- 6 Mart 2019
- 752
- 1.100
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa kader arkadaşı olucaz inşallah aynı ağrı bende de var ama sağ sol olarak ayırt edemiyorum ben tam rahim den aşağıya doğru bıçak saplanır gibi ağrım vardı dün doktor kontolüne gittim ilk kontroldü alttan ultrasonla baktı keseyi göremedi yarın gel kan ver hormona bakalım dedi bugün yine gittim beta hcg bugün 4000 çıktı ağrımı anlattım akıntın var mı dedi var dedim kokusu nasıl dedi rahatsız ediyor deyince o zaman fitil başlayalım enfeksiyon olabilir dedi ağrım içinde normal dedi 4 Mart randevu verdi hem keseyi hem inşallah kalp atışını alırız dedi daha bulantım da yok sende var mıAyniyiz sat 17 ocak ve doğum 23 ekim.. ne durumdasiniz benim kasık sürekli ağrım var ptesi 1912 cıktı beta. Yarın doktora gidicem ilk kez. Bu ağrı meselesi çok kafami karistiriyo sag kasigimda surekli bir ağrı var ağrısı tıpa tıp adet sancısı
Aynı şeyi bende yaşıyorum ya regl dönemlerim çok ağrılı geçer benim böyle sancı girince ve akıntının da ıslklığını yaşayınca korkarak gidiyorum tuvaleteAkintim benimde çok oluyor kanamam mi oldu sanıp ödüm patlıyor
Ben hamile oldugumu bilmiyodum gecen hafta bi gun iskembe ertesi gun kokorec gomdum. Insallah bi sey olmaz kokorecin tavukla bi de mantarla yapilan tarifleri var, baharati basinca ayni tat gibi oluyo diyolar. Acaba ondan mi deneseniz ilk once, ben henuz denemedim ama belki is gorurArkadaslar 8 haftalik gebeyim canim bayadir cok kokorec istiyor bir kere yesem bir sey olur mu
Esim aseriyorum diye siparis etmis yedim valla ya cunku 10 gundur asiri canim istiyordu yemezsem uyuyamayacaktim. Bir kereden bir sey olmaz benceBen hamile oldugumu bilmiyodum gecen hafta bi gun iskembe ertesi gun kokorec gomdum. Insallah bi sey olmaz kokorecin tavukla bi de mantarla yapilan tarifleri var, baharati basinca ayni tat gibi oluyo diyolar. Acaba ondan mi deneseniz ilk once, ben henuz denemedim ama belki is gorur
Ben kullanmiyorum ama prilam kullanan cok varmis okudugum kadariyla. Benim de doktorum bugun dedi ki sindirim sistemin eskiden daha hizli calisiyodu yediklerini 2-3 saatte sindiriyodun, artik daha yavas calistigi icin uyumadan en az 5 saat once yemek yemegi kesmen gerekiyor. Eger ki cok rahatsiz olursan uyku tutmazsa vs, rennie alabilirsin dedi.Kızlar bulantı için prilam dr kullanan var mi? Aksamlaro bulantim cok oluyor gunduz pek bir seyim yok doktorum prilam verdi gece 2 tane al dedi ama korkuyorum kullanmali miyim kullanmamali miyim
İlk gebeliğimde çok olduKızlar Benimde genital bölgeme arada sancı giriyor içine değil ama dış bölgesine sizede oluyor mu? Daha önceki hamileliklerimde böyle olmamisti
Bende kese gözüküyordu sadace üstten bebek bile gözükmüyordu düşünün vajinal muanede gördük bebeği sonra 2 kafta sonra yine karnımdan baktı yine kalp atışı yoktu tekrar vajinal baktı kalp atışı duyduk sonra bi hafta sonra başka doktora gittim yine karnımdan kalp atısı yoktu vajinal baktı 6+1 di öyle duydu korkmayın lütfen vajinal muane olun gerekirse baska doktora karın bölgeniz de fazlanız varsa cok zor duyuluyormus erken dönemde bende öyleyim maalesef ondan hep vajinal muane oldumKarından mı duymustunuz
Ya insan tedirgin oluyor olmayan biseyle karşılaşınca, demekki olabiliyormuş no panic ozamanİlk gebeliğimde çok oldu
Kızlar bulantı için prilam dr kullanan var mi? Aksamlaro bulantim cok oluyor gunduz pek bir seyim yok doktorum prilam verdi gece 2 tane al dedi ama korkuyorum kullanmali miyim kullanmamali miyim
Canım doktorun verdiği ilaçtan şüphe etme. Sana zararlı olsa neden versinler? Sonuçta kadın doğumcu verdi de mi?Arkadaslar 8 haftalik gebeyim canim bayadir cok kokorec istiyor bir kere yesem bir sey olur mu
Yeme bence onun yerine tavuk tantuni ye benziyor tatları ben de ölümüne whooper menü istiyorum, dün ağladım resmen ama yemedimArkadaslar 8 haftalik gebeyim canim bayadir cok kokorec istiyor bir kere yesem bir sey olur mu
Ya ne kadar güzelsiniz, tesekkür ederiz. İnşallah Rabbim nssip eder de bizlerde o günleri görürüzGeçen sene bugünlerde bende ekim anneleri 2023 grubuna yeni katılmıştım şu an görünce çok duygulandım.. bebeğim doğdu ve şu an 5 aylık. Darısı başınıza kızlar, sizi uzun ve meşakkatli bir yol bekliyor. Ama yolun sonu nasıl güzel
55 kiloyum.ama benim bebek hep küçük çıkıyor son âdet tarihime göre sizin de mi öyleydi yani ben 21 ocakta 16 betayla öğrendim.3 hafta önce keseyi gördük 4 haftalık dedi 3 hafta sonra 6+6 olacakken 5+6 cıktı. bilmiyorum cok üzgünüm inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim Bir de kanamaniz olmadı değil mi bu süreçte doktor bana heran başlayabilir dediBende kese gözüküyordu sadace üstten bebek bile gözükmüyordu düşünün vajinal muanede gördük bebeği sonra 2 kafta sonra yine karnımdan baktı yine kalp atışı yoktu tekrar vajinal baktı kalp atışı duyduk sonra bi hafta sonra başka doktora gittim yine karnımdan kalp atısı yoktu vajinal baktı 6+1 di öyle duydu korkmayın lütfen vajinal muane olun gerekirse baska doktora karın bölgeniz de fazlanız varsa cok zor duyuluyormus erken dönemde bende öyleyim maalesef ondan hep vajinal muane oldum
Yedim valla yoksa asla aklimdan cikmayacakti kalbim sıkısmaya baslamisti burger vs de yedim ya benYeme bence onun yerine tavuk tantuni ye benziyor tatları ben de ölümüne whooper menü istiyorum, dün ağladım resmen ama yemedim
Ben her sabah 1 tane atıyorum şimdilik idare ediyor akşam geç saatlere doğru etkisi geçiyor ve bulanıyor daha artturmadim arttirinca geri azaltamiyorsunuz daha çok bulanıyor o zaman 1 taneyle başla azaltmazsa ikiye çıkart 4 e kadar kullanılabilir ben diğer gebeligimde 3vtane atiyordumKızlar bulantı için prilam dr kullanan var mi? Aksamlaro bulantim cok oluyor gunduz pek bir seyim yok doktorum prilam verdi gece 2 tane al dedi ama korkuyorum kullanmali miyim kullanmamali miyim