- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.681
Maaş yönünden değişen birsey olmaz siz maaş almaya devam edersiniz ( kamu için konuşuyorum) bu raporlar doğum sonrası izin için
Aynen canım bir de şu analık izinleri meclisten geçerse değme keyfimizeAynen öyle canım ben de dün 32+0 da çalışabilir aldım 36+0 da 30 eylülde başlatacağım izni kısmetse2 hafta da sömestr tatili. Baya toparlar kuzular
Aynen ya valla çok güzel denk gelmiş sağlıkla doğurup büyütelim inşallah bebişleriBen 36. Hafta 28 eylülde ayrılacağım inşallah nasıl da denk gelmiş hepimizinki aynı haftaya
Ben mi karıştırdımBenim kafam karıştı arkadaşım ya , ben geçen cuma 32+1 de çalışabilir aldım, 04 ekimde çalışamaz iznine ayrılcam 37.haftada. Sonrasında 13 hafta saymayacak mıyız?
Yok yok seninki doğruymuş ben de yanlış hesaplama olduBen mi karıştırdımAynen doğumdan sonra 13 hafta sayacaksın. 5 hafta çalışmış oluyoruz. 8 haftada doğum izni. Benim 39. Haftada sezaryen olacak, izinle tam sömestre kadar kapanmış oluyor. 40. Haftayı bekleyecek olana 1 hafta fazla geliyor.
Kızlar gunaydinnn dogum Allah nasip ederse 28 Eylül. Gümüş kapağı bugün kaynatıp kullanmaya baslamayi düşünüyorum günde 1 2 saat
Kızlar gümüş kapakta doğumdan 1-2 hafta önce kullanın diyordu, ben o yüzden şimdilik başlamadım bir şeyleri uyarmayayım diye düşündüm ama kontrole gidince hemşireye sormayı planlıyorum34-35-36 haftalarında olan kızlar, göğüs ucu kremi sürmeye ya da günde bir saat falan gümüş kapak kullanmaya başladınız mııı? Ben 36+1'im ama hâla başlamadım.
Ayy sonuçların nasıldı ki öyle yorumladıKızlar doktordan çıktım şimdi. Şeker sonuçlarıma baktı. Tatlı tatlı bir güzel azarladı beni. Tatlıyı, çikolatayi sevebilirsin anlıyorum ama hamileyken dikkat etmek zorundasın dedi. Alkolü sigarayi seven insanlar nasıl ki hamilelikte bunları bırakmak zorundalar, sende şekeri bırakmak zorundasın, üstelik sana bir faydasida yok, karnını doyurmuyor sadece lezzetli oldukları için yiyorsun dedi.
Cuma tekrar gideceğim. O zamana kadar asla minicik bir parça tatlı bile yemeyecegim
bebek ölçümlerinde sıkıntı mı cıktı neden böyle bi sitemde bulunduKızlar doktordan çıktım şimdi. Şeker sonuçlarıma baktı. Tatlı tatlı bir güzel azarladı beni. Tatlıyı, çikolatayi sevebilirsin anlıyorum ama hamileyken dikkat etmek zorundasın dedi. Alkolü sigarayi seven insanlar nasıl ki hamilelikte bunları bırakmak zorundalar, sende şekeri bırakmak zorundasın, üstelik sana bir faydasida yok, karnını doyurmuyor sadece lezzetli oldukları için yiyorsun dedi.
