- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.981
Evde uzaninca gecti kuzum şükür yorgunluktan oldu sanirim. Dinlenmeden carsiya yurumustum yokus da vardi birazBana doktorum çok yürüme dedi en Max 30 dk evde egzersiz yap dedi. Ben de 36+2 yım yükün arttı ağrılarını arttırsın demişti. Ondan olabilir belki senin de canım. Ama baktım şiddeti artıyor vs başla birşeyler de oluyor bekleme acile git
Ben en son cumartesi gitmiştim, 33+2 de. 2,5 kg ve 47 cm di. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp, sağlıkla mutlulukla büyütelim inşallahİşte bugün gittim canım şükür herşey iyi 2300 dedi kiloya boyu hiç söylemedi ama işte bu aşağıya baskı ve bol hareket oluşu ah ahh bende de aynı mide yanmalar falan senin kontrol ne zaman nasıl bebiş şükür büyüdü doğduğu günü görürsün inşallah normal mi düğünüyosun doğumu
Teşekkür ederim canımMasallah canimmm resmini atarsin 40 ciksin heyecanla bekliyoruz seninniyi olmana sevindim.dikislerin nasil.kim.yaninda
Ekledim canım hayırlı olsun
Maşallah Pınarcım35+1 annesi olarak 2900 olmus bebis bugun kan verdim anastesi icin hazirliklar basladi kaldi 20 gunum
Allah gönlüne göre nasip etsin sana da. Benim de 3. ama çok yaş farkı var aralarında, küçük oğlum 9 yaşında. Biz, eşim yurt dışına çıktıktan sonra bir süre ayrı yaşadık. Sonra ben istemedim, sonra olmadı(düşükler, boş gebelik vs. yaş etkisi). Derken, bu sağlıklı olur inşallah. Herkesinki sağ salim annesine-babasına-kardeşlerine kavuşsun inşallah.Masallah masallah sana ne guzel 3 uncu cocugun helal olsun 3 uncu cocugu olacak annelerimiz var imreniyorum size kizlar insallah bizlerde sizler gibi oluruzsirt ust yuz ustu yatma konusunda hem fikiriz
Maşallaah35+1 annesi olarak 2900 olmus bebis bugun kan verdim anastesi icin hazirliklar basladi kaldi 20 gunum
İlk kıyafet derken anlamadım pijama vs miErkek bebek bekleyenler hastanede ilk giydireceğiniz kıyafet neler fotoğraf atar mısınız ilk kıyafete hala karar veremedim. İlk ya
Hemşireye verilecek ilk takımİlk kıyafet derken anlamadım pijama vs mi
Yaaa maşallah35+1 annesi olarak 2900 olmus bebis bugun kan verdim anastesi icin hazirliklar basladi kaldi 20 gunum
Çok teşekkür ederim, benim kaşımaktan ötürü yara yaptığım yer dış tarafta. Kan da oradan gelmiş. Dün hem istirahat ettim, hem fitili kullandım hem de travazol krem uyguladım. Bugün çok daha iyiyim ama tabiki rahatsızlığım devam ediyor.Cok uzuldum vajinanda mi yara mi agzinda yani cok gecmis olsun benimde enfeksiyon kaynakli rahim agzi yaram olmustu kanama gelmisti suya atilani verdi sonra gecti bende kasinti tarzi seyler yok canim
Canım maşallah35+1 annesi olarak 2900 olmus bebis bugun kan verdim anastesi icin hazirliklar basladi kaldi 20 gunum
Erkek bebek beklemiyorum ama hemen birkaç öneri sunuyoruum. Baka baka kız erkek hepsini öğrendimErkek bebek bekleyenler hastanede ilk giydireceğiniz kıyafet neler fotoğraf atar mısınız ilk kıyafete hala karar veremedim. İlk ya
Ayy cok heyecanli35+1 annesi olarak 2900 olmus bebis bugun kan verdim anastesi icin hazirliklar basladi kaldi 20 gunum
Lastikli çarşafta net ölçü olur canım 70x110 yazarsa sadece ona olur daha büyüğüne olmazKizlar merhaba, ben bir sey sormak istiyorum. Park yatagimin olcusu 70×120. Lastikli carsaf seti alacagim ama begendigim cogu model 70x110 olculerinde. Acaaba hic uyum saglamaz mi yoksa lastikli olacagi icin kullanabilir miyim? Daha once bu sekilde kullanim saglayan oldu mu aramizda?
Bende sordum geçen gün burada amaArtemissisipi en son 2 hafta önce falan aktif olmuş, umarım sıkıntısı yoktur.
Artemissisipi nerelerdesiiin? İyi misiiin?
Kusura bakmayın kızlar yazamadım. 23 Ağustos'ta ani başlayan şiddetli kanamayla 31 hafta 3 günlükken doğum yaptım. Plasenta previaydım. Hastaneye ucu ucuna yetiştik açıkçası. Bebeğim biraz entübe kaldı, şimdi kendi başına nefes alabiliyor çok şükür. Hala yenidoğan yoğunbakımda, yanındayım ben de. Mideden besleniyor. Emme yutma refleksinin gelişmesini bekliyoruz. Bizden haberler böyle. Günlerim çok yoğun ve yorgunluk içinde geçiyor, giremeyebilirim bir süre daha. Umarım herkes iyidir. Sağlıcakla kalın.Kızlar ben @ssever veArtemissisipi yi iyice merak ettim, çok sık yazarlardı epeydir yoklar. Umarım iyidirler. Özelden görüşen var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?