- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.581
Bir de progestan kullanırken bebeğe bişey olsa nasıl anlayacağız kanamayı engelliyor sonuçta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de gecen gun olmustu sol kasigimda bebek rahme baski yapiyor dendi canim korkma dediler akinti gibi bendede oldu bugu korkttum herkes bu haftalarda yasiyor herhalde okuduklarimdan neyapmak lazimBenim sol kasığımda sürekli bıçak saplanma hissi var 10 dakikada bir oluyor neredeyse dün akşamda beyaz akıntı içinde çizgi gibi bir leke geldi böyle bir durum yaşayan var mı 8+2 yim progestan kullanıyorum
Ben 8+2 ve koku hassasiyetim hic yok bulantim da asiri degil normal midir bu durumBen de bugun sucuklu tost yedim ama.sanki biraz dokundu.
Kizima hamileligimde 5 ay midem bulanmisti mutfak kapisindan gecemezdim... yine oyle oluyorum diye asiri korkuyorum . Su an 5+1 ne zaman baslamisti onu hatirlamiyorum 6 sene oldu
Tost beni bi korkuttu .
CEvremde hic bulanti yasamamis gebeliklere sahit oldum.Ben 8+2 ve koku hassasiyetim hic yok bulantim da asiri degil normal midir bu durum
Valla sürekli doktora gidiyorum artık doktorda bir şey yok demişti perşembe günü bundan önceki bebeğimi kaybettiğim için çok tedirgin oluyorum böyle bir durum yaşayınca sürekli yat dinlen de olmuyor mecburen çıkıyoruz dışarıya da çalışıyoruz hafta içi illaki Allah korusun hepsiniBende de gecen gun olmustu sol kasigimda bebek rahme baski yapiyor dendi canim korkma dediler akinti gibi bendede oldu bugu korkttum herkes bu haftalarda yasiyor herhalde okuduklarimdan neyapmak lazim
Yaa butun korkular bendede var surekli elim burada korkudan yemekte yiyemiyorum ne zormus evlat sahibi olmak gercekten bende de asiri bulanti yok sabahlari oluyor gogus hassasiyet oluyor asiri yogun ve asiri yorgunluk halsizlik var bendeBen 8+2 ve koku hassasiyetim hic yok bulantim da asiri degil normal midir bu durum
Benim de yok canım normal herkeste aynı olmuyormuş hatta aynı kişinin iki ayrı hamileliği de farklı olabiliyorBen 8+2 ve koku hassasiyetim hic yok bulantim da asiri degil normal midir bu durum
Ilk gebeligim her seyden asiri evham yapar oldumCEvremde hic bulanti yasamamis gebeliklere sahit oldum.
Ben ilkinde yasamistim..o nedenle korkuyorum..gercekten cok kotu gecirmistim
Allah kolaylık versin emeklerimizin karşılığını alırız inşallahYaa butun korkular bendede var surekli elim burada korkudan yemekte yiyemiyorum ne zormus evlat sahibi olmak gercekten bende de asiri bulanti yok sabahlari oluyor gogus hassasiyet oluyor asiri yogun ve asiri yorgunluk halsizlik var bende
Ben bu evhamli halimle 9 ay ne yapacagim bilmem her seyden bir sorun var diye korkuyorumBenim de yok canım normal herkeste aynı olmuyormuş hatta aynı kişinin iki ayrı hamileliği de farklı olabiliyor
Alışacağız diye düşünüyorum ben de aynı durumdayım doktor bile kızdı artık çok soru sorduğum içinBen bu evhamli halimle 9 ay ne yapacagim bilmem her seyden bir sorun var diye korkuyorum
Bende de aksamlari bulanti oluyor goguslerimde aci oluyor ara ara ve adet sancisi gibi hafif sancim var. Ve asiri uyku haliYaa butun korkular bendede var surekli elim burada korkudan yemekte yiyemiyorum ne zormus evlat sahibi olmak gercekten bende de asiri bulanti yok sabahlari oluyor gogus hassasiyet oluyor asiri yogun ve asiri yorgunluk halsizlik var bende
Bendr kaybettim tup bebekle cok kayip var cok kanamali kayip var gelisimi duran kayip var cook acili anne var benimde oyle 1 tup bebek kaybim var bu yavrum kendiliginden geldi 7 yil sonunda kalbini herseyini gordim ama aklim hep vucumdada tepkilerimde takip etmekten ,benim kendi isim esimde ayni korkulari yasadigi icin oda asiri titiz yemekleri disardan soyluyorum kadin geliyor ev isi yapmiyorum sosyal izalasyon yaptim 3 ay bisey olursa benden olmasin diye inanilmaz vicdanValla sürekli doktora gidiyorum artık doktorda bir şey yok demişti perşembe günü bundan önceki bebeğimi kaybettiğim için çok tedirgin oluyorum böyle bir durum yaşayınca sürekli yat dinlen de olmuyor mecburen çıkıyoruz dışarıya da çalışıyoruz hafta içi illaki Allah korusun hepsini
Hayırlı olsunn7+5 1,5 cm kızlar. Kalp atışını dinledik.
Insallah ya. Surekli aklima kotu kotu seyler geliyor biri kalbi durdu ama kanamam olmadi yazmisti simdi de ona panik yaptimAlışacağız diye düşünüyorum ben de aynı durumdayım doktor bile kızdı artık çok soru sorduğum için
Yaa canım benim sen de çok fedakarlık yapmışsın gerçekten inşallah bir şey olmaz olumlu düşünelim ben de öyle düşünmeye çalışacağım bebekler hareketlense biraz rahatlayacağız en azından hareket ettiklerindeBendr kaybettim tup bebekle cok kayip var cok kanamali kayip var gelisimi duran kayip var cook acili anne var benimde oyle 1 tup bebek kaybim var bu yavrum kendiliginden geldi 7 yil sonunda kalbini herseyini gordim ama aklim hep vucumdada tepkilerimde takip etmekten ,benim kendi isim esimde ayni korkulari yasadigi icin oda asiri titiz yemekleri disardan soyluyorum kadin geliyor ev isi yapmiyorum sosyal izalasyon yaptim 3 ay bisey olursa benden olmasin diye inanilmaz vicdan
Ilk 3 ayda kalp durmasi cok oluyormus gelisim bozuklugu olan bebeklerde bende burada okudim kalbim 100 anlatamamInsallah ya. Surekli aklima kotu kotu seyler geliyor biri kalbi durdu ama kanamam olmadi yazmisti simdi de ona panik yaptim
Heh işte ben de onu diyorum progestan kullanıyorum kanama olamazki zaten bastırıyor sürekliInsallah ya. Surekli aklima kotu kotu seyler geliyor biri kalbi durdu ama kanamam olmadi yazmisti simdi de ona panik yaptim