- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.601
Evet ilk 3 ay cok riskli dedi herkes beynime kazildi cok dikkat et dediler yasimda var benim 37 yim evliligimizin 7 senesinde geldi kendiliginden cok ugrastik olmadi ondan simdide yememe icmeme hareketlerime cok dikkat ediyorumYaa canım benim sen de çok fedakarlık yapmışsın gerçekten inşallah bir şey olmaz olumlu düşünelim ben de öyle düşünmeye çalışacağım bebekler hareketlense biraz rahatlayacağız en azından hareket ettiklerinde
Aynen bencede herşeyi abartmadan yemek lazım canımız ne isterse yerim ben hiç sakınmam yaniDondurulmus kokorec satiliyor bildigimiz bir yerde ama almamistim keske alsaymisim. Valla dun dayanamadim ekmek arasi kokorec yedim bir kereden bisey olmaz dedi esim ondan cesaret aldimonemli olan abartmamak
Gece 1 tane 200 mg vajinal yoldan verdi. Şu an çalışmıyorum zaten hep evdeyim Allah korusun kötü şeyler aklıma getirmemeye çalışıyorum ama istemsiz bir evham yapıyorumBenim daha erken oldu .. arada da oluyor geçiyor.. doktorum çok önemsemedi kesen düzgün dedi. Progestanı günde ne kadar kullanıyorsun? 3*2 ye kadar kullanılabiliyor. Bir de istirahat çok önemli . Çalışıyorsan rapor al, bol bol uzan
Kan sulandırıcı bana da vermedi progestan da kola gibi akıntı olunca verdi. Bence hiç birinin olmaması daha iyi panik durumu da olmuyor. Allah bol sağlık versin canım benimEvet oda var bende surekli kendime bakiyorum herkesde neredeyse kanama oldu bana da hicbisey vermedi doktorum prostoregeron kan sulandirici kullansam daha mi iyidir
Canim o oyle olmuyor.. kanama olursa ne igne ilac durdurmuyor onu.Heh işte ben de onu diyorum progestan kullanıyorum kanama olamazki zaten bastırıyor sürekli
Anladımm çok teşekkür ederim yani progestan durdurmuyor kanamayıCanim o oyle olmuyor.. kanama olursa ne igne ilac durdurmuyor onu.
Evham yapmayin. Benimde 1 kimyasal 2 de 8 ve 9. Haftalarda (ikiz)kaybim var.hepsi tup bebekti..sonrasinda cok.sukur dogal yolla kizim oldu 5 yasinda..kardes istedik .olmayinca tekrar tup bebekle hamileyim su an.. Allah buyuktur tedbir alip sakin kalin. Umarim saglikla kucagimiza aliriz
Progestan kanamayı engellemiyor sadece bebeğin tutunması için gereken hormon miktarını arttırıyor Allah'a emanet edinBir de progestan kullanırken bebeğe bişey olsa nasıl anlayacağız kanamayı engelliyor sonuçta
Bana vermedi doktor neden acaba herkes kullaniyorProgestan kanamayı engellemiyor sadece bebeğin tutunması için gereken hormon miktarını arttırıyor Allah'a emanet edin
Anladımm çok teşekkür ederim yani progestan durdurmuyor kanama
Progestan kanamayi durdurmuyor . Sadece geciktiriyor . 19 haftalık kaybım var ciddi süreç progrstan kullandım .3 hafta müthiş kanamam oldu adetten farksiz sonrası malum.Anladımm çok teşekkür ederim yani progestan durdurmuyor kanamayı
Sizde bi sorun görmemiştir . Herkes kullanmıyor bende Suan kullanmıyorum ilk hamileliğimde kullanmıştım . Doktorların tercihi biraz da canınızı sıkmayın . Hepsinin yolu farklı bende doktorumu değiştirdim onunla da alakalı olabilirBana vermedi doktor neden acaba herkes kullaniyor
Bana da ilk hamileliğimde canımın çektiği şeyler şifadır dediler, doktorum da dahil.. her istediğimi yedim, bir sorun da olmadı. Ciğer, kokoreç, hamburger, cips, bitter çikolata..Dondurulmus kokorec satiliyor bildigimiz bir yerde ama almamistim keske alsaymisim. Valla dun dayanamadim ekmek arasi kokorec yedim bir kereden bisey olmaz dedi esim ondan cesaret aldimonemli olan abartmamak
Yani tedavide kanama olsun olmasin veriliyorda..normal dogal gebelikte hic duymuyoruz kullanani..kanama olursa bazi drlar veriyor. O kadarini tabi bilemicem.Anladımm çok teşekkür ederim yani progestan durdurmuyor kanamayı
Normalde gidilir ama şuan her yerde salgın var ve gerçekten çok ağır geçiyor. Bu yüzden gitmesen daha iyi olur sanki.Kizlar size bisey soracagim yarin dugun var kalabalik olacak yas geregi riskli bir hamilelik yasiyorum ve 7 yil sonunda olan ilkgebelik uzak baya istanbul tarafinda cekmecede oturuyorum ben cok sevdigim biri korkuda cok neyapsam hamile kaldigimdan beri dinleniyorum yatiyorum ilk 3 ay ciksin diye oyle gezme tozma islerini biraktim zor oldugu icin Allah katinda dogal yolla geldi size soruyum dedim ?
Cok ilgili alakali ilk hamileligimde hepsini kullandim gelisimi durdu bebegin tup bebekti acikcasi o kan sulandirici fitil hap ne varsa verdi doktor ,bu doktorumun ilgisi cok hosuma gidiyor yaklasimi ,sordum hocam herkes kan sulandirici.kullaniyor bana vermediniz sizde oyle sorun gormedim dedi icini rahatlatacaksa veriyim dedi bende gerekli gorurseninz verirsiniz dedim hocamSizde bi sorun görmemiştir . Herkes kullanmıyor bende Suan kullanmıyorum ilk hamileliğimde kullanmıştım . Doktorların tercihi biraz da canınızı sıkmayın . Hepsinin yolu farklı bende doktorumu değiştirdim onunla da alakalı olabilir
Birde hafif kahverengi kan geldi bugun tirstim acikcasi bisey olsa dugun dernek gezdim derim kendimeNormalde gidilir ama şuan her yerde salgın var ve gerçekten çok ağır geçiyor. Bu yüzden gitmesen daha iyi olur sanki.
Ben olsaydım gitmezdim, kimse bebeğimden değerli değilBirde hafif kahverengi kan geldi bugun tirstim acikcasi bisey olsa dugun dernek gezdim derim kendime
Hay ağzınız bal yesin yaaaBana da ilk hamileliğimde canımın çektiği şeyler şifadır dediler, doktorum da dahil.. her istediğimi yedim, bir sorun da olmadı. Ciğer, kokoreç, hamburger, cips, bitter çikolata..
Oh beee işte buAynen bencede herşeyi abartmadan yemek lazım canımız ne isterse yerim ben hiç sakınmam yani