2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Neyki o meyve hic duymadim canim ben 1 kereden olmaz bisey uzme kendini zarari varsa daha yemezsin ogrenmissin herkesin yasakli yedigi seyler var
Cevizden biraz büyük içini yiyorsun kaşıkla canım, yedikten sonra baktım hamilelerin asla yememesi gereken meyvelerde ismi yaziyordu bende korktum Bu gece rüyamda olayın etkisiyle elma filan gördüm zararlı yerleri varmış elmanın içinde oraları yemememiz gerekiyormuş bilinç altım online

Gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğine bakmak için doktor takip isteyebiliyor. Ben beta 33 ile öğrenmiştim kadın doğum doktoru şu an çok küçük önce beta hcg takibi yapmamız gerekiyor 4 gün sonra tekrar kan ver demişti. 4 gün sonra Beta yükseldi ancak biraz daha yükselmesini beklerdim 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. 3000 olduktan sonra ultrasonda bakıldı. Siz görmemiş olabilirsiniz ancak bu şekilde takip isteyen doktorlar oluyor.

Ben geçen kontrolümüzde doktora sordum maydanoz kuzu kulağı tere gibi sebzelerin yenmesi sakıncalıymış doğru mu diye oturup bir bağ yemedikten sonra bir şey olmaz saçmalamasınlar internettekiler de demişti 1 kilo yemediysen sıkıntı olmaz için rahat olsun

Benim doktorumda aynı bu şekilde takip istedi

Kızlar kalp atışını duyduktan sonra cinsiyet öğrenmek için sadece gitsek sizce çok mu alır arada ki süreç siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
Ben kalp atışını duydum 1 ay sonra gel dedi doktor. Sağlık ocağı kayitimi yaptırırken ebe sordu ikili, üçlü tarama testini bebeği aldirmiycaksan yaptırma sürecinde farklı bir sıkıntı görmedikçe sürekli gitme dedi son aylar daha elzem ozaman sürekli git dedi. Doktorun belli olsun değiştirme dedi ben açıkçası kendi adıma ztn vitamin fln sağlık ocağım yazacağı için bayram sonrası gitmeyi düşünüyorum cinsiyette belli olur ztn ozamana Allah'tan bir şey olmaz ise tabi düşüncem bu

Doktorum sakatat ve çiğ et ürünleri yasak dedi, tavuk, yumurta bunlarda çok pişmiş olsun dedi bir sor istersen doktoruna canım
Sakatat a vitamini çok oldugu icin yasaklaniyor ama sonucta her gun yemiyoruzki canimiz cok isterse eger, ki aserince yememek de tehlikeli. Kokoreci bir kerelige mahsus yedim valla

Bizde de de durum aynı ilk gebeliklerde sorun olmuyormuş kan karışımı olmadığı için kanama olmadığı sürece . Ama ikinci gebeliklerde iğneyi vurdurmazsaniz sonrasında sorun olabiliyormuş siz negatif bebek pozitifse vücut onu kabul etmekte zorlanıyormuş tedavi tamamen değişiyormuş . Oyuzden aslında oldukça önemli bir konu buna bakmak için de indirect coobs testi yapılıyor benim ilk kaybım sonrası ikinciye hamile kaldığımda testi yaptırdım neyseki negatif çıktı. Çünkü ilk kaybım sonrası iğneyi geç oldum ilk 72 saat içinde doğumdan sonra yapılmalı dediler çok şükür ki öyle bi sorunla karşılaşmadık

Bende sizin dediğiniz gibi bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum
bu arada ilk üç aydan önce vitamin d vitamini gibi alıcak mısınız

Bende sizin dediğiniz gibi bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum
bu arada ilk üç aydan önce vitamin d vitamini gibi alıcak mısınız
Folik asit aldım sadece o bitince multivatimin ve demire basliycam ama benim gebelik öncesi değerlerim iyi olduğu için şuan d vitamini fln başlamadım. Depolarima çok dikkat ederdim çünkü düzenli kan verme fln bu rutinlerimin olması avantaj oldu

Benim doktorumda aynı bu şekilde takip istedi

Kızlar kalp atışını duyduktan sonra cinsiyet öğrenmek için sadece gitsek sizce çok mu alır arada ki süreç siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
Benim yaşadığım ülkede sadece 3 kez ultrasona giriyorsun diye biliyorum. Her ay muayene bile yok. Gebelik için giriş yaptırdım ilk randevuyu 6 marta verdiler düşün.

Kızlar İzmir'de şerife dikayak a giden var mı ona gitmeyi düşünüyorum ama doğum ücreti falan ne kadar bilen var mı Ekim gibi olcak galiba doğumum

Benim yaşadığım ülkede sadece 3 kez ultrasona giriyorsun diye biliyorum. Her ay muayene bile yok. Gebelik için giriş yaptırdım ilk randevuyu 6 marta verdiler düşün.
Bir sıkıntı olmadığı sürece çoğu yakınım doktorun çağırdığı vakitte değil istediği vakitte gidiyor ultrasonunda sürekli gidilmesi zararlı diye biliyorum ne güzel bizimkiler sık çağırıyor ama kendi tercihim ben kendi istediğim zamanda gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…