- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.521
Arada ikili test var 11 haftada ihmalbetmeyin derimKızlar kalp atışını duyduktan sonra cinsiyet öğrenmek için sadece gitsek sizce çok mu alır arada ki süreç siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada ikili test var 11 haftada ihmalbetmeyin derimKızlar kalp atışını duyduktan sonra cinsiyet öğrenmek için sadece gitsek sizce çok mu alır arada ki süreç siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
Benim aksam bulantim cok oluyor. Doktorum gece 2 tane ic dedi ben 1 tane ictim iyiki oyle yapmisim. Cok uykumu getirdi simdilik 1 taneyle devam ediyim en iyisiBen her sabah 1 tane atıyorum şimdilik idare ediyor akşam geç saatlere doğru etkisi geçiyor ve bulanıyor daha artturmadim arttirinca geri azaltamiyorsunuz daha çok bulanıyor o zaman 1 taneyle başla azaltmazsa ikiye çıkart 4 e kadar kullanılabilir ben diğer gebeligimde 3vtane atiyordum
Dondurulmus kokorec satiliyor bildigimiz bir yerde ama almamistim keske alsaymisim. Valla dun dayanamadim ekmek arasi kokorec yedim bir kereden bisey olmaz dedi esim ondan cesaret aldim onemli olan abartmamakKokoreç değil tabi ama canınızın çektiği herşeyi evde çok sağlıklısini kendiniz yapabilirsiniz ben evde yaparım hem çocuklarıma hem kendime eşim hatta disardakilere on basar der dışarda ya içi pişmemiş gelir ya kizarmamis sinir olurum
Her an başlayabilir neden dedi peki55 kiloyum.ama benim bebek hep küçük çıkıyor son âdet tarihime göre sizin de mi öyleydi yani ben 21 ocakta 16 betayla öğrendim.3 hafta önce keseyi gördük 4 haftalık dedi 3 hafta sonra 6+6 olacakken 5+6 cıktı. bilmiyorum cok üzgünüm inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim Bir de kanamaniz olmadı değil mi bu süreçte doktor bana heran başlayabilir dedi
Pardon 6+5Selam arkadaşlar, bu kasik ağrıları tahmini ne zaman biter ki ya 6+4 um suan
Ben kullanıyorum canım sabah 1 öğleden sonra 1 gece yatmadan 2 toplam 4 tane içiyorum. Bazen öğleden sonrakini içmiyorum 3 tane içiyorum ama kötü oluyorum 1 kutu bitti 2. Bitiyor neredeyseKızlar bulantı için prilam dr kullanan var mi? Aksamlaro bulantim cok oluyor gunduz pek bir seyim yok doktorum prilam verdi gece 2 tane al dedi ama korkuyorum kullanmali miyim kullanmamali miyim
Düşük başlayabilir diye kalbi atmıyor ya.düşük biliyosunuz kanamayla oluyorHer an başlayabilir neden dedi peki
Geç döllenme olabilir ve ultrasonda her zaman doğru göstermiyor fark olabilir diyorlar bu geç döllenme çok olası bir sey belki o ay geç yumurtaladınız geç döllenme oldu 9. Haftadan sonra duyanlar var kalp atışı ve karnımdan baktığımda muanede kese var bebek yok sonrasında bebek var kalp atışı yoktu vajinal gördüm duydum bence bi vajinal muayene olun korkmayın bebeğinize bir zararı olmaz bin bir emekle tüp bebekle tedaviyle olan bebeklere bile her zaman vajinal muane yapıyorlar bence kendinizi daha da strese sokmadan bir doktora gidin bu stres üzüntü bebeğe daha da zararlı yok benim hiç kanamam olmadı ne yerleşme kanaması ne de sonrasında doktorunuz düşükten dolayı demiş olabilir ama ben sanmıyorum cokta bilmişlik yapmak istemiyorum ama benim yaşadıklarıma göre benimde suan bebeğimin kalp atışları olmaması lazım vajinal bakılmasa üzülmeyin Rabbim size mucizesini göstersin inşallah ama lütfen en kısa sürede bence doktora gidin bı vajinal muane olup kendinizi rahatlatın bir hafta sonra döllenme olduysa geç duyuluyor kalp atışı Allahım güzel günler göstersin size de bebeğinize de birbirinize bağışlasın sizi55 kiloyum.ama benim bebek hep küçük çıkıyor son âdet tarihime göre sizin de mi öyleydi yani ben 21 ocakta 16 betayla öğrendim.3 hafta önce keseyi gördük 4 haftalık dedi 3 hafta sonra 6+6 olacakken 5+6 cıktı. bilmiyorum cok üzgünüm inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim Bir de kanamaniz olmadı değil mi bu süreçte doktor bana heran başlayabilir dedi
Offf benimde yicem ben bi çeyrek ya güvendiğimiz yer var orada bi kaçaktan bişi olmaz bnceArkadaslar 8 haftalik gebeyim canim bayadir cok kokorec istiyor bir kere yesem bir sey olur mu