Cuma tekrar gideceğim. O zamana kadar asla minicik bir parça tatlı bile yemeyecegim
32. Haftadayim canım. Sabah ölçümünün 5in altinda çıkması gerekiyormus benim 5.6 civarı çıkıyor. Yemekten sonrada 7 nin altinda olmaliymis, eğer şeker yersem 9 bile çıktığı oluyor. Ama çok dikkat etcem doğuma kadar. Dediğin gibi meyveyle filan idare ederim.Kızlar gümüş kapakta doğumdan 1-2 hafta önce kullanın diyordu, ben o yüzden şimdilik başlamadım bir şeyleri uyarmayayım diye düşündüm ama kontrole gidince hemşireye sormayı planlıyorum
Ayy sonuçların nasıldı ki öyle yorumladıkesinlikle, az sabır. Tarçındı meyvelerdi öyle idare et bakalım, ben çok fıttırırsam eti form limonlu bisküviden yiyorum hafif tatlımsı. Sonrasında ayran ya da yoğurt alırsın. Kaçıncı haftadasın az kaldııı
Bak ben sosis salam hiç yemedim niye yemedim bilmiyorum sucuk yedim amaDoktorum sınırlı tüketirsen sorun olmaz ama çok canın istemediyse boşver demişti, ben de boşvermiştim hakkımı sositen yana kullandım
Ayran ve yoğurt etkisini ben de farkettim hatta yoğurtlu tarçınlı meyve yiyordum baya ise yarıyordu şekerim o gün kaçamak yapsam dahi çıkmıyordu, ama işte şu sıra su bile az içiyorum bı yerlesseydik evimize ya valla şu ustalar yüzünnden oldu hep o kdr beklettiler ki biziKızlar gümüş kapakta doğumdan 1-2 hafta önce kullanın diyordu, ben o yüzden şimdilik başlamadım bir şeyleri uyarmayayım diye düşündüm ama kontrole gidince hemşireye sormayı planlıyorum
Ayy sonuçların nasıldı ki öyle yorumladıkesinlikle, az sabır. Tarçındı meyvelerdi öyle idare et bakalım, ben çok fıttırırsam eti form limonlu bisküviden yiyorum hafif tatlımsı. Sonrasında ayran ya da yoğurt alırsın. Kaçıncı haftadasın az kaldııı
Benim yazdığım sonuçlara baktı sadece. Ekstra tahlil filan yapmadı. Bebeği yüksek şekere alıştırıyormusum şuanda. Doğumdan sonrada bebek aynı şekilde şeker almak isteyecekmis. Yüksek şeker bebeklerin beyin gelişimi içinde iyi değil, bebeğini düşünmek zorundasın dedi.bebek ölçümlerinde sıkıntı mı cıktı neden böyle bi sitemde bulundu
Var mı öyle bir ihtimal acaba ya ve bizi etkiler mi kiAynen canım bir de şu analık izinleri meclisten geçerse değme keyfimize
Biraz konfor açısından endişeleniyorum sling daha kemik yapılarına uygun ama yine de iyi olan şey bi kaç sene sonra kötü kullanılmamalı olması insanın kafasını karıştırıyor. Ben kızımda yürüteç hiç kullanmadım mesela üniversite hocalarımız şiddetle karşıydıYorumları çok iyiydi epeyce araştırıp aldım niye kullanılamasın ki? Bağlamayı güzelce video izleyip yapmak lazım o kadar
Evet özel öyleymişCanım özelde çalışıyorum tam 15 bin tl az yattı maaşım
Zaten slingi sadece birkaç ay öneriyorlar çocuk doktorları, 4 aydan sonra filan kanguru öneriliyor, ikisini de aldım ben. Yürüteç de hiçbir çocuk doktoru önermiyor ben de kullanmayacağım kesinlikleBiraz konfor açısından endişeleniyorum sling daha kemik yapılarına uygun ama yine de iyi olan şey bi kaç sene sonra kötü kullanılmamalı olması insanın kafasını karıştırıyor. Ben kızımda yürüteç hiç kullanmadım mesela üniversite hocalarımız şiddetle karşıydı
Gümüş kapak değil ama göğüs ucu kremi kullanıyorum 35+3’üm, birkaç haftadır her gün olmasa da iki günde bir sürüyorum. Şimdi her gün sürmeye başladım34-35-36 haftalarında olan kızlar, göğüs ucu kremi sürmeye ya da günde bir saat falan gümüş kapak kullanmaya başladınız mııı? Ben 36+1'im ama hâla başlamadım.
Ben yiyorum kuzum doktorum da mutlaka ye demisti hattaKızlar konserve ton balığı yenir mi ya canim çok istedi şüpheye düştüm yiyen var mi
Yalnız değilsin, benimki de söylemiyor. Sadece sorarsam cevap veriyorBak ben sosis salam hiç yemedim niye yemedim bilmiyorum sucuk yedim amabenim doktorum yeme içme konusunda hiç bsey söylemiyo ya acaba dahiliye veya diyetisyen söylesin benim görevim değil diye mi böyle yapıyor yoksa fazla ki rahat
Konuyu takip edemedim, neden 15bin az yattı maaşınız?Canım özelde çalışıyorum tam 15 bin tl az yattı maaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?