra ilk kez bu kadar rahat uyudum sağa dönmeme gerek kalmamış neredeyse. Kesinlikle tavsiye ederim omurgayı desteklediği için herhalde, çok rahat ettim
Biz kadınlar neden hep temizlik düşünüyoruz ki hiç anlamıyorum ya bazen tek deli ben miyim diyorum ama benim gibi çılgınlar da var işte1
ayyy şaka gibi cidden çok az kaldı 35. Haftamdayim bende 37 de sezeryan olacağım 28 Eylül de. Bu çarşamba perşembe de abla gelecek büyük temizlik halledeceğiz. Bu hafta temizlikte geçse son hafta kalıyor
Canım ne güzel doktorun varmis, ye gitsin falan demisBenimde dün 35+1 de kontrolüm vardı. Bebiş 37+5 uyumlu çıktı, 49 cm 3120 gr olmuş. 2,5 hafta önden gidiyor
Doktorum hep önden gitmesi iyi iyi derken dün artık biraz yavaşlasa iyi olur dedi
Az yersem az mı kilo alır , biraz az mı yiyeyim dedim. Bu genetik dedi, sen ye gitsin dedi
2 hafta sonra 37+1 de kontrole gideceğim. 38. Haftada da çatı muayenesi, bebeğin kilosuna göre normal mi sezeryan mı karar veririz dedi.
67 ile hamile kaldım. 83 oldum şu andaCanım ne güzel doktorun varmis, ye gitsin falan demisbenim de seninki gibi önden gidiyor bebis. Artık yemelerimi azalttım doktordan korktuğum için
Hemen hemen benzer sayılırız canım kilo olarak da. Ben de bugün 35. Haftaya girdim67 ile hamile kaldım. 83 oldum şu anda
Her hafta bu hafta kesin laf söyler diye korkuyorumBugüne kadar bir şey demedi. ben az mı yemeliyim diye sormak zorunda kalınca da bebeğin kilosu genetik, ye gitsin dedi Ben de şaşırdım ama rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?