2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Hem çok geçmiş olsun hemde hayırlı olsun..Allahım kolaylık versininşallah sağlıkla bebiş evinize yanınıza gelsin en kısa sürede

Çok şükür canım Allah en kısa sürede eve birlikte gitmeyi nasip etsin. İkinizin de iyi olmanıza sevindim kolaylıklar diliyorum

Canım Hem çok geçmiş olsun hemde gözün aydın en kısa sürede bebeğine sağlıklı mutlu bir şekilde kavuşmanın dileğiyle

Gecmis olsun canim bebegin hayirli olsun saglikla birbirinize kavusun insallah

Ay teşekkür ederim canım inceleyim hemen

Canm hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun. Tez zamanda taburculuklar diliyorum.

Gözün aydın olsun canım kısa zamanda sağlığınıza kavusun inşallah mutlukukla evinize dönün

Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla en kısa sürede evine kavuşur bebişin

Çok geçmiş olsun, bebeğinizle birlikte sağlıkla hastaneden çıktığınız haberini de bekliyoruz
Dünyaya hoşgelmiş

Çok geçmiş olsun dualarım seninle, sagliklar sıhhatle kucağınıza alın inşallah bebişi Rabbim sana bağışlasin, güç kuvvet versin canım.

Canım öncelikle gözün aydın olsun. Umarım en kısa zamanda bebişini sağlıkla evine kucağına alırsın. Aklına takılan bişey olursa özelden de yazabilirsin. Bol bol dinlen güç topla annesi

Aaa Artemis hayırlı olsun öncelikle bebeğiniz, inşallah tez zamanda toparlanır ve evinize sağlıcakla dönersiniz. Kolaylıklar diliyorum

İnşallahhh gönlüne göre olur normal yaptım canım şükür nasip oldu inşalalh sana da nasip olur 38+0 da doğmuştu

Merhaba bende iki doz tetanoz aşısı oldum hatta son dozu 2 eylülde yaptırdım. 29+5 im bugün ve doğumu ingilterede yapıcam. Araştırırken bu 3 lü aşıya denk geldim ve ingilterede de bu 3 lü aşıyı yapıyorlar sanırım oralarda biraz daha salgın varmış bende 3 lü olan bu aşıyı yaptırmak istiyorum ama acaba 2 doz tetanozdan sonra tekrar tetanoz içeren bir aşı bebeğe zarar verir mi bilemedim. Siz sadece tek doz bu 3 lü aşıyı mı yaptırdınız?

Kusmaya calissaydin

Normal yapanlarda alabilir demi bu karnı toparlasın diye demi beden normal kendi bedeninizi mi seçtiniz hani darlığı falan nasıl ki

Canin doktoruna sor bence. Normal ve sezeryan farklı olabiliyormuş. En büyüğü buydu onu aldım olmazsa iade ederim diye düşündüm kiz kardeşim şuan benim doğum öncesi kilomda onda deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…