- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.701
Aaaa ben de sorayım o zaman çok darlamamak için mecbur kalmadıkça bsey sormuyordum doktor da biliyorum sanıyor demek çok yanlış ilk kontrolde soracağımYalnız değilsin, benimki de söylemiyor. Sadece sorarsam cevap veriyorDoktorlar bazen her şeyi biliyormuşuz gibi söylüyorlar ya gülesim geliyor. İki hafta önce doktorum sancıların sıklaşırsa haberleşelim dedi. Ama ben "Hocam sancı tam olarak nasıl bir şey kiii?" diye sorunca anlattı
Ay doktorun sancı tarifini paylaşmıştın sanırım ama zahmet olmazsa bir daha söylesenYalnız değilsin, benimki de söylemiyor. Sadece sorarsam cevap veriyorDoktorlar bazen her şeyi biliyormuşuz gibi söylüyorlar ya gülesim geliyor. İki hafta önce doktorum sancıların sıklaşırsa haberleşelim dedi. Ama ben "Hocam sancı tam olarak nasıl bir şey kiii?" diye sorunca anlattı
Bence böyle bir yasa çıkarsa bizi de kapsarVar mı öyle bir ihtimal acaba ya ve bizi etkiler mi ki
Aman zaten olmasın canım hiç çekilecek dert değilHic kaşıntı idrarda yanma vs yok ama bende. İdrar rengi de çok açık muhtemelen çok su tükettiğim için olabilir ama renk açıklığı. Gerçi bende dün kontrole gittim bi şey olsaydı söylerdi ama acaba suyum mu geldi böyle diye dusundumsanki cis gibi gelince yapicakmisim gibi ya bazi kuruntular çok komik ama işte insan engel olamıyor. Çok sağol csnim dr konuşayım da bi bakalım enfeksiyon muymuş
Konuyu takip edemedim, neden 15bin az yattı maaşınız?
Tabii kiiAy doktorun sancı tarifini paylaşmıştın sanırım ama zahmet olmazsa bir daha söylesen
Karnın Tek taraflı kase gibi kalkması, belirgin bir ağrı olmaması sancı mıdır örneğin? Ya da tüm ön karnın sertleşmesi ve kasık ağrısı mı olması lazım illa? Bazı doktorlar günde 30 kez de kasılır artık son haftalar diyor. Bazıları da günde 10'u geçerse gel kesin nst bakalım diyor. İnanın deliricem bu kafa karışıklığından arkadaşlar
Benimki düzenli hale gelen, sıklaşan, ağrısı şiddetlenen şekilde değilse ok deyip geçiyor. İnanın daralıyorum adamı uç uç sorular soruyorum ha yani 40 kere karnım toplandı diyelim ama düzenli değil gene de tamam mı diyorum hala net bir şey demiyo
Gümüş kapak değil ama birkaç haftadır kreme başladım çünkü kuru baya sürekli de duş aldığım için ama yedirmiyorum uyarmıyorum. Bastırmadan sürüp bırakıyorum. Gümüş kapak başlamadım34-35-36 haftalarında olan kızlar, göğüs ucu kremi sürmeye ya da günde bir saat falan gümüş kapak kullanmaya başladınız mııı? Ben 36+1'im ama hâla başlamadım.
Bana doktorum 34 ten sonra her hafta nst ve kontrol dedi. Ben tatildeydim gitmedim. 35. Haftada başladık her cumartesi olucak şekilde randevu ayarlıyoruz 36+1 deyim şuan. Nstde se bir tuhaflık görürse ztn seni muayene eder merak etme benceKızlar ben bugün 35 haftalık oldum da, kontrole kaç haftada bir gidiyorsunuz siz? Benim doktorum her hafta nst dedi ama muayeneye 38. Haftada gel dedi çok uzun bir süre gibi geldi bana son haftalar için.
Sagliklar sıhhatle gelsin inşallah. Bol bol dinlen havuc suyu tüket sabreder inşallah kuzucukKızlar merhaba, kontrolden çıktık. 35+6’dayız. Bebeğin sıvısı azalmaya başlamış, doktorum Eylül 17 için tarih verdi ancak 17’sine kadar tutmaya çalışacağız diye de bir dip not geçti :) nst’ye girdim, bebiş iyi şükür dedi. Hateketlerini kontrol edeğim, haftaya bir daha kontrole gideceğiz
Teşekkür ederim cevabın için bende her hafta gel diyeceğini düşünmüştüm ama şaşırdım öyle diyince. Çatı muayenesi de yapalım demedi. Her doktora göre değişiyor heralde kontrollerBana doktorum 34 ten sonra her hafta nst ve kontrol dedi. Ben tatildeydim gitmedim. 35. Haftada başladık her cumartesi olucak şekilde randevu ayarlıyoruz 36+1 deyim şuan. Nstde se bir tuhaflık görürse ztn seni muayene eder merak etme bence
Bizimde öyle hep ben alıyorumKızlar değişik bir sorusizde de bebekle ilgili her türlü eşya alışverişini sadece siz mi yapıyorsunuz? Yani internetten ne bileyim beşiktir, oyun matıdır, kıyafet vs vs siparişleri siz mi hep veriyorsunuz yoksa eşiniz de işin içinde mi?
Bizde bu hep benim üstümde de acaba normal mi merak ettim
Beni de 35 sonrası 37 de çağırdı, gerçi daha perşembe gidicem 35'e de.Kızlar ben bugün 35 haftalık oldum da, kontrole kaç haftada bir gidiyorsunuz siz? Benim doktorum her hafta nst dedi ama muayeneye 38. Haftada gel dedi çok uzun bir süre gibi geldi bana son haftalar için.
Oo neredeyse 36 haftan dolmuş maşallahKızlar merhaba, kontrolden çıktık. 35+6’dayız. Bebeğin sıvısı azalmaya başlamış, doktorum Eylül 17 için tarih verdi ancak 17’sine kadar tutmaya çalışacağız diye de bir dip not geçti :) nst’ye girdim, bebiş iyi şükür dedi. Hateketlerini kontrol edeğim, haftaya bir daha kontrole gideceğiz
Aynen ya 3 hafta bekleyemem galibaBeni de 35 sonrası 37 de çağırdı, gerçi daha perşembe gidicem 35'e de.
Eğer için rahat etmezse 1 hafta öne al istersen randevunu. Bir yandan da nst ile düzenli kontrol zaten olacak, çok da kafanı yorma
Oo neredeyse 36 haftan dolmuş maşallaheylül 17 de de 38 haftalık gibi oluyor. Aksi bir durum olursa bile 37 civarında alır gene miadı doldurmış olacak merak etme hiç
bu kadar olur, uzun zamandır ilişkimizi sorguluyorum bu sebepten. hatta almayı düşündüğüm şeyi ona danıştığımda da pek umursamaz cevap veriyor. sadece bir kere kendi bir şey almak istedi o da okuma kitabıKızlar değişik bir sorusizde de bebekle ilgili her türlü eşya alışverişini sadece siz mi yapıyorsunuz? Yani internetten ne bileyim beşiktir, oyun matıdır, kıyafet vs vs siparişleri siz mi hep veriyorsunuz yoksa eşiniz de işin içinde mi?
Ay ben de bu konunun tam tersinden şikayetçiyim. Eşim biraz kontrol manyağıKızlar değişik bir sorusizde de bebekle ilgili her türlü eşya alışverişini sadece siz mi yapıyorsunuz? Yani internetten ne bileyim beşiktir, oyun matıdır, kıyafet vs vs siparişleri siz mi hep veriyorsunuz yoksa eşiniz de işin içinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?