- 17 Mart 2024
- 361
- 918
- 18
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.721
ortası yok mu yaAy ben de bu konunun tam tersinden şikayetçiyim. Eşim biraz kontrol manyağı
X bir şey alalim diyorum ufacik bir şeyin bile menşeinden üretilen malzemesinden artık aklınıza ne geliyorsa hepsini sunum yapar gibi karşılaştırıp bence bu konuda A markası daha iyi ona bakalım diyor. Bazı buyuk kalem urünler için hazırladığı excel tabloları bile var ahahhah. İnanın bu daha zor :)))
Bana da geçen hafta yapmadı baş aşağı dönmüş ama kanalda değil dedi rahatsız etmeyelim dediTeşekkür ederim cevabın için bende her hafta gel diyeceğini düşünmüştüm ama şaşırdım öyle diyince. Çatı muayenesi de yapalım demedi. Her doktora göre değişiyor heralde kontroller
Beraber genel olarak karar verdik. Ama daha çok bana güvenir. Onun ilk benim üçüncü çocuğumKızlar değişik bir sorusizde de bebekle ilgili her türlü eşya alışverişini sadece siz mi yapıyorsunuz? Yani internetten ne bileyim beşiktir, oyun matıdır, kıyafet vs vs siparişleri siz mi hep veriyorsunuz yoksa eşiniz de işin içinde mi?
Bizde bu hep benim üstümde de acaba normal mi merak ettim
Şu an çalışmıyorum ama diğer iki hamileliğimde çalışıyordum. Eşim tercihleri bana bırakır genelde. Şu an her şeyi ben alsam hiç karışmaz(maddi olarak o karşılıyor tabi). Önceki hamileliklerimde de büyük şeyleri(bebek arabası, beşik) beraber almıştık. Şu an hala beşik alamadık, bir türlü beğenemiyorum. Burada beşikler, bizim alıştıklarımızdan farklı.Kızlar değişik bir sorusizde de bebekle ilgili her türlü eşya alışverişini sadece siz mi yapıyorsunuz? Yani internetten ne bileyim beşiktir, oyun matıdır, kıyafet vs vs siparişleri siz mi hep veriyorsunuz yoksa eşiniz de işin içinde mi?
Bizde bu hep benim üstümde de acaba normal mi merak ettim
benim eşim tablosuz hali ve inanın bencede daha zorr yani bir mamma ana kucagı alıcaktıkk babybjörnden vazgecirenede kadar 2 hafta falan geçtii neden kalitelisi varken mammaymıs diyorum gerek yok su su su sebepten bence bu olsun bişey alıncakkk ben bi arastırayım bakalımm eşim ikna olanada kadar benim hevesim kaçıyooAy ben de bu konunun tam tersinden şikayetçiyim. Eşim biraz kontrol manyağı
X bir şey alalim diyorum ufacik bir şeyin bile menşeinden üretilen malzemesinden artık aklınıza ne geliyorsa hepsini sunum yapar gibi karşılaştırıp bence bu konuda A markası daha iyi ona bakalım diyor. Bazı buyuk kalem urünler için hazırladığı excel tabloları bile var ahahhah. İnanın bu daha zor :)))
lansinoh aldım benKızlar göğüs ucu kremi be tercih ettiniz mustela lansinoh ve incia arasındayım hangisi daha iyidir ki
Ben de dün kontrole gittim. 34+5'tim, nst'ye girmedim. Bir sonraki kontrol 3 hafta sonra. Eğer sıkıntılı bir durum yoksa normal bence.Kızlar ben bugün 35 haftalık oldum da, kontrole kaç haftada bir gidiyorsunuz siz? Benim doktorum her hafta nst dedi ama muayeneye 38. Haftada gel dedi çok uzun bir süre gibi geldi bana son haftalar için.
HaklısınBana da geçen hafta yapmadı baş aşağı dönmüş ama kanalda değil dedi rahatsız etmeyelim deditabi doktora ve anneye göre değişiyor. Rahat ol takipli doktorun ise bir sorun görse ztn gerekeni yapar
4 kg mu askim nasil anladin coook degilmiMaşallahben çok seviyorum tombiş bebekleri. 4 kilo civarı doğacak demekki. Sağlıkla gelir umarım
Çok şükür sıkıntılı bir durum yok hatta artık bu saatten sonra doğurabilirsin korkma dediBen de dün kontrole gittim. 34+5'tim, nst'ye girmedim. Bir sonraki kontrol 3 hafta sonra. Eğer sıkıntılı bir durum yoksa normal bence.
Kızlar göğüs ucu kremi be tercih ettiniz mustela lansinoh ve incia arasındayım hangisi daha iyidir ki
Yaaa seninki masallah kuzummmBizim bebeler tospaga pınar benimde aynı zamanda 3 kiloydu
Benimkiler bebege yapilan süsü püsü görünce biz bsey takmiycaz mi dedilerKızlar abi ve ya ablalara bebekten hediye gibi birseyler düşündunuz mu ? Bir süredir bu aklımda fikir almak isterim 10 yaş abimiz var da en sevdiği şeylerden biri Lego geliyor aklıma ama tavsiyelerinize açığım
benim ilk cocugum ama bi fenomendi sanırım kim asla hatırlamıyorum ama hep cocuguna kardeşin gelirken sana hediye getiricekmiş vs vs demişştii ve en cok sevdiği seyi almıstı o zamandan beridir 2. cocugum olursa diye düşünüürümm benim eşim lego hastasıdır technic serisinin genelide evde vardı birsürü yeni cıkan modelde vardıı bide cok anlamasamda cok fazla serisi var hangisne ilgisi varsa bence cok güzel olurKızlar abi ve ya ablalara bebekten hediye gibi birseyler düşündunuz mu ? Bir süredir bu aklımda fikir almak isterim 10 yaş abimiz var da en sevdiği şeylerden biri Lego geliyor aklıma ama tavsiyelerinize açığım
Ay evet nefis köreltme yapıyım bari teşekkürlerNormalde ton balığı yüksek civa oranından dolayı tavsiye edilmiyoor. Çok canın istediyse bir kaşık ye bırak bence. Ben öyle yapardım.Hem aklından çıksın hem bi sıkıntı olmasın.
Ayy canim benim ayni gunler ikimizin benimde oule alistim icjmde olmasina ayrilacak bedenimden uzuluyorum bir yandan onunla mucadele ettikNst'de bir sancı çıktı sadece kızlaar, sonrasında düzenli bir şey olmadığı için doktor sorun olmadığını söyledi. Gelişiminde bu hafta da gerilik yok çok şükür.38-39 arasında alacaağım dedi. Yani 16-23 Eylül arasında. Net günü haftaya belirleyeceğiiz. Bana inanılmaz geliyor bu durum. İlk 7 ayı risklerle geçirdiğim için 7 ay bana 7 yıl gibi gelmişti. Son iki ay çabuk geçti.
AA bi tanesini yiyormusun peki canım?Ben yiyorum kuzum doktorum da mutlaka ye demisti hatta
Haha siz nasilsiniz canim benim.iyimisinizKızlar sabırsızlıkla bekliyorum doğurmanızı çok yalnız kaldımŞaka bir yana zamanında gelsinler inşallah. Ama artık hangi mama uyku düzeni emzirme muhabbetlerine geçmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?