- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.501
Amin inşallah canımAynen o erkeğin sıvısı diyimaçılmayı da teşvik ettiği için birde keten tohumu ve ananas tüketecez squat hareketleri yapıcaz hadi inşallah kolay güzel bir doğum süreci olur inşallah
Maşallah haftan süper, insana bir güven veriyorGünaydın kızlaar, 36+0'ız bugün. Kontrole gideceğiz. Gündüz arada sancılarım oluyordu. Artık gece de ufak ufak olmaya başladı, bakalım nstde ne çıkacak. Umarım geçtiğimiz haftada da bir gelişim geriliği olmamıştır.
Ben de sadece seminere gideceğim zaten, haftaya derslere gitmeyeceğim kaldıramam valla :) inşallah 1 yıla çıkarılır, yoksa heyet raporu vs uğraşacağım mecburhermionegranger- bende öğretmenim canım bugün tam 32 hafta çalışamaz raporu aldım benim için program değiştirmek zorunda kalacaklardı gidecek halimde yok doğum sonrası izinin 1 yıla çıkarılması gündemde inşallah bize yetişir
Bende bugün endokrinoloji gittim ilk makineyle ölçüm 109 cikmisti 5 dakika sonra kam verdim 79 çıktı dedim kan beklediği için makinenin ölçümü daha sağlıklı dedi bana genelde açlık yüksek benimde 100un altına pek nadir düştüğü dikkat edersem yemekten 1 saat sonrada 140i gecmiyo doğumda az kaldığı için bisey yapmadı diyet listesiyle devam dediYa bu ölçüm cihazları net sonuç vermiyor olablr mi çünkü benim açken 86 çıktığı gün 10 dk sonra kan verdim öyle baktırdım 72 çıktı.
Canım ya benim de 32+1de 1850 çıktı. Karın cevresi de 31 haftalık çıktı. Kafası ise 33 ve 34 hafta çıktı boyu da 43 cm. Erkek bebek. Benim de moralim bozuldu. Ben bi de 26 haftalıkken muayeneye gitmiştim en son. Bayadır gitmiyordum. Çok mu almış az mı kıyas da yapamıyorum. Şimdi 2 hafta sonra kontrolüm. İnşallah güzel kilo almış olur ve gerilik çıkmazKızlar drdan çıktım şimdi 32.haftanin ilk günü 1800 gr 45 cm ince uzun dedi 12 günde 300 gr almış yavaş büyüyor dedi canım sıkıldı şimdi nstye bağladı 2 hafta sonraya çağırdı 32 hafta bebek kiloları nasıldı sizlerin benim erken oluyor doğumlarım o yüzden tedirgin oldum
Yok yok şu an hormonlar duygular hepsi birbirine karıştı suçluluk falan hissetme. Olabilir insanız kolay değil Bi insan taşıyoruz içimiz de öyle düşün.Çok teşekkür ederim inşallah bir an önce geçer çünkü hayat kalitem yerlerde. Dün 5 saat uyuyabildim, bugün de bu saat oldu hala ayaktayım. Huzursuzum, halsizim. Üstüne bir de yakındığım için hem rabbime hem de bebeğime karşı suçluluk hissediyorum
Gerilik yok dedi bana canım daha iyi olabilirmiş yaniCanım ya benim de 32+1de 1850 çıktı. Karın cevresi de 31 haftalık çıktı. Kafası ise 33 ve 34 hafta çıktı boyu da 43 cm. Erkek bebek. Benim de moralim bozuldu. Ben bi de 26 haftalıkken muayeneye gitmiştim en son. Bayadır gitmiyordum. Çok mu almış az mı kıyas da yapamıyorum. Şimdi 2 hafta sonra kontrolüm. İnşallah güzel kilo almış olur ve gerilik çıkmaz
Haftada 200 gram alması normal yazıyor internette. 12 günde 300 az değil bence. Benimde 31. haftada 1500 çıktı, doktor normal dedi. Aynı hafta arkadaşımın bebeği 1600 çıkmış, onada doktor iri bir bebek demiş. Doktorlarda bir değişikKızlar drdan çıktım şimdi 32.haftanin ilk günü 1800 gr 45 cm ince uzun dedi 12 günde 300 gr almış yavaş büyüyor dedi canım sıkıldı şimdi nstye bağladı 2 hafta sonraya çağırdı 32 hafta bebek kiloları nasıldı sizlerin benim erken oluyor doğumlarım o yüzden tedirgin oldum
Benim 31+5 te 1850 çıkmıştı doktor biraz ileride demişti. O yüzden bence seninki de normal. Bir de doktor bana burdan sonra artık haftada ortalama 200gr alıyorlar dediKızlar drdan çıktım şimdi 32.haftanin ilk günü 1800 gr 45 cm ince uzun dedi 12 günde 300 gr almış yavaş büyüyor dedi canım sıkıldı şimdi nstye bağladı 2 hafta sonraya çağırdı 32 hafta bebek kiloları nasıldı sizlerin benim erken oluyor doğumlarım o yüzden tedirgin oldum
Ben insülin başladım ağustosun 21 inden beri vurunuyorum akşamları hergün aynı saatte. 4 ünite levenmir insülin. Açkıklarım 95 altı olması gerekirken 100-110 civarı çıkıyordu. Şimdi 4-5 gündür 75-85 arası çıkıyor. Kontrolde bugün diyabet hemşirem aynen böyle 2 hafta daha devam edeceğimizi söyledi. Artırmadı dozumuzu ve yemek öncesi vurulan insüline başlatmadı. Benim bebeğim yaklaşık 3 hafta önden gidiyor.Ben günde 5 kez ölçüm yapıp not alıyorum. Değerlerin açken 5 in altında, yemekten 1,5 saat sonra da 7 nin altında çıkması gerekiyormuş. Benim açken hep 5in üstünde çıkıyor. Akşamdan birşey yemesemde düzelmiyor. Yarın randevum var, muhtemelen insülin başlayacak doktor
Bende şunu fark ettim tatlı ve ekmek yiyince gün içinde ayaklarım yanıyor şekerden mi kiBen çok dikkat ediyordum ama bu hafta arada bir kaçamak oldu bide diyete uyamadim bisey olur DİE korkuyorum şimdideinsülin oluyormusun kaç çıkıyor diyete uymayinca
Bende böyle dik oturtamıyorum ya işe başladım bugün kaykılıyorum hep durduğum yerdeYa o bana yatinca oluyor sola dönüyorum kaburgam batıyor sırt üstü yasak saga dönüyorum yine aynı yakinda vampir gibi havada asılı yatcam az kaldı
Doktora yazdım gel dedi. Gidiyorum hastaneye inşallah bir şey çıkmaz hayırlısıylaSabah kalktığımdan beri karnımda kasılmalarım oluyor ya. 3 dk da bir 3 kere oldu bir defasında. Sonra ara ara geliyor. Dünde olmuştu baya. Korkmalı mıyım bilmiyorum stres yaptım çok
Bize de yaz canım ya bu kasılma dediğin tam olarak nasıl bişiDoktora yazdım gel dedi. Gidiyorum hastaneye inşallah bir şey çıkmaz hayırlısıyla
Gece emzirirken vakit geçsin diye yazışırdık aslında bi whatsaap grubumuz gibi bişi olsa ya da instegraö grubu ne güzel olurduKızlar sabırsızlıkla bekliyorum doğurmanızı çok yalnız kaldımŞaka bir yana zamanında gelsinler inşallah. Ama artık hangi mama uyku düzeni emzirme muhabbetlerine geçmek istiyorum
3 dakikada bir hep aynı iki yer birden sertleşiyor. Anlamadım 3 dakikada bir sancı çok az aralıklı neden böyle oldu anlamadımBize de yaz canım ya bu kasılma dediğin tam olarak nasıl bişi
Oda olucak inşallah yanınıza gelicezKızlar sabırsızlıkla bekliyorum doğurmanızı çok yalnız kaldımŞaka bir yana zamanında gelsinler inşallah. Ama artık hangi mama uyku düzeni emzirme muhabbetlerine geçmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?