Canım anne karnında bebeklerin birden kalbi duruyor sağlıklı bir gebelik bebek olmadı için ve hiç bir belirti vermiyor genelde cok az kişide kanama oluyor bunu bir araştır muayene sırasında haftalar sonra öğrenenler var doktorunu anlamak mümkün değilDüşük başlayabilir diye kalbi atmıyor ya.düşük biliyosunuz kanamayla oluyor
Ve bende 22 ocakta öğrendim 40 betayla öğrendim adetim düzensiz ona göre cok daha fazla olması lazım 1 hafta önce doktora gitmiştim 6+1 dedi bi hafta sonra gittim baskasına 6+1 dedi hiç stres yapmadım doktordan doktora cihazdan cihaza fark ediyor diyorlar sen bence gönlünü ferah tut55 kiloyum.ama benim bebek hep küçük çıkıyor son âdet tarihime göre sizin de mi öyleydi yani ben 21 ocakta 16 betayla öğrendim.3 hafta önce keseyi gördük 4 haftalık dedi 3 hafta sonra 6+6 olacakken 5+6 cıktı. bilmiyorum cok üzgünüm inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim Bir de kanamaniz olmadı değil mi bu süreçte doktor bana heran başlayabilir dedi
Doktorum vajinal bakalım demedi deseydi kabul ederdim bir hafta daha şans verelim bebeğe dedi gittiğimizde büyüdüyse ona göre bişey diyecek herhalde.Haftaya da vajinal bakalım demezse başka doktora gideyim olmadı. Cok sağolun insallah siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤Geç döllenme olabilir ve ultrasonda her zaman doğru göstermiyor fark olabilir diyorlar bu geç döllenme çok olası bir sey belki o ay geç yumurtaladınız geç döllenme oldu 9. Haftadan sonra duyanlar var kalp atışı ve karnımdan baktığımda muanede kese var bebek yok sonrasında bebek var kalp atışı yoktu vajinal gördüm duydum bence bi vajinal muayene olun korkmayın bebeğinize bir zararı olmaz bin bir emekle tüp bebekle tedaviyle olan bebeklere bile her zaman vajinal muane yapıyorlar bence kendinizi daha da strese sokmadan bir doktora gidin bu stres üzüntü bebeğe daha da zararlı yok benim hiç kanamam olmadı ne yerleşme kanaması ne de sonrasında doktorunuz düşükten dolayı demiş olabilir ama ben sanmıyorum cokta bilmişlik yapmak istemiyorum ama benim yaşadıklarıma göre benimde suan bebeğimin kalp atışları olmaması lazım vajinal bakılmasa üzülmeyin Rabbim size mucizesini göstersin inşallah ama lütfen en kısa sürede bence doktora gidin bı vajinal muane olup kendinizi rahatlatın bir hafta sonra döllenme olduysa geç duyuluyor kalp atışı Allahım güzel günler göstersin size de bebeğinize de birbirinize bağışlasın sizi
Kanama olmaz mı diyosunuz yani iyi olmasa bileCanım anne karnında bebeklerin birden kalbi duruyor sağlıklı bir gebelik bebek olmadı için ve hiç bir belirti vermiyor genelde cok az kişide kanama oluyor bunu bir araştır muayene sırasında haftalar sonra öğrenenler var doktorunu anlamak mümkün değil
İnşallah güzel haberlerle geleceksin haftaya hatta kendi doktorunuza da teklif edebilirsiniz oda yapar vajinal muane amin hep beraber kavuşmayı nasip etsin Rabbim inşallah yavrularımızaDoktorum vajinal bakalım demedi deseydi kabul ederdim bir hafta daha şans verelim bebeğe dedi gittiğimizde büyüdüyse ona göre bişey diyecek herhalde.Haftaya da vajinal bakalım demezse başka doktora gideyim olmadı. Cok sağolun insallah siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤
Cok yakınmış sizinle günümüz ve benimki yine küçük herkese göre suan kac haftaliksinizVe bende 22 ocakta öğrendim 40 betayla öğrendim adetim düzensiz ona göre cok daha fazla olması lazım 1 hafta önce doktora gitmiştim 6+1 dedi bi hafta sonra gittim baskasına 6+1 dedi hiç stres yapmadım doktordan doktora cihazdan cihaza fark ediyor diyorlar sen bence gönlünü ferah tut
Evet internetten araştırın isterseniz her zaman olucak diye bir sey yok diye biliyorum ondan bende kendi kendimi yiyorum hala atıyor mu acaba kalbi diyeKanama olmaz mı diyosunuz yani iyi olmasa bile
Yok iyidir bence Insallah öyle düsünmeyin yine de bi belirti verir herhalde kötü bir durum olsaEvet internetten araştırın isterseniz her zaman olucak diye bir sey yok diye biliyorum ondan bende kendi kendimi yiyorum hala atıyor mu acaba kalbi diye