- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #25.981
33 unde girmen lazim canim cantani yapsan iyi olur bence hepimiz artik riskli haftalardayizMerhaba kızlar kontrolüm vardı 33 hafta olduk çok şükür kilosu boyu haftasına göre her şey iyiymiş. 24. Haftada suyun alt sınırda demişti doktorum o zamandan beri suya takılıyordum bol bol su içtim bu hafta da üst sınırda dedi doktorum Doğum pozisyonundaymış 36ya kadar sabit durmazlar genelde dedi takip ederiz dedi artık kaburgalarım acıyor tekmelerken. Nefes almak zorlaştı özellikle merdiven çıkarken normal doğum gibi gözüküyor dedi bakalım gidişata göre bakarız dedi 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. 2 kere kusma ishal yaşadım salgın varmış aman dikkat edin kızlar. Beşiğini aldık kanz with me 2 tercih ettim anne yanı istediğim için. Alışverişi neredeyse tamamen bitti oğlumun çok şükür. Benim hastane ihtiyaçlarım falan kaldı sadece. Onlarda kısa vakitte hallederim. Hastane çantasını daha hazırlamadım ama bebeğin kıyafetlerini yakın zamanda yıkayıp hazır etmeyi düşünüyorum. Şuan önümüzde akrabamızın bir düğünü var onu atlatıp hastane çantasını da hazırlarım diye düşünüyorum. Bu arada ben daha hiç nstye girmedim ne zaman başlarım bilmiyorum. Gidenlere şeyi sormak istiyorum muayene olmadan önce mi nstye giriyorsunuz muayeneden sonra mı? Doktor mu söylüyor bunu nasıl yapacağımızı?