2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Normal gebelikte duymuyoruz kullananı demişsiniz, o yüzden belirttim. Benimki normal. Kanama da yok. Bu şekilde doktor verdiği için kullanan çok arkadaşım oldu. Evet 3 ay boyunca dedi doktor

Normal gebelikte duymuyoruz kullananı demişsiniz, o yüzden belirttim. Benimki normal. Kanama da yok. Bu şekilde doktor verdiği için kullanan çok arkadaşım oldu. Evet 3 ay boyunca dedi doktor
Tup bebekte her halukarda kullaniliyor demek istedim... benim cok yok.. iddiamda yok :) dr degilim.sonucta gordugumu paylasiyorum..

Kızlar birşey sormak istiyorum. Ben geçen ay diyete başlamıştım, şeker ve hamur işini (ekmek dokunduğu için zaten yiyemiyorum) tamamen bırakmıştım. Bu ay hamile olduğumu öğrendim. Bu şekilde devam etsem sizce sorun olurmu, hamilelikte diyet yapmamak gerekiyor diye biliyorum ama kestiğim şeyler zaten zararlı şeyler. Zayıflarken toksinler kana geçer diye okudum kafam biraz karıştı.

Tabii ki devam et şekeri kesmek lazım hamilelikte. Meyveden al şekeri. Karbonhidratı da makarna pirinç bulgur yulaf patatesten falan alabilirsin

Kızlar bugün idrar ve kan testi verdim. Kalp atışını duymuştuk geçen hafta. Kanda lökosit pozitif çıktı değeri de 10 çıktı. Sanırım idrar yolu enfeksiyonum var. Dünden beri de genitalin alt kısmında ağrı var. Başta regl ağrısı gibi düşünmüştm ara ara oluyordu. Farklı bir ağrı sanırm ama bu rahimde değil çünkü. İlk defa idrar yolu enfeksiyonu oluyorum. Bu durumda ne yapılıyor

Benimde bu şekilde çıkmıştı acile gittiğimde ama oradaki doktor bana hiç bir şey demedi? Bende de enfeksiyon var mı?

Eklentiler

• IMG_1004.jpeg
    55 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar güzel
bende aynısı yeni yaşadım tek kullanımlık tuz gibi bir ilaç verdi hamileler kullanabiliyormuş

Çok teşekkür ederim tavsiyen için. Kilo problemim var maalesef. O yüzden çok tedirgin oluyorum. Aç kalmamaya çalışıyorum. Et, süt, sebze, meyve yiyorum. Umarım fazla kilo almadan yaparım doğumumu.

Çok teşekkür ederim tavsiyen için. Kilo problemim var maalesef. O yüzden çok tedirgin oluyorum. Aç kalmamaya çalışıyorum. Et, süt, sebze, meyve yiyorum. Umarım fazla kilo almadan yaparım doğumumu.
Kilo problemin varsa bütçen de el veriyorsa gebelik diyetisyenleri var hem kilo verdirip hem de bebeğim kilo alacağı şekilde günlük listeleri güzel oluyor sonuna kadar sağlıkla kucağımiza aldirsin kavuştursun rabbim bebelerimizi

Hayırlı kandiller arkadaşlar hepimizin dualarının kabul olması dileği ile bende çatlatma iğnesi oldum bugün ilk ilişkim vardı 1.5 sene oldu banada dua eder misiniz bu ay tutsun inşallah Allahım ne olur yalvarırım bu beraaat gecesi huyu suyu yüzü hürmetine bu ay bende hamile kalayım bebeyim tutsun tedavim işe yaradın amin

Kilo vermenin bir zararı olmaz değilmi?
Amac diyet yapmak olmamali. Saglikli beslenmek olmali. Saglikli beslenmek ve yeterli su tuketmek. Genel olarak normalde alinan kalori miktarindan ilk 3 ay 100-200, sonraki 3 ay 300-400, sonraki 3 ay da 500-600 kadar fazla alinmasi gerekirmis. Ama mide bulantisindan ilk aylarda zayiflayan cok olurmus. Gunun sonunca kilo almak ya da vermek degil, saglikli kalmak muhimmis. Sevgiler

Arkadaşlar ben bu akşam pasiflora meyvesi var ya diğer adı carkifelek 1 adet ondan yedim ama aklıma gelmedi zararlı olup olmayacağı, sonra İnternete baktım moralim çok bozuldu ya bebeğime bisey olursa DİE 2 saattir içim içimi yiyor dalgınlığıma geldi salak kafam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…