2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar dr a gittim bugün 6 hafta olması gerekirken 5 hafta gozuktu. Geç döllenme olabilir belki dedi moralini bozma dedi ama bilemedim. Başınıza geldi mi
Benimde öyle muhtemelen. Çünkü sat 6 ocak ama testte daha yeni çıktı. Sata göre olsa çok daha erken görürdüm çift çizgiyi. İlk hamileliğimde de geç döllenme olmuştu. Normalde adetlerin düzensiz mi?

Tup bebek ile mi hamile kalmistin genetik teste de girdin haa bende martta dusunuyordum para biriktiriyordum embriyolari genetige sokayim diye para biriktiriyordum Allah im nasip edince ediyoe etmeyince etmiyor
Malesef çocuğum yok başka. Üçü de normaldi, kürtajda alınan embriyo genetik teste gitti temiz çıktı. Bu sefer tüp bebek denedik doktor bu sayede bazı şeylere önden önlem alabiliriz dedi diye. Bakalım kısmet🙏🏻

Kızlar 7+2 deyim kahverengi akıntı yaşayanlar var mı? Bej gibi daha çok. Kola gibi sıvı akıntım olmuştu progestan fitil kullanmaya başladım daha da yoğunlaştı kıvamı ve çok korkuyorum. Doktora attım erkene aldı randevuyu normal akıntı da olabilir dedi. Yaşayanınız var mı bu durumu? Yaklaşık 10 gündür falan devam ediyor genelde tuvaletten sonra peçeteye geliyor. Kürtajdan son anda dönmüştüm geç döllenme olduğu için, yine içimi müthiş bir korku sardı. Doktora gitmek bile travma oldu artık kötü bir şey duyacağım diye 😔

Kızlar 7+2 deyim kahverengi akıntı yaşayanlar var mı? Bej gibi daha çok. Kola gibi sıvı akıntım olmuştu progestan fitil kullanmaya başladım daha da yoğunlaştı kıvamı ve çok korkuyorum. Doktora attım erkene aldı randevuyu normal akıntı da olabilir dedi. Yaşayanınız var mı bu durumu? Yaklaşık 10 gündür falan devam ediyor genelde tuvaletten sonra peçeteye geliyor. Kürtajdan son anda dönmüştüm geç döllenme olduğu için, yine içimi müthiş bir korku sardı. Doktora gitmek bile travma oldu artık kötü bir şey duyacağım diye 😔
İnşallah bir şey çıkmaz canım evham yapmamaya çalış. Ne zaman kontrolün

Malesef çocuğum yok başka. Üçü de normaldi, kürtajda alınan embriyo genetik teste gitti temiz çıktı. Bu sefer tüp bebek denedik doktor bu sayede bazı şeylere önden önlem alabiliriz dedi diye. Bakalım kısmet🙏🏻
Insallah canim bu kez evladini alirsin kucagina ayni korkular bendede var hep bir teredut icindeyim 3 ay riskli diye sosyal izalasyon yaptim kendime

3 gün sonra salı gününe aldı normalde cuma günüydü. Umarım bir şey yoktur başladığından beri hep bişeyler ters gidiyor hayırlısı olsun
Ya bu bebişler şimdiden Ömrümüzden ömür yiyor hele Bi doğsunlar sağlıkla, ısırcam hepsinin yanaklarını ☺️

Canim cok uzuldum ama bu haftalarda cok kiside var korkma istirahat et dusmedigi surece bebisin seninle oldugu surece korkma bende buradaki kanamalari gorunce korkuyorum neden oluyorki baya kiside oldu grupta okudumlarimin arasinda

Ye canım ben de sucuklu tost yedim 😅 çok canım çekmişti
Ben de bugun sucuklu tost yedim 😌 ama.sanki biraz dokundu.
Kizima hamileligimde 5 ay midem bulanmisti mutfak kapisindan gecemezdim... yine oyle oluyorum diye asiri korkuyorum . Su an 5+1 ne zaman baslamisti onu hatirlamiyorum 6 sene oldu 🥹
Tost beni bi korkuttu .

Canim cok uzuldum ama bu haftalarda cok kiside var korkma istirahat et dusmedigi surece bebisin seninle oldugu surece korkma bende buradaki kanamalari gorunce korkuyorum neden oluyorki baya kiside oldu grupta okudumlarimin arasinda
Belki de normaldir biz bilmiyoruzdur. Kimileri nokta kadar lekelenmeden düşük yaparken, kimileri baya oluk oluk kanama yaşayıp sağlıklı kalabiliyor. Hiç belli olmuyor bu durumlar keyif kaçırıyor

Belki de normaldir biz bilmiyoruzdur. Kimileri nokta kadar lekelenmeden düşük yaparken, kimileri baya oluk oluk kanama yaşayıp sağlıklı kalabiliyor. Hiç belli olmuyor bu durumlar keyif kaçırıyor
Evet oda var bende surekli kendime bakiyorum herkesde neredeyse kanama oldu bana da hicbisey vermedi doktorum prostoregeron kan sulandirici kullansam daha mi iyidir

Benim daha erken oldu .. arada da oluyor geçiyor.. doktorum çok önemsemedi kesen düzgün dedi. Progestanı günde ne kadar kullanıyorsun? 3*2 ye kadar kullanılabiliyor. Bir de istirahat çok önemli . Çalışıyorsan rapor al, bol bol uzan 🙏

Benim sol kasığımda sürekli bıçak saplanma hissi var 10 dakikada bir oluyor neredeyse dün akşamda beyaz akıntı içinde çizgi gibi bir leke geldi böyle bir durum yaşayan var mı 8+2 yim progestan kullanıyorum

X