2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Yaa canım benim sen de çok fedakarlık yapmışsın gerçekten inşallah bir şey olmaz olumlu düşünelim ben de öyle düşünmeye çalışacağım bebekler hareketlense biraz rahatlayacağız en azından hareket ettiklerinde
Evet ilk 3 ay cok riskli dedi herkes beynime kazildi cok dikkat et dediler yasimda var benim 37 yim evliligimizin 7 senesinde geldi kendiliginden cok ugrastik olmadi ondan simdide yememe icmeme hareketlerime cok dikkat ediyorum

Benim daha erken oldu .. arada da oluyor geçiyor.. doktorum çok önemsemedi kesen düzgün dedi. Progestanı günde ne kadar kullanıyorsun? 3*2 ye kadar kullanılabiliyor. Bir de istirahat çok önemli . Çalışıyorsan rapor al, bol bol uzan 🙏
Gece 1 tane 200 mg vajinal yoldan verdi. Şu an çalışmıyorum zaten hep evdeyim Allah korusun kötü şeyler aklıma getirmemeye çalışıyorum ama istemsiz bir evham yapıyorum

Evet oda var bende surekli kendime bakiyorum herkesde neredeyse kanama oldu bana da hicbisey vermedi doktorum prostoregeron kan sulandirici kullansam daha mi iyidir
Kan sulandırıcı bana da vermedi progestan da kola gibi akıntı olunca verdi. Bence hiç birinin olmaması daha iyi panik durumu da olmuyor. Allah bol sağlık versin canım benim ❣️

Heh işte ben de onu diyorum progestan kullanıyorum kanama olamazki zaten bastırıyor sürekli
Canim o oyle olmuyor.. kanama olursa ne igne ilac durdurmuyor onu.
Evham yapmayin. Benimde 1 kimyasal 2 de 8 ve 9. Haftalarda (ikiz)kaybim var.hepsi tup bebekti..sonrasinda cok.sukur dogal yolla kizim oldu 5 yasinda..kardes istedik .olmayinca tekrar tup bebekle hamileyim su an.. Allah buyuktur tedbir alip sakin kalin. Umarim saglikla kucagimiza aliriz 🫶

Canim o oyle olmuyor.. kanama olursa ne igne ilac durdurmuyor onu.
Evham yapmayin. Benimde 1 kimyasal 2 de 8 ve 9. Haftalarda (ikiz)kaybim var.hepsi tup bebekti..sonrasinda cok.sukur dogal yolla kizim oldu 5 yasinda..kardes istedik .olmayinca tekrar tup bebekle hamileyim su an.. Allah buyuktur tedbir alip sakin kalin. Umarim saglikla kucagimiza aliriz 🫶
Anladımm çok teşekkür ederim yani progestan durdurmuyor kanamayı

Kızlar 5 haftalığım biraz kanamam olmuş. Doktor her kanamada acile koşma filan demişti. Sonra bişey gelmedi hala. Normal mi acaba çok stres yaptım

Dondurulmus kokorec satiliyor bildigimiz bir yerde ama almamistim keske alsaymisim. Valla dun dayanamadim ekmek arasi kokorec yedim bir kereden bisey olmaz dedi esim ondan cesaret aldim🤭🤭 onemli olan abartmamak
Bana da ilk hamileliğimde canımın çektiği şeyler şifadır dediler, doktorum da dahil.. her istediğimi yedim, bir sorun da olmadı. Ciğer, kokoreç, hamburger, cips, bitter çikolata.. 🙈

Anladımm çok teşekkür ederim yani progestan durdurmuyor kanamayı
Yani tedavide kanama olsun olmasin veriliyorda..normal dogal gebelikte hic duymuyoruz kullanani..kanama olursa bazi drlar veriyor. O kadarini tabi bilemicem.
Ama isim vermim benim bi drum vardi..kanama olan embriyo sagliksiz dusecektir derdi vermezdi..ne kadar dogru bilmem..
Ama drlarimiza guvenmemiz lazim. Yoksa stres bebege daha cok etki eder.🌸

Kizlar size bisey soracagim yarin dugun var kalabalik olacak yas geregi riskli bir hamilelik yasiyorum ve 7 yil sonunda olan ilkgebelik uzak baya istanbul tarafinda cekmecede oturuyorum ben cok sevdigim biri korkuda cok neyapsam hamile kaldigimdan beri dinleniyorum yatiyorum ilk 3 ay ciksin diye oyle gezme tozma islerini biraktim zor oldugu icin Allah katinda dogal yolla geldi size soruyum dedim ?
Normalde gidilir ama şuan her yerde salgın var ve gerçekten çok ağır geçiyor. Bu yüzden gitmesen daha iyi olur sanki.

Sizde bi sorun görmemiştir . Herkes kullanmıyor bende Suan kullanmıyorum ilk hamileliğimde kullanmıştım . Doktorların tercihi biraz da canınızı sıkmayın . Hepsinin yolu farklı bende doktorumu değiştirdim onunla da alakalı olabilir 😊
Cok ilgili alakali ilk hamileligimde hepsini kullandim gelisimi durdu bebegin tup bebekti acikcasi o kan sulandirici fitil hap ne varsa verdi doktor ,bu doktorumun ilgisi cok hosuma gidiyor yaklasimi ,sordum hocam herkes kan sulandirici.kullaniyor bana vermediniz sizde oyle sorun gormedim dedi icini rahatlatacaksa veriyim dedi bende gerekli gorurseninz verirsiniz dedim hocam

X