- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #28.021
Sağol canım öyle yapayım bariSaç boyadiktan sonra kan değerleri değişiyor diye biliyorum canım. Doğuma kadar boyatma bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım öyle yapayım bariSaç boyadiktan sonra kan değerleri değişiyor diye biliyorum canım. Doğuma kadar boyatma bence.
Televizyonda bir doktordan dinlemiştim, saç boyamadan önce ve boyadiktan sonra kan tahlili yaptırın, değerlerin olumsuz anlamda değiştirini görürsünüz diyordu. O videoyu bulamadım ama şöyle bir video var;
Tabi:)Chucky10 canım sana bir sorum olacak cevaplarsan sevinirim Acibademde olmuştu senin doğumunda hastahanenin doğumun içinde bir ikramı oluyor süsleme veya ağırlama için bilgin var mı
Yaaa bende boya yapacaktim korkudan yapamadim dogumdan sonraya kaldi 3 renk oldu benimde saclarim kizildi siyah kizil beyaz olduNe gibi değerler değişiyor?
Kim.paylasmiski ben oyle bisey gormedimKızlar yetkili cevapladı tespit edilenler kalıcı olarak banlanıp hesapları silinecekmiş . Yani diğer siteleri paylaşmak yasakmış
Ya canım ölçüsünü söylemedi çünkü biraz geç kaldım nst de bebek uyudu 10 dakika sonra bir daha durdum 15 dakika randevum 11:30 du acele baktık gibi bir şey oldu. Haftaya bir daha gideceğim artık her hafta gel dedi o zaman sorarımCanım rahim ağzın kaç çıktı ya benim hala 40mm lerdeydi 34 de bir de varis çorabını sordun mu sende? Güzel haberlerin için de kocaman maşallah diyorum
ya bu çok güzel olmuş güzel günlerde kullan inşallah nerede yaptırdınHastanede birşey yapmayacağım ben. Eve gelenlere ikram içinde sadece çikolata yaptırdım. Evin kapısına süs yaparım belki, üşenmezsem eğer
Çok sağol canım. Kardeşim yaptırmış, instegramda çikolata madeni diye bir sayfaya.ya bu çok güzel olmuş güzel günlerde kullan inşallah nerede yaptırdın
Kızlar özelden Instagram paylaşabilirsiniz. Grupta paylaşmak yasak (güncelleme )Kızlar yetkili cevapladı tespit edilenler kalıcı olarak banlanıp hesapları silinecekmiş . Yani diğer siteleri paylaşmak yasakmış
Ben yetkiliye sordum canımKim.paylasmiski ben oyle bisey gormedim
İkili test bende yaptırmıştım normal değerler çıktı. Ama kromozal hastalıklarda belirten olabiliyormuş. Ama başka bir bulgu yoktu burun kemiği 5. Parmak kısalığı kalpte parlaklık gibiNe gibi canim genetik test yaptirdim temiz cikmisti kuzu
İkili ve üçlü mü yoksa fetal mi yaptırmıştınNe gibi canim genetik test yaptirdim temiz cikmisti kuzu
Yok daha neler yaa tövbeee öyle olsa doktorlar da bunu söyler dimi cahil insan dolu ortalık okumamak en güzeli o yorumlarıKızlar ya burda birbirimize moral oluyoruz burayı çok seviyorum. Ama bi yandan da bazen tedirgin edici şeyler okuyorum. 34 haftada bebeğim hala makat diye kadınlar kulübünde geziniyordum. En son kaç haftaya kadar dönmüş bebekler falan diye. Biri yazmış ki makat bebekler sağlıklı olmayabilirmiş. Zaten sağlıklı ve aklı başında olsaymış baş aşağı dönmesi gerektiğini bilir ve dönermiş. Sağlık problemi yaşayabilirmiş vs. Sinirlendim yani. Bazen öyle olunca buraya giresim kaçıyor. Öyle içimi dökeyim dedim
Olabilir canım sağlıcakla doğsun hele normal doğum da düşünüyorsan boşver aşırı kilo olunca hemen bahaneyle sezeryana döndürmek istiyorlarYa benim 3 haftadır böyle hep 1 hafta geriden geliyor farklı doktora da gittim orda da öyleydi. Diğer yerleri önde olduğu için kilo olarak hesaplamada iyi sanırım
İşte neyi okuyacağını bilemiyorsun ne denk gelirseYok daha neler yaa tövbeee öyle olsa doktorlar da bunu söyler dimi cahil insan dolu ortalık okumamak en güzeli o yorumları