2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
1 kereden bi sey olmaz, bebegi oldurur demiyor kasilmaya neden olabilir diyor korkmayin, cok yememissinizdir zaten. Yaptiginiz stres daha kotu. Iyi dusunun iyi olsun

Benim de aynı canım progestana devam ediyorum. Hiç progesteron baktırdınız mı?

Canım şeker ve hamurişi zaten bebeğe de sana da faydalı değil. Doktor bana 4 gün bakliyat 3 gün et balık ye dedi. Tavuk organik değilse asla tüketme dedi. Pilav yok bulgur serbest. Bol bol su. Bence devam et sakın bırakma

Diyetisyen desteği almak çok mantıklı. Hemen araştıracağım. Çok teşekkür ederim canım

Evet tavuk zararlı gerçekten. Bende mümkün mertebe yememeye çalışıyorum. Pilav neden yok dedi, kilo alma diyemi yoksa gebelikte ayrıca bir zararı mı var?

Teşekkür ederim canım. Ilk gebeliğimde kiloya hiç dikkat etmedim, ne bulduysam yedim, yıllardır yapıştı kaldı o kilolar. Şimdi de bir o kadar alıp iyice ölçüyü kaçırmak istemiyorum. Diyetisyen desteği almak çok mantıklı geldi o yüzden.

Evet tavuk zararlı gerçekten. Bende mümkün mertebe yememeye çalışıyorum. Pilav neden yok dedi, kilo alma diyemi yoksa gebelikte ayrıca bir zararı mı var?
Besleyici yönden gereksiz karbonhidrat olarak gördü sanırım. Ekmek yiyeceksen de organik olsun dedi. Bu şekilde beslenince doğumda direkt aldığımız kilolar gidiyor çünkü sağlıklı gelen kolaylıkla gidiyor.
Suyun önemini anlatmak için yemek yemesen de önemli değil ilk üç ay ama su kesinlikle içmelisin dedi dikkat edelim elimizden geldiğince

Bende az önce ilk muayenemi oldum 6+1 geç gittim bilerek
Aaaa hadsize bak! Çok üzüldüm senin adına böyle kişilerle diyalog kurmak zorunda olduğun için.

Ama doğru söylemiş üzgünüm tekrar beta bakmak kimin adeti nerden çıktı neden durduk yere dış gebelik mi diye 2 hafta da bir beta bakıldın ki gebeyseniz bir kez bakıldığında gebesinizdir beta artış değeri çok da önemli değil dr kontrolünde usg bakılırken dış gebelikse evet görüp söylüyor zaten kese için hani 5 haftada gidiliyorya o yüzden 2. Kez kan verip betaya bakıldığını bende hiç görmedim hemşireyi bu arada bunlar halk arasında yayılmış garip şeyler neden 2 güne bir kan veresinizki

Hangi uygulama bu

Hayır hiç bakmadılar canım onunla mı ilgiliymiş size ne dediler peki bu durum normalmiymiş?
Bana da doktor baktırmadı açıkçası ama ben çok taktığım için kendim özelde yaptırdım akıntı tuhaf olunca.. değer 11 çıktı yani risk. Doktora da söyledim düşük çıktı diye kullanmaya devam et dedi. Günde bir kere akşamları devam ediyorum. Sana baktır ya da baktırma diyemem canım içinden geldiği gibi yap ama risk var mı yok mu gösteriyor.

"Dis gebelik mi" diye 2 haftada bir beta baktirmadim. Beta 5ten yuksek ciktiginda duzenli artis var mi diye doktorum 2 gun sonra yeniden betaya bakilmasini istedi. Doktora ilk gidisim 5 haftaliktan onceydi. Hamile kalma surecim hakkinda bilgi sahibi degilsiniz. Benimle beni azarlar gibi konusma hakkiniz yok. Yorum yaparken sınırları koruyalim. Bir konuda illa gorus bildirecekseniz bunun daha nezaket kurallari icinde olan varyasyonlari mevcut. Iletisim probleminizi cozene dek bana yorum yapmamaniz ricadir.

Neyki o meyve hic duymadim canim ben 1 kereden olmaz bisey uzme kendini zarari varsa daha yemezsin ogrenmissin herkesin yasakli yedigi seyler var

Bana tek kullanımlık suya karıştırılan bı toz verdi gece yatarken içiyorsun sonra geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…