• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Benimde Atlasımın kapı süsü geldi 🥰
IMG_8053.jpeg

Yine aklına takılırsa git ama ben de bugün doktoruma sordum sanki eskiye nazaran az diye. Gerçi bir kaç gündür ben hareketli ve stresliydim ama doktor yeri daraldığı için eskisi gibi olmayabilir dedi. Anormal bir durum var mı bak yine hissediyorsan az az sıkıntı değim dedi. Benim daha 33+2 yani.
Çok teşekkür ederim akşama kadar dinlenme modunda olacağım bakalım hareketleri nasıl olacak 🙏🏻

Allah yardımcın olsun 2 haftadır aynılarını çekiyorum nst de düzenli sancım bile var ama alttan muayene etmedi doktorum ben de her cumartesi gidiyorum bakalım bu hafta neler olucak
Benimde nstde sancılarım çıkıyor. Hatta 3 hafta önce erken doğum olur diye ilaç tedavisine başladım. Doktorum yatış verdi, ciğer geliştirici verildi. Şuan 36+1deyim. Sancılar devam ediyor. Bugün kontrolum vardı. Doktor ilacı bıraktırdı artk kendi akışına göre bebişi beklicez.2 hafta daha dayanır inşallah. Kilosu da 2900 olmuş tosbiğimin🥹

Ahaha ilk isim hastane odasını tatlilarla donatmak sonra lahmacunla başlayıp herşeyi yicem hamilelikte alamadığım kiloları lohusalıkta alıcam 😂😂😂
Benim ilk yiyeceğim şey fast food olacak eşime de söyledim hastane yakininda araştır şimdiden en iyisi nerdeymis diye 😂 bide çikolatalı tatlı canım istiyor sufle falan olablr ona da bak dedim😁

Bişey sorucam benim doğuma 10gun Kaldı acaba süt olsun diye şimdiden bestlak damla alsam mı acaba riske atmayip anne çayı gaz için mi acaba
Ay hiç bilmiyorum ki emziren anneler için diyor ama bi zararı olur mu bilmem. Hem süt bol olsun diye, hem gaz olmasın diye, hem de sütte daha fazla vitamin olsun diye 🌸

Benimde nstde sancılarım çıkıyor. Hatta 3 hafta önce erken doğum olur diye ilaç tedavisine başladım. Doktorum yatış verdi, ciğer geliştirici verildi. Şuan 36+1deyim. Sancılar devam ediyor. Bugün kontrolum vardı. Doktor ilacı bıraktırdı artk kendi akışına göre bebişi beklicez.2 hafta daha dayanır inşallah. Kilosu da 2900 olmuş tosbiğimin🥹
Gayet iyi annesi baya bizleri haftalardır hazırlıyorlar

Çatı ağrısı yaşayan var mı dün çok yürüdüm bugün adım atamıyorum böyle vajina bölgesinin bütün kemikleri ağrıyor sanki kopcak gibi ay dogurmam inşallah 😟 şimdi de dışarıdayım yürüyemedim bi cafeye oturdum kalkamadım 🙁
Doktoruma sordum normal dedi spor yapmışsın da her yerin et kesmiş gibi ağrılar hissedersin artık dedi baskı iyice artıyormuş artık

Günaydın kızlar, benim açlık şekerim dikkat edince duzeliyordu ama bir kaç gündür 100 un altina inmiyor nerdeyse ya üstelik ya meyve yemisimdr ya da pirinçli bseyler,önceden bunlar bu kadar etkilemiyordu.Hamilelign ilerleyen haftalarında olur mu bu yani daha da bozuluyor sanki.Bugun pirinç de yemiycem bakalım ne olacak 😕
Kandan mi olcuyorsun canim sen bende makinasini aldim

Back