- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.621
Kan sulandirici ve progestan deger kacin altinda olursa veriliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan degeri kacin altinda çıkarsa veriyor doktorHeh işte ben de onu diyorum progestan kullanıyorum kanama olamazki zaten bastırıyor sürekli
Demi gitmeyeyim bisey olsa vicdan yaparim ilkinde cok yaptim zaten trioit hastaligim var degerlerimi tup bebekle hamile kaldigimda baktirmadim kendimi cok kotu hissedince test yaptirdim tsh 35 cikti ve gelisimi durmustu bebek cok kizdim kendime sen ustune dusmedin diyeBen olsaydım gitmezdim, kimse bebeğimden değerli değil
Evet doktor bana oyle dedi senin degerlerinde sorun gormedim dedi ama hamileligimde bakmadi degerimi normal tup bebek icin kontrole geldigimde bakti anlamadim bendeKan sulandirici ve progestan deger kacin altinda olursa veriliyor
Ben kendim yapıyorum valla . Zaten hiç can acıtmıyorKan uyuşmazlığı var eşimle kanaman olursa iğne burdur dedi şuana kadar olmadı çok şükür ama korkuyorum ya acilde vuruyorlar mı bu iğneyi yoksa kadın doğumdan randevu alıp mı vurdurmak gerekiyor kanama olunca
O nedemek ne ignesi vurdurman lazimKan uyuşmazlığı var eşimle kanaman olursa iğne burdur dedi şuana kadar olmadı çok şükür ama korkuyorum ya acilde vuruyorlar mı bu iğneyi yoksa kadın doğumdan randevu alıp mı vurdurmak gerekiyor kanama olunca
Evet okumuştum sizi inşallah duyulur bizim deBenim de 7+5 e kadar duyulmadı canım normalde kesem haftamla uyumlu gidiyordu ama geç döllenme olmuş 10 gün ileri aldılar son adet tarihimi. İçini ferah tut 8. Haftaya kadar bekle. Ben kürtajdan döndüm bu şekilde son anda duyuldu.
Yani siz daha iyi bilirsiniz ama ben olsam gitmezdim, hem geçerli bir sebebiniz var ve onlar da anlayışla karşılayacaklardır.Demi gitmeyeyim bisey olsa vicdan yaparim ilkinde cok yaptim zaten trioit hastaligim var degerlerimi tup bebekle hamile kaldigimda baktirmadim kendimi cok kotu hissedince test yaptirdim tsh 35 cikti ve gelisimi durmustu bebek cok kizdim kendime sen ustune dusmedin diye
Evet canim aklin yolu bir haklisiniz gitmeyeyim cok sevdigim biri takisini gonderirim anlar beni durumunu evlat sahibide zor oldum korkuyorum cokYani siz daha iyi bilirsiniz ama ben olsam gitmezdim, hem geçerli bir sebebiniz var ve onlar da anlayışla karşılayacaklardır.
Bana da bi sey vermedi ya sormaya da korkuyorum nerden duyuyosun bunlari der kizar diyeEvet oda var bende surekli kendime bakiyorum herkesde neredeyse kanama oldu bana da hicbisey vermedi doktorum prostoregeron kan sulandirici kullansam daha mi iyidir
Canim burqdakilerin cogunda var ben sordum istersen veriyim dedi korkuyorsan dedi senin degerlerinde sorun yok dedi ilk tup bebek kaybimda herseyi kullandim olmadi gelisimi durdu Allah can verecekse veriyor ama biz yinede cok korkuyoruz herseye dikkat ediyoruz neyapalimBana da bi sey vermedi ya sormaya da korkuyorum nerden duyuyosun bunlari der kizar diye
Tam olarak aynı benimdeMerhabalar, ben de aranıza yeni katıldım. Sat 29 Aralık, tüp bebek. Bugün 7+3 gebelik haftasındayım ve beklenen doğum tarihi 4 Ekim
Benim kanamam olmadı hiç, gebeliğim de normal. Sadece ağrı oluyor ara ara diye verdi doktorum.Yani tedavide kanama olsun olmasin veriliyorda..normal dogal gebelikte hic duymuyoruz kullanani..kanama olursa bazi drlar veriyor. O kadarini tabi bilemicem.
Ama isim vermim benim bi drum vardi..kanama olan embriyo sagliksiz dusecektir derdi vermezdi..ne kadar dogru bilmem..
Ama drlarimiza guvenmemiz lazim. Yoksa stres bebege daha cok etki eder.
Bana sadece ağrım oluyor diye verdi, bir değerin düşük olmasına gerek yok yaniProgestan degeri kacin altinda çıkarsa veriyor doktor
Benim geçen seferde 8+6 da kalbi durmuştu o hafta aşırı derecede kalça ağrısı oldu yatamiyordum ağrıdan. 11. Haftada doktora gittiğimde öğrendik. Kanamam falan hiç olmadı sonra kürtaj oldum .Insallah ya. Surekli aklima kotu kotu seyler geliyor biri kalbi durdu ama kanamam olmadi yazmisti simdi de ona panik yaptim
Yaa ne güzel inşAllah hepimiz de hayırlısıyla sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize…Tam olarak aynı benimde
Her doktorun bakis acisi farkli canim.Benim kanamam olmadı hiç, gebeliğim de normal. Sadece ağrı oluyor ara ara diye verdi doktorum.
Hiç riske girme o zaman. Evlenenler sensizde yaparlar düğünleriniBirde hafif kahverengi kan geldi bugun tirstim acikcasi bisey olsa dugun dernek gezdim derim kendime