2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bugun doktor da bana "Sacini boyatabilirsin, tirnak bakimi yaptirabilirsin, kalici oje yaptirabilirsin, literaturde bu islemlerin gebeligi etkiledigi bilgisi yok, eger o kadar dikkat edilecekse lavaboya camasir suyu da dokmemeniz temizlik urunlerinden uzak kalmaniz lazim. Siz olabildigince saglikli yasamaya calisin yeter." dedi. Tabii ki sac boyasi evde yapilanlardan degil de dogal icerikli az amonyakli urunler vs daha uygun olur sanirim.
Ya evet Banu Çiftçi uygulamasında da görmüştüm bunu. Tek takıldığım manikür filan bazen kanıyor ya, bi sıkıntı olur mu filan oydu. Yaptırıyorum be 😅

Kızlar Benimde genital bölgeme arada sancı giriyor içine değil ama dış bölgesine sizede oluyor mu? Daha önceki hamileliklerimde böyle olmamisti

Benim ilk 2 hamileliğim düşükle sonuçlandı. Onlarda hiç bulantım olmamıstı. 3. Hamileliğimde bi bebeğim oldu çok şükür. Onda da dramamine kullandım 5.aya kadar bulantı ilacı. Bi sorun olmadı çok şükür. Simdi 4. Hamileliğim bu da 3. Gibi çok bulantılı dramamne içtiğimde kustm ve daha cok bulantı oldu. Dr um bu sefer prilam verdi ama bu ilacı sevdim ben. Zaten hamileler için üretilmiş bi ilaç sorun olacagını sanmıyorum. Düşüklerin sebebi bebeğin sağlıksız olmasıyla alakalı bence. Doktorlar zarar verecek ilaçları vermezler diye düşünüyorum. Artık Allaha emanet bulantı da çok zor işkence gibi oluyor
Vallahi felaket ama bugün onzyd kullandım Zofer de olur dedi doktorum ikisi de var bugünü iyi geçirdim insallah böyle gider

